Quote Originally Posted by peluk
adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.

Bi önceki mesajımda transfer edilecek oyuncular muhtemelen 2 Brezilyalı olacak demiştim. Ve ekliyorum. Şu anki kadro Randers'i eleyebilecek güçte. Gelecek oyuncular da 19 Ekim'e kadar gereken adaptasyonu sağlarlar diye düşünüyorum. Zaman çok yani....

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
Sekopej haklısın bundan önceki transferleri Aziz Yıldırım yaptı bundan öncede biz istedik geri gelmesini aclık grevleri yapıldı yürüyüsler yapıldı msn lerde nickler Aziz Başkan geri dön oldu ama o bizi hayal kırıklıgına ugrattı. D. Kiev e elendik ve acıkcası hala Ş.L nde olamamanın üzüntüsü var bende ve elenmemizin nedeni Aziz Başkan dır bu takımın sol bek inin olmadıgını forvet inin olmadıgını tüm Türkiye biliyor bi Aziz Yıldırımmı bilmiyor
Bu konuda mı diğer konuda mı bilnmiyorum bi yerde yazdım bence ŞL'ye kalmak istemediler. Bu Başkan da olabilir Zico'da olabilir. Sonuçta kalamadık. Gelecek oyunculara göre de Başkan'ın Zico'nun hedeflerini anlayabilir ve ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz....