1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Turkish Super Patch By Affluence v.1

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Quote Originally Posted by haykirish View Post
    hocam ellerine sağlık baldan sala nasıl organize ettin
    Ben zaten 2012'den beri yapıyorum bu modu. Sadece geçen sene yapmamıştım. Aşağı yukarı aynı taslağı kullanıyorum. En önemli nokta, her takımın bölgesel liglerini editlemek. Eğer bunu yapmazsan ikinci sezon tüm ligler karışık dağılır. Buna rağmen grupları doğru yönlendirmen çok zor. Mesela grupların minimum ve maksimum takım sayılarının iyi bir dengede olması gerekli. Gerçekten bayağı bir emek var Zaten bu yüzden 2012'den beri başka yapanı görmedim alt ligleri.

Nesil
    2015
    Yer
    Kadıköy - İstanbul

Quote Originally Posted by affluence View Post
    Ben zaten 2012'den beri yapıyorum bu modu. Sadece geçen sene yapmamıştım. Aşağı yukarı aynı taslağı kullanıyorum. En önemli nokta, her takımın bölgesel liglerini editlemek. Eğer bunu yapmazsan ikinci sezon tüm ligler karışık dağılır. Buna rağmen grupları doğru yönlendirmen çok zor. Mesela grupların minimum ve maksimum takım sayılarının iyi bir dengede olması gerekli. Gerçekten bayağı bir emek var Zaten bu yüzden 2012'den beri başka yapanı görmedim alt ligleri.
    Hocam olayı yanlış yere bağladın ben geçen sene BAL'dan SAL' Play-Off elemesi ile yaptım. Sen direk eleme usulümü, belli bir lig mi yoksa 132 in 132 out mu yaptın

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri