1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Dengeli Taktik - 2016 | Pas Oyunu | aytekin79 | 16.3.2

Hybrid View

fenerbahçeyi kadıköyde 11-1 yendiğim zaman seninle aynı fikri paylaşmıyordum
    kadromda 3 tane harika çocuk var ve gerçekten özellikleri üst düzeye erişmiş şekilde.
    kadronun diğer kısmıda şampiyonlar ligi uefa arası standarta sahipken şampiyonlar liginde bir türlü başarıyı yakalayamadım.
    bekleri geri çektiğim zaman beraberliği kurtarabiliyorum anca, sonrada paylaştığın versiyon 2'i deneme fırsatım olmadı ama sanırım benim bu taktikten beklediğimi daha çok karşılayacak gibi görünüyor. onu da denediğim zaman tekrar geri dönüş yapacağım. teşekkürler emeğine sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by poni View Post
    fenerbahçeyi kadıköyde 11-1 yendiğim zaman seninle aynı fikri paylaşmıyordum
    kadromda 3 tane harika çocuk var ve gerçekten özellikleri üst düzeye erişmiş şekilde.
    kadronun diğer kısmıda şampiyonlar ligi uefa arası standarta sahipken şampiyonlar liginde bir türlü başarıyı yakalayamadım.
    bekleri geri çektiğim zaman beraberliği kurtarabiliyorum anca, sonrada paylaştığın versiyon 2'i deneme fırsatım olmadı ama sanırım benim bu taktikten beklediğimi daha çok karşılayacak gibi görünüyor. onu da denediğim zaman tekrar geri dönüş yapacağım. teşekkürler emeğine sağlık.
    11-0 mı Başka hiçbir başarıya gerek yok hocam Vallahi ne diyeyim beğendiğine sevindim

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri