1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: 2000 Ruhu Geri Döndü // Galatasaray SK. 2016-2017

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

R. Lucas alabilirsin iş yapar, Marvin Ducksch Avrupada iyi iş yapıyor 2. kariyerim chelsea de yapıyorum orda bayaa güzel işler çıkardı.
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    R. Lucas alabilirsin iş yapar, Marvin Ducksch Avrupada iyi iş yapıyor 2. kariyerim chelsea de yapıyorum orda bayaa güzel işler çıkardı.

Erik Lima'yı aldım bakalım neler yapacak hocam.

Oynanan Maçlar ( Keşke Oynanmasaydı ) :

Puan Durumu :

Şampiyonlar Liginden Averajla Elendik

Avrupa Liginde ise Embolo efendinin bize atacağı golleri bekliyoruz :

Ve son olarak transferler :

Yönetimin verdiği 54 milyon liralık bütçenin üzerine bir o kadar da oyuncu satışı yaptık ve elimize çok sağlam bir bütçe geçti. Ancak bendeki bu genç oyuncu hastalığı yüzünden o kadarda mantıklı kullanamadık .

Sneijder ve Muslera gitmek istediler yol verdik. Muslera nın yerine Rajkovic , Sneijder'in yerine ise Omar Abdulrahman'ı kadromuza kattık. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Lucas Romero'yu bedavaya kaptık ancak hemen al dediğimiz için 1-2 milyon lira ödemek durumunda kaldık.
    Hakan Balta bu kulüpte her şeyi başardım artık gitmek istiyorum dedi bende serbest bıraktım ve yerine büyük ümitlerle Balanta isimli kardeşimizi getirdim. Sezon sonu Kirchhoff da gelecek o bölgeye.
    Grosskreutz için çok ümitliydim ama adam gelir gelmez 2 ay sakatlandı . Denayer devam edecek bir süre daha sağ bek mevkisinde.
    Amartey'e değinecek olursam ; kendileri FM 2015 de benim açık ara en sevdiğim oyuncuydu. Melo'nun yokluğunda onu kullanmak için yüklü miktarda harcama yaptık umarım beni yanıltmaz.
    Açık bölgesi için sezon sonunda Mustafa Saymak , Özkan Yıldırım ve Carrillo gelecek. Hepside bedava bu arada. Carrillo ve Bruma'ya önümüzdeki 3 4 yıl boyunca kanatlarımızı emanet edeceğiz. Bu bölgeye bu sezonu çıkartması için Gonzalo Martinez isimli arkadaşımızı kiraladık , profili gayet güzel umarım profili kadar iyi oynar.
    Ve forvet takviyesi :Bu bölge için elimde 3 aday vardı. Pato , Erik ve Elkeson. Elkeson için çok uğraştık ama takımı çok yüksek bonservis istedi. Pato imzaya kadar geldi ancak Erik Lima ondan daha ucuza geleceği için Lima'yı tercih ettik.

Ligde berbat durumdayız ama İnşallah bu kadar transfer boşuna olmaz ve en az lig ve kupayı alırız. Avrupa Liginde ise şansımız yaver gider ve taktiksel anlamda sıkıntı yaşamazsak bir ihtimal bir yerlere gelebiliriz. Bir sonraki güncellemede görüşürüz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri