[MENTION=278513]Namzet[/MENTION] Muazzam başarı için tebrik ediyorum. Şampiyonlar ligi 3. sezondan gelmiş.
Yapıcı geri bildirimin için de ayrıca teşekkür ederim.![]()
[MENTION=278513]Namzet[/MENTION] Muazzam başarı için tebrik ediyorum. Şampiyonlar ligi 3. sezondan gelmiş.
Yapıcı geri bildirimin için de ayrıca teşekkür ederim.![]()
steam : aytekin79
Öncelikle Başarılı bir taktik topa hükmedebiliyoruz. Ama gol yollarından sıkıntılıyız. yukarıda bir arkadaş bahsetmiş deplasmanda gol sorunumuz var ya 1.0 bitiyor yada beraber ben genelde beraber kaldım. Son vuruşlar kötü antrenör ile alakalı olabilir bende tüm antrenörleri göndermiştim takımda eksik vardı belki ondandır. Antrenörde şut konusunda durup tekrar verileri paylaşırım son olarak Forvet konusunda sahte forvet oynayacak oyuncu yok ne yazık ki G.Saray'da podolskiyi oraya çekerek Burak'ın verimini azaltıyoruz ve kanat eksikliğimiz de oluyor bu konuda başka önerin var mı ? ?
Burak'ı satarsan hem 5 milyon gelir + 3 sene yıllık parası ile olan 10 milyon = 15 milyon kar elde edersinBenim ilk iş onu satmak oldu. Zivkovic'i ne yap et al derim. Ayrıca kiralık bir kanat oyuncusu ile de Bruma gelene kada idare etmeye bak. Böylelikle hem Poldi santraforda oynamış olur hem de Burak'ın gereksiz yükünden kurtulmuş olursun.
Maçlara gelirsek anrenör ekibinin yıldız dağılımı ne durumda paylaşabilir misin ? Ayrıca ligdeki maç sayısı kaç oldu ? Fikstürü paylaşabilirsen sevinirim .
Ben de GS ile oynuyorum sezon sonuna da az kaldı ,sonuçlarını vs paylaşacağım .
steam : aytekin79