1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: regen oyuncular nerede?

Hybrid View

bu olay kesinlikle oyunun bugu. burdaki herkes gibi bu oyunu yıllardır oynarım. büyüğünden küçüğüne tonlarca takım çalıştırdım, çalıştırdığım hiçbir takımda alt yapımdan benim takımın seviyesinde oyuncu çıkmadı. örneğin fener'le oynuyorsam bütün takımlardan çıkıyor bende yok. bursa, ankaragücü, g.birliği tarzı altyapısı güçlü bir takım alıyorum ben de yok, fener'de genç yetenek kaynıyor. hocaları 5 yıldızlık da alsam, tesisleri de 10 numara yapsam olmuyor. bunun için yapılabilecek tek şey var aslında. ne kadar etik olduğu tartışılır ama regenlerin çıkacağı gün oyunu saveleyip, adamakıllı regen çıkana kadar gir-çık yapmak.

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    bu olay kesinlikle oyunun bugu. burdaki herkes gibi bu oyunu yıllardır oynarım. büyüğünden küçüğüne tonlarca takım çalıştırdım, çalıştırdığım hiçbir takımda alt yapımdan benim takımın seviyesinde oyuncu çıkmadı. örneğin fener'le oynuyorsam bütün takımlardan çıkıyor bende yok. bursa, ankaragücü, g.birliği tarzı altyapısı güçlü bir takım alıyorum ben de yok, fener'de genç yetenek kaynıyor. hocaları 5 yıldızlık da alsam, tesisleri de 10 numara yapsam olmuyor. bunun için yapılabilecek tek şey var aslında. ne kadar etik olduğu tartışılır ama regenlerin çıkacağı gün oyunu saveleyip, adamakıllı regen çıkana kadar gir-çık yapmak.

aynen hocam bende onu diyorum barcelona yı yönetsem gidiyor malaga da çıkıyor misal en iyi regen benim tesislerime bakarak ligdeki en iyi regenlerin bende olması lazım ama öyle birşey olmuyo 2024 yılına geldim şuan mesela 3 sene m.city i yönettim kulübün alt yapısında iyi oyuncular vardı ben kulübün başına geçtiğimde ben geçtikten sonra 3 sezon boyunca 1 tane kaliteli oyuncu çıkmadı bakıyorum west bromwich ten bir oyuncu çıkmış 18 yaşında 20m değerinde benimkiler yerlerde sürünüyor. ben uzun soluklu oynamayı sevdiğim için canımı sıkıyor bu durum adaletsizlik oluyor çünkü ama denemek için birde arsenal i alıcam ben 3 sezon ingiltere liginde iken en kaliteliler arsenalda çıktı bakalım ben alınca kaliteli regen çıkıcakmı

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri