Quote Originally Posted by scolari12111
polyanna vari diyorsun yani arkadaş alınma sakın bak şaka ama bu da güzel umutlu olabilmek en azından karamsarlıktansa umut edebilmek daha yararlıdır.ama yine de bir taraftar olarak kızma hakkın da ver bence kombine de piyango da alan sizsiniz.saatlerce maç veya bilet kuyruğunda bekleyen de.eğer bir sorumsuzluk varsa ki var a.yıldırım ve yönetimi tarafından yapılan bunu eleştirmelisiniz. a.yıldırım tapusuyla almadı ki o koltuğu bırakın gitsin.ya da dediklerini yapsın.

Ben iyimser değil gerçekçi bakmaya çalışıyorum. Aziz Yıldırım'a gelince tabi ki eleştireceğiz. Yeri gelecek kızacağız ama şu anda bırak demek 2 ay önce ne olur dön diyen bizim hakkımız değil bence. Çıkıp demez mi Başkan beni tüm camia birleşip geri döndürmediniz mi diye? Yoksa tabi k hataları var, hiç istifa etmemeliydi (gündem değiştirmek için demeyin çünkü gördük gerçekten istifa etmiş ve 1 ayımız boşu boşuna gitti) ama etti ve biz geri döndürdük. Yoksa yeri gelecek en büyük eleştiriyi de yapacağız, sahada oynamayan oyuncuya da kızacağız, başarısız olursak bizim yaptıklarımıza rağmen neden böyle diye soracağız yönetime.

Ben tekrar söylüyorum yapılacak transferler bizlere yönetimin ve Zico'nun hedeflerini gösterecek. Adı sanı duyulmamış 2 adam getirirlerse o zaman eleştiririz tabi ki. Benim dediğim oyuncular gelsin yorumlarımızı ona göre yapalım iyi mi olacağız kötü mü diye?..