-
25.Ağustos.2006, 16:44
Arkadaşlar ne demek bu yönetim, bu başkan transfer yapamaz demek. Bence bu dönemde böyle konuşmamalıyız. Şimdiye kadar olan transferleri bu Başkan yapmadı mı? Ayrıca 2 ay öncesine kadar tüm camia ne olur geri dön Başkan demedik mi? Burada suçlu bence Aziz Yıldırım değildir. Çünkü bizler istedik, tüm camia istedi geri dönmesini.
Transfere gelince 2 tane yabancı hakkı var şuan. Hem geçen sene biz demiyor muyduk gençler oynasın diye. Can niye oynamıyor bu Semih neden hep yedekten oyuna giriyor diye. Eğer FB yönetimi isteseydi 33-34 yaşında yıldız ama artık doymuş adamları getirecekti. Örneğin Campell. Daha geçenlerde anlaştı yeni takımıyla. Zico öyle oyuncular istemedi. Şu anda 2 kontenjan da Brezilyalıyla Zico'nun istedikleriyle doldurulacak. Ve takıma faydalı olacak transferler yapılacak.
Luciano olayına gelince. Sen sezon bittiğinde önümüzdeki sene buradasın diyorsun. Yeni hocayla anlaştığında o da kadromda görmek istiyorum diyor. Geliyor antremanlara çıkıyor ama şanssızlık sakatlanıyor. Şimdi transferin bitimine bu kadar az bir zaman kala sen sakatlandın seni kadroda görmek istemiyoruz mu diyecekler? Bence bu FB'ye yakışmaz. Geçen sezonu sakat olarak kapatsa tamam ama şimdi göndermek etik açıdanhiç de hoş bir olay değil. Ben hiç beğenmesem de Luciano'yu bu halde gönderilmemesi gerekir.
Mesaj Yetkileri