1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Asi Ve Mavi |Şehrin Asi Çocukları | 2017/2018

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

(Resimlere Tıkladığınızda Yeni Sekmede Maç Bilgileri çıkacaktır.)

22. HAFTA

23. HAFTA

24. HAFTA

25. HAFTA

26. HAFTA

Azda olsa yaralarımızı sardık. En azından sıfır çekmedik. Şuan Liderlik koltuğundayım fakat herşey değişebilir puan farkları çok yakın.
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post

22. HAFTA

23. HAFTA

24. HAFTA

25. HAFTA

26. HAFTA

Azda olsa yaralarımızı sardık. En azından sıfır çekmedik. Şuan Liderlik koltuğundayım fakat herşey değişebilir puan farkları çok yakın.
    bikaç tökezleme dışında maçlar iyi gidiyo hocam. ptt zor lig. deplasmanda derbiyi kazanmışsın. ve üstüne memleketimin takımını da yenmişsin bu kez

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by ademgrln View Post
    bikaç tökezleme dışında maçlar iyi gidiyo hocam. ptt zor lig. deplasmanda derbiyi kazanmışsın. ve üstüne memleketimin takımını da yenmişsin bu kez
    dediğiniz gibi zor bir lig. Her an her şey oluyor Demirspor Karşıyaka 5-5 5-4 maçları gibi birazdan da güncelleme gelecek
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

27. HAFTA

28. HAFTA

29. HAFTA

30. HAFTA

Bir üst lige katılmaya hak kazandım ama daha şampiyon olmam kesinleşmedi. Şampiyon olmak isterim çünkü gelecek extra para var. Şu an bir oyuncu ile anlaştım ücretsiz olarak diğer güncellemede vereceğim. Değeri 19MTL ve bana ücretsiz gelecek Bu gelen para, şampiyonluk, tv, reklam vs derken güzel bi para birikecek ve süper ligde yeni bi kadro kurmam için gerekecek. Bu ara yeni sözleşme imzaladım 3 yıllık. 1 ay sonra başkanlık seçimleri olacak inşallah paralı bir başkan olur. Eski başkan gitmeden transfer gelirinin bütçeye yansıması %50 yaptırdık.

ADANA DEMİRSPOR

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri