1 ile 30 arası toplam 142 sonuç

Konu: Football Manager 2016 | Galatasaray

Hybrid View

Hattrick yapan Denayer

2 golü duran toptan, 3.golde de penaltı yaptırıp, penaltıyı Selçuk'tan alıp Denayer'e attırdım, sonuç hattrick

Edit: beyler ilk sezonda Şampiyonlar Ligi'ni kazandım. Kadrom güncel olarak ;

Bruma ve Subotič, sonradan geldiler. Podolski ve Denayer vardı daha önce.

Last edited by Saul17 : 13.Kasım.2015 at 22:33

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    Hattrick yapan Denayer

2 golü duran toptan, 3.golde de penaltı yaptırıp, penaltıyı Selçuk'tan alıp Denayer'e attırdım, sonuç hattrick
    Eğer bir oyuncu bir maçta 2 gol atmışsa oyun onu zaten zorla penaltı noktasına getiriyor, sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Otomatik olarak Denayer kullanacaktı zaten.

Bir de penaltı nasıl yaptırdınız Bir yolu mu var?

Quote Originally Posted by samasti View Post
    full sürümün ardından kevin grosskreutzu oynatamıyorum 'seç' ikonu çıkıyor. Bu normal mi? Kadroya kayıt ettim herşeyi tamam ama maç kadrosuna seçemiyorum. Aynı şekilde adebayoruda aldım ve onuda seçemiyorum. yardımcı olabilecek varmı?
    Bahsettiğiniz iki oyuncu da ocak ayına kadar oynayamıyorlar zaten. Gerçek hayatta da oynayamıyorlar oyunda da...
    Sentugo.

Ben de gittim talimatlardan hemen Denayer'i seçtim

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Eğer bir oyuncu bir maçta 2 gol atmışsa oyun onu zaten zorla penaltı noktasına getiriyor, sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Otomatik olarak Denayer kullanacaktı zaten.

Bir de penaltı nasıl yaptırdınız Bir yolu mu var?

Anlatım hatası yapmışım orada Denayer 3.golde penaltıyı yaptırdı ve kendisi attı demek istemiştim de Türkçe katiliyim tamam

Hocam mahsuru olmazsa taktik ekranınızı paylaşır mısınız? Sneijder AMC mi yoksa MC mi oynuyor? 4-2-3-1 iki MC ile bir taktik oluşturmuştum, defansif olarak bir türlü başarılı olamadım.

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Hocam mahsuru olmazsa taktik ekranınızı paylaşır mısınız? Sneijder AMC mi yoksa MC mi oynuyor? 4-2-3-1 iki MC ile bir taktik oluşturmuştum, defansif olarak bir türlü başarılı olamadım.
    Bana sordun sanırım. AMC değil OK(H) oynatıyorum. İlk sezonu yanlış hatırlamıyorsam 8 gol 8 asist gibi bir performansla geçti.

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    Bana sordun sanırım. AMC değil OK(H) oynatıyorum. İlk sezonu yanlış hatırlamıyorsam 8 gol 8 asist gibi bir performansla geçti.
    Evet size sormuştum, teşekkür ederim yanıt için. Ortasahada oynadıysa güzelmiş istatistikleri.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri