1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 16 ilk izlenimler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    sürüm 16.0.2 olmuş. Twitter dan takip eden varsa yazmışlardır nelerin değiştiğini...
    Beta Update - 16.0.2
    We've just released a small update for the Football Manager 2016 Beta. The only changes included are listed below:

- Enabled social network features
    - Fixed Retina scaling on re-launch

Thanks.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Beta Update - 16.0.2
    We've just released a small update for the Football Manager 2016 Beta. The only changes included are listed below:

- Enabled social network features
    - Fixed Retina scaling on re-launch

Thanks.

Sosyal ağlara bağlantı kapalıydı ben beta olduğu için zannediyordum değilmiş anlaşılan.Lakin diğerini tam çözemedim, ama oyunu çok yavaşlattığı kesin.Lakin çözümü buldum Font ayarını standarttan (%100) uzaklaştıra (%95) çekin oyun tekrar akıcı hale geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Sosyal ağlara bağlantı kapalıydı ben beta olduğu için zannediyordum değilmiş anlaşılan.Lakin diğerini tam çözemedim, ama oyunu çok yavaşlattığı kesin.Lakin çözümü buldum Font ayarını standarttan (%100) uzaklaştıra (%95) çekin oyun tekrar akıcı hale geliyor.
    Benim oyun da ciddi yavaşladı senin çözüm de işe yaramadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oyunda her seride bir diziliş oyunun bugı gibi çok etkili. Mesela 15 i hiç oynamamış biri olarak 14 de ön liberosuz hiç bir taktikten doğru düzgün verim alamıyordun (tabi oyuna inat ön libero doğru düzgün hiç kullanmadım : ) -) Mesela 4-2-3-1 oynatmak istediğinde merkezdeki ikiliden birini illa Defansif orta saha yapman gerekiyor. Bu seride de böyle etkili, öne çıkan bir diziliş var mı ? Daha oyunu oynamadım ama yakındır alıp oynamam.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

%92 iyiymiş

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri