Quote Originally Posted by Saul17 View Post
Birkaç tespitim var arkadaşlar ;

- İlk tespitim deplasman maçları hakkında. Mükemmel işleyen bir taktiğe ve kadroya sahip bile olsanız, deplasmanda gol attığınızda rakip takımın bir sonraki atağı mutlaka gol oluyor. " xxx takım yanıt vermekte gecikmiyor " yazısını rahat 10 kere görmüşümdür. Bu bence bir bug ve acilen düzeltilmesi gereken bir sorun.

- İkinci tespitim, ilk sezon harika işleyen taktik 2.sezonda adeta işlevini yitiriyor. Takım hallaç pamuğu gibi dökülüyor. Şuan, harika bir sezonu geride bıraktığım Galatasaray kariyerimde; 2.sezonda takım tel tel döküldü. Taktik uyumunda " USTA " yazmasına rağmen hazırlık maçlarında Club Brugge ile 1-1 berabere kaldık, Reading'e 1-0 yenildik. Arsenal ile 3-3 berabere kaldık. Bayern Münih'e de 2-0 kaybettik. Son 2 maç normal karşılamak gerek fakat 4 hazırlık maçının hiçbirini kazanamayan bu takım, bir önceki sezon ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni alan takım sonuçta. Taktik aynı taktik, oyuncular aynı oyuncular. Lakin sonrasında, Avrupa Süper Kupasını 5-1 ile Chelsea'ye, Türkiye Süper Kupa'yı da Beşiktaş'a 2-0 kaybettik. Sinirden ekrana kafa atma aşamasına geldiğim anlar bile oldu.

Çünkü takım adeta halısaha takımı gibi, şuursuzca hücum ediyor ve geri dönmüyo birçok oyuncu. Rakipler de kontradan gelip gelip golleri sıralıyorlar.

- Son olarak da eğer bir oyuncuyu gözlemleyip, transfer spekülasyonlarına girerseniz, o oyuncu birkaç gün sonra antrenmanda sakatlık geçiriyor, bunu da birçok kez gözlemledim.

Bu anlam veremediğim 3 tespitimi eğer sizlerde farkettiyseniz, bunun kritiğini yapalım beyler. Gerçekten can sıkıcı bir durum bu....
İlki bence bug değil. Denk gelmiş olabilir, bilemem ama benim 1-0 kazandığım maç oldu. Bu mantıkla hiçbir maç 1-0 bitemezdi Ya da 20. dakikada 1-0 olup 50 de durumu eşitlediler; buna rağmen 2-1 kazandığım maç oldu. Hatta deplasmanda gol attıktan sonra hemen gol yediğim bir maç olmadı desem yeridir(ikinci sezonun ekim ayındayım).

Hocam kusura bakmayın ama ilk sezondan ŞL'yi kazanmanız daha garip bir durum 2. sezonda da aynen devam ediyorum ben. Dramatik bir düşüş yok. Betayı oynamadım bu arada, direk 16.1.1 ile başladım. Tabii anormal bir başarım da yok; ilk sezonda ŞL'de ancak gruptan çıkabildim. Türkiye'deki kupaları klasik olarak topladım.

Transfer edeceğim adam sakatlanmıyor ama takımda sık sık sakatlık yaşıyorum.