Originally Posted by
Saul17
Birkaç tespitim var arkadaşlar ;
- İlk tespitim deplasman maçları hakkında. Mükemmel işleyen bir taktiğe ve kadroya sahip bile olsanız, deplasmanda gol attığınızda rakip takımın bir sonraki atağı mutlaka gol oluyor. " xxx takım yanıt vermekte gecikmiyor " yazısını rahat 10 kere görmüşümdür. Bu bence bir bug ve acilen düzeltilmesi gereken bir sorun.
- İkinci tespitim, ilk sezon harika işleyen taktik 2.sezonda adeta işlevini yitiriyor. Takım hallaç pamuğu gibi dökülüyor. Şuan, harika bir sezonu geride bıraktığım Galatasaray kariyerimde; 2.sezonda takım tel tel döküldü. Taktik uyumunda " USTA " yazmasına rağmen hazırlık maçlarında Club Brugge ile 1-1 berabere kaldık, Reading'e 1-0 yenildik. Arsenal ile 3-3 berabere kaldık. Bayern Münih'e de 2-0 kaybettik. Son 2 maç normal karşılamak gerek fakat 4 hazırlık maçının hiçbirini kazanamayan bu takım, bir önceki sezon ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni alan takım sonuçta. Taktik aynı taktik, oyuncular aynı oyuncular. Lakin sonrasında, Avrupa Süper Kupasını 5-1 ile Chelsea'ye, Türkiye Süper Kupa'yı da Beşiktaş'a 2-0 kaybettik. Sinirden ekrana kafa atma aşamasına geldiğim anlar bile oldu.
Çünkü takım adeta halısaha takımı gibi, şuursuzca hücum ediyor ve geri dönmüyo birçok oyuncu. Rakipler de kontradan gelip gelip golleri sıralıyorlar.
- Son olarak da eğer bir oyuncuyu gözlemleyip, transfer spekülasyonlarına girerseniz, o oyuncu birkaç gün sonra antrenmanda sakatlık geçiriyor, bunu da birçok kez gözlemledim.
Bu anlam veremediğim 3 tespitimi eğer sizlerde farkettiyseniz, bunun kritiğini yapalım beyler. Gerçekten can sıkıcı bir durum bu....