1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Güncellemeden sonra meşhur sakatlık problemini yaşayanlar var mı ? Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum dün oyunu güncelledikten sonra 3 maç yaptım 3 maçta da birer futbolcum sakatlandı. İki tanesi 2 ay yok bir tanesi de 1 ay yok ki kendisi gol krallığına oynuyordu.

Normalde bu kadar dert etmem de 42 maçlık sezonda böyle bir şey yaşamamışken, sezonun son 6 maçına girmişken ve üst lige çıkmak üzereyken bir de maddi olarak çökmüş bir takımı çalıştırırken sıkıntı oldu biraz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Güncellemeden sonra meşhur sakatlık problemini yaşayanlar var mı ? Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum dün oyunu güncelledikten sonra 3 maç yaptım 3 maçta da birer futbolcum sakatlandı. İki tanesi 2 ay yok bir tanesi de 1 ay yok ki kendisi gol krallığına oynuyordu.

Normalde bu kadar dert etmem de 42 maçlık sezonda böyle bir şey yaşamamışken, sezonun son 6 maçına girmişken ve üst lige çıkmak üzereyken bir de maddi olarak çökmüş bir takımı çalıştırırken sıkıntı oldu biraz
    Ben 5-6 maç yaptım ama yaşamadım , biraz şanssızlık olmuş gibi

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Madem 5-6 maç yaptın ben farklı bir soru sorayım =) Güncellemede düzeltildiği söylenen hatalar hakikaten düzelmiş mi, fark edebildin mi? Eğer düzelme göremedim diyorsan 2. sorum da şu: En azından kötüleşme yok di mi? Öyle umuyorum daha doğrusu

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Herhalde şanssızlık oldu. Bir de güncellemeden beri oynadığım 4 maçın hiçbirini kazanamadım hepsini 80'den sonra yediğim gollerle kaybettim. Bu güncelleme bana pek yaramadı gibi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri