1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Turkish Super Patch By Affluence v.1

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Quote Originally Posted by balinger View Post
    hocam sivas karıyerımde bu yamayı kullanıyorum lıg maçlarında sadece 4 yabancı oynatabılıyorum maksimum ?

oysakı 14 yabancının tamamı oynatılabılıyordu dıye hatırlıyorum gerçekte lıgdede ılerledım baya nasıl halledıcez bu sorunu
    TFF Kurallarına göre 18 kişilik kadronun 7'si Türk oyuncu olmalı. Genel kadro kuralında ise toplamda 28 oyuncu kaydedebiliyorsun. Bunların 14'ü Türk oyuncu olmalı. Bu 14 oyuncunun da 4'ü 15-21 yaş arası ülkede, 2'si de 0-21 yaş arası takımda oynamış olmalı.

18 kişilik kadroya kaç Türk oyuncu alabiliyorsun?

Tamamdır. Sorunu buldum ve düzelttim. Aşağıda ki linkte düzeltilmiş halini indirebilirsiniz.

Turkish Super Patch 16 By Affluence.fmf - FileFactory Patch 16 By Affluence.fmf
    Last edited by affluence : 12.Aralık.2015 at 08:38

Quote Originally Posted by affluence View Post
    TFF Kurallarına göre 18 kişilik kadronun 7'si Türk oyuncu olmalı. Genel kadro kuralında ise toplamda 28 oyuncu kaydedebiliyorsun. Bunların 14'ü Türk oyuncu olmalı. Bu 14 oyuncunun da 4'ü 15-21 yaş arası ülkede, 2'si de 0-21 yaş arası takımda oynamış olmalı.

18 kişilik kadroya kaç Türk oyuncu alabiliyorsun?

Tamamdır. Sorunu buldum ve düzelttim. Aşağıda ki linkte düzeltilmiş halini indirebilirsiniz.

Turkish Super Patch 16 By Affluence.fmf - FileFactory Patch 16 By Affluence.fmf
    hocam sıkıntı ılk 18 de 14 tane yerlı oyuncu almak zorundaydım yanı max 4 yabancı alabılıyodum

sımdı lıgdede baya ılerledım bunu devam eden lıgımde aktıflestıremem dımı ? baştan lıg kurmak gerekıyor

Nesil
    2008
    Yer
    mugla

Quote Originally Posted by balinger View Post
    hocam sıkıntı ılk 18 de 14 tane yerlı oyuncu almak zorundaydım yanı max 4 yabancı alabılıyodum

sımdı lıgdede baya ılerledım bunu devam eden lıgımde aktıflestıremem dımı ? baştan lıg kurmak gerekıyor
    Vallaha öyle olacak artık. Yeni oyun açman gerekli. Ben de başladım şimdi. Bu sene editor sıkıntılı malesef.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri