1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Potansiyel gençleri adapte etme

Hybrid View

hocam öncelikle antrenör ekibin çok önemli özellikle gençlerde gelişimine çok etki ediyor . 19 yaş altı antrenörlerinide iyi seç . Birde gerçekten potansiyelliyeri as kadroya çıkar ama 19 yaş altında 20 şer dakika yada 45 er dakika sürekli oynamaya ayarla . arada as takımda yedekten oyuna sok . basit kupa maçlarında ilk 11 bile verebilirsin oyuncuna göre . her regene bunu yapma, gerçekten potansiyeli olanlara yap . 20 yaşına geldiğinde bir takıma kiraya gönder ama bu köy takımı olmasın alt yapısı normal olan as kadroda oynayabileceği bir yere gönder .

Quote Originally Posted by bahadirkilic View Post
    hocam öncelikle antrenör ekibin çok önemli özellikle gençlerde gelişimine çok etki ediyor . 19 yaş altı antrenörlerinide iyi seç . Birde gerçekten potansiyelliyeri as kadroya çıkar ama 19 yaş altında 20 şer dakika yada 45 er dakika sürekli oynamaya ayarla . arada as takımda yedekten oyuna sok . basit kupa maçlarında ilk 11 bile verebilirsin oyuncuna göre . her regene bunu yapma, gerçekten potansiyeli olanlara yap . 20 yaşına geldiğinde bir takıma kiraya gönder ama bu köy takımı olmasın alt yapısı normal olan as kadroda oynayabileceği bir yere gönder .
    kardeş benim alt yapımda 5 yıldız oyuncular var ben fm 2012 den beri oynamıyom 16 yeni basladım bu dogal bişey mi yani 4-5 yıldızlı alt yapıda oyuncu olması cidden dogal bişey mi yani onlar gerçekte geliştirmessek yıldızları düşüyor mu?
    yani benim sıkıntım oyunda rekabetin olmaması bu yüzden oıyunu silmeyi düşünüyom bu regenler alt yapımda 4-5 yıldız bunlar ilerde messi olcaklar ben oyuncu niye transfer edeyim ki bunlar böyle iken bu yüzden silesim var eğer bunlar yetistiremessek düşüyolarsa ozaman iyimis sistem yok onlar beleş messilerse silcem oyunu bana cevap verin lütfen http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=124615

hocam o otansiyel yıldız adayıdır yani potansiyeli 5 yıldızdır . geliştirirsen 5 yıldız olabilir diyor . ayrıca bende hiç olmadı 5 yıldız oyuncu daha size denk gelmesi enteresan . yetiştiremessen düşer tabi . normalde 16 yaşında regen 5 yıldız olması imkansız . potansiyelini gösteriyordur .

yıllardır oynarım fm 2006'da alt yapımdan çıkan bir oyuncu haricinde alıpta oynattığım tek oyuncu olmadı.bu sezon aziz başkana yükleniyorum tesis altyapı diye kovacak adam yakında sende alt yapıya git diye

Teşekkür ederim cevabın için.birde yabancı bir forumda bir yazıda potansiyel yetenek hiç düşmediğini takımın kalitesi arttıkça oyuncunun o an ki kadrodaki kalitesini baz alarak potansiye yıldızın değiştiğini söylüyor.

Açıkcası mantıklı geldi

tabi tecrübeli iyi oyuncuların varsa mesela pirlo . onu bu gençlerden birini eğitmesi için görevlendirirsen ondan çok şey öğrenir . yıldızların arasında yıldız yetişir yani . yoksa aynı regenin manu da yetişmesi farklı olur sarıyerde yetişmesi farklı olur . oyüzden en potansiyelli gençlerin sürekli dandik takımlara kiralanmasını tavsiye etmiyorum

tabi tecrübeli iyi oyuncuların varsa mesela pirlo . onu bu gençlerden birini eğitmesi için görevlendirirsen ondan çok şey öğrenir . yıldızların arasında yıldız yetişir yani . yoksa aynı regenin manu da yetişmesi farklı olur sarıyerde yetişmesi farklı olur . oyüzden en potansiyelli gençlerin sürekli dandik takımlara kiralanmasını tavsiye etmiyorum

O zaman kiralayarak adamların potansiyelini tıkıyorum sorun anlaşıldı

Quote Originally Posted by deadknight View Post
    O zaman kiralayarak adamların potansiyelini tıkıyorum sorun anlaşıldı
    yani her sene kiralama bence dandik takımlara 1 sene kirala

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Merhaba arkadaşlar.O resmi paylaştığım zamandan sonra da hafif bir gelişme gösterdi oyuncu ve şu anda Genie'nin yazdığına göre 94 CA var.PA 176 değil,173müş bu arada.
    Bulunduğumuz sezon itibariyle yıldız seviyesi için kıyaslandığı oyuncuları da ekte vereceğim.Potansiyeli var ama onu potansiyeline ulaştırmak (ben dahil) onu kullanacak menajerlerine kalmış artık.Çünkü bazı mental sorunları var ufaklığın

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri