Herhalde bu arkadaş ben oluyorumOriginally Posted by scolari12111
. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.
Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....

. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.