FM' ye ilk başladığım yıllarda çok yapardım sonradan sıkıcı gelmeye başladı ve oyunun gerçekçiliğine tamamen aykırıydı. Tamam sonuçta bir oyun ama şimdi tek maç için bile yapsam o kariyer bitmiştir artık![]()
FM' ye ilk başladığım yıllarda çok yapardım sonradan sıkıcı gelmeye başladı ve oyunun gerçekçiliğine tamamen aykırıydı. Tamam sonuçta bir oyun ama şimdi tek maç için bile yapsam o kariyer bitmiştir artık![]()
3 yıllık bir kariyeri sırf bu yüzden bitirdim.Arkasından bir kariyer daha açtım uefada oynarken maçın birine tvye bakmaktan çok ilgilenemedim sinir oldum birdaha girdim ama o maçtan sonra her maç dürüst olmadım diye gurur yaptım öldü o kariyerde.
En keyiflisi gerçekçi olmak gerekirse kovulmak 😆😆😆😆😂😂😂
Kesinlikle kariyeri bitiriyor bu gibi durumlar hiç bulaşmamak en iyisi, dediğim gibi ben ilk oynamaya başladığım zamanlarda yapmıştım fm 2005 ti galiba o zamanlarda arada sırada bazı maçlarda yapardım tabi sonra sizin gibi kariyere devam edemez olurdum. Şimdi en kötü gelen kısmı bir maç oynanırken bir şekilde yarıda kalırsa crash dump, donma, elektrik kesintisi vs. gibi durumlarda kariyere devam edesim bile gelmiyor.