Quote Originally Posted by hknshr View Post
Oyunda pas oyunu oynamak için ütopik dizilişlere ve Pep özentisi olmaya gerek yok. Tempoyu düşürüp pasları kısaltarak topla oynama oranımızı %60-65lere çıkarmak zor değil. Önemli olan hücum etme şekli. Hem topa sahip olup hemde skor yapabiliyorsanız olay bitmiştir. Haliyle bu durum tamamen oyuncu grubunuzun mental teknik ve fiziksel özellikleriyle alakalı.
Hocam Futbolda ütopik diziliş diye bir kavram oldugunu bilmiyodum. Eger futbol tarihini incelersen bugun normal olarak gorunen dizilişler gecmiste cılgınlık olarak goruluyordu.Ben eminim cogu kisi oyunu sadece basarı kazanmak icin oynamıyor.Ben sahsen kendim biseyler denedikce daha fazla zevk alıyorum oyundan.Son olarak sunu sormak lazım;Oyun sonuc olarak hayal gucumuzle oynadıgımız bisey.Sanırım Kariyer hikayeleri bolumunu hic ziyaret etmediniz...

Bu arada uzun suredir yazı yazamıyorum.Pek fırsatım olmuyor. Bu yıl forumu aktif kullancagımı soylemistim. Tekrardan aksilikler pesimi bırakmıyor. En kısa surede rehberler gelecek arkadaslar.