İnanmak. Benim arkadaşlarıma sorabilirsin, Kiev maçından önce attığım mesajlara bakabilirsin. Öncelikle ben kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyordum, buna inanıyordum. Turu da geçebiliriz diyordum en azından senin dediğin gibi inanıyordum. Bunu her yerde de belirttim. Biz gruplara kalacağız diye. Ama olmadı kalamadık. Maç bittikten sonra ben uzandım ve düşündüm. Baya kızgındım ama 2 saat sonra -yine benle konuşanlara sorabilirsin- nedense içimde garip bir mutluluk vardı. Elendiğimiz için kızgınlığı gitmişti. hayal kurmak yerine gerçekleri görmeyi tercih ettim. Belki dün GS için yazdığım yazı da bunları düşündükten sonra oldu. Ben gerçekten Kiev mağlubiyetinden sonra bazı şeylere daha değişik pencerelerden bakmaya başladım. Yorumlarım duygularım değişti. FB duygum da değişti tabi. Şu anda eskisinden daha çok sevmeye başladım FB'yi.

Dediğim gibi nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu Kiev maçı bende bişeyleri değiştirdi.
Evet biraz özel oldu ama kusura bakmayın. Konu Fb transferleri konu dışı mesajları atmamaya dikkat edelim...