1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Sakatlık Problemi Varmı Yok mu (Benim bakış açımdan)

Hybrid View

2 sezondur BJK ile oynuyorum, daha doğrusu 1.5 sezon ve yaşadığım sakatlığın vs. haddi hesabı yok, çoğu maça yedekten 7 kişi çıkarmaya bile zorlanır oldum. ilk sezon ligde ve Türkiye kupasında şampiyon oldum, ŞL'ye gidiyorum, kadro kaydediyorum, kayıt dışı ve sakatlar yüzünden neredeyse yedeksiz çıkıyorum maçlara keza sakatlar yüzünden normal lig maçlarında bile zorlanıyorum, rotasyon vs. hepsine dikkat ediyorum, ama misal Mario Gomez sürekli sakat. Oyunda diğer maçıma 2-3 haftalık süreç falan varsa tatile çıkıyorum bi bakıyorum tatil dönüşü takımın yarısı yok. Şu an ki tabloyu anlatayım beni daha iyi anlayabilirsiniz;

-Boştan Daniel Didavi diye bi oyuncu aldım, ama daha maça bile çıkaramadım çünkü hazırlık kampında 7 ay sakatlandı
    -Ricardo Quaresma antrenmanda 9 ay sakatlandı
    -Mario Gomez 3 haftadır sakattı yeni iyileşti, ama 5 maçta bir 3 hafta gidiyor
    -Olcay Şahan 2 hafta sakat
    -Tolga zengin 9 hafta sakatlanmıştı 1 hafta kalmış

Biri düzeldiği an diğeri gidiyor resmen neredeyse, ama buna ek gram sakatlanmayan oyuncularım davar o da değişik bir durumdur.

Quote Originally Posted by hyuga10 View Post
    2 sezondur BJK ile oynuyorum, daha doğrusu 1.5 sezon ve yaşadığım sakatlığın vs. haddi hesabı yok, çoğu maça yedekten 7 kişi çıkarmaya bile zorlanır oldum. ilk sezon ligde ve Türkiye kupasında şampiyon oldum, ŞL'ye gidiyorum, kadro kaydediyorum, kayıt dışı ve sakatlar yüzünden neredeyse yedeksiz çıkıyorum maçlara keza sakatlar yüzünden normal lig maçlarında bile zorlanıyorum, rotasyon vs. hepsine dikkat ediyorum, ama misal Mario Gomez sürekli sakat. Oyunda diğer maçıma 2-3 haftalık süreç falan varsa tatile çıkıyorum bi bakıyorum tatil dönüşü takımın yarısı yok. Şu an ki tabloyu anlatayım beni daha iyi anlayabilirsiniz;

-Boştan Daniel Didavi diye bi oyuncu aldım, ama daha maça bile çıkaramadım çünkü hazırlık kampında 7 ay sakatlandı
    -Ricardo Quaresma antrenmanda 9 ay sakatlandı
    -Mario Gomez 3 haftadır sakattı yeni iyileşti, ama 5 maçta bir 3 hafta gidiyor
    -Olcay Şahan 2 hafta sakat
    -Tolga zengin 9 hafta sakatlanmıştı 1 hafta kalmış

Biri düzeldiği an diğeri gidiyor resmen neredeyse, ama buna ek gram sakatlanmayan oyuncularım davar o da değişik bir durumdur.
    valla hocam sendeki şanssızlık herhalde ben 2021 yılına geldim en uzun süreli sakatlanan oyuncum 3 ay oldu ben genelde en iyi fizyoterapistleri getirmeye çalışıyorum yeni bir takıma geçtiğimde belki onunda katkısı vardır bir dene istersen sende

edit:şuan almanya liginde hamburgdayım 6. haftaya girdim hiçbir oyuncum sakatlanmadı maç içinde hafif sakatlık dahi olmadı yakın zamanda olucak ama illaki
    Last edited by ozanocal : 01.Şubat.2016 at 04:20

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri