Quote Originally Posted by scolari12111
arkadaaşaa kesinlikle katılıyorum bütün suçlu a.yıldırım dır crespo dendi semih le oynandı r.carlos dendi ü.özat ı yine sol bek çıktı 100. yıla yakışacak bir teknik adam dendi zico getirildi elbette suçlu o ve yönetimi.diğer arkadaş olsun uefa da başarı gelir diyor ama kaçan paraları düşünmüyor.3.lük için oynayacktık diyor eğer taraftar bu kadar hedefsiz ve rahatsa futbolcuların hırslı olması beklenemez.
Herhalde bu arkadaş ben oluyorum. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....