Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 420 sonuç

Konu: İsveç'in Eşek Arıları Avrupa Semalarında Uçuyor | BK Häcken | 5. Sezon

Abi o liglerde oynamayı çok seviyorum ama başarılı oldummu büyük takımlar oyunculara musallat oluyor takımda oyuncu tutmak büyük sorun haline geliyor. birde mesela benim oyuncumun değeri 75k azmedip en fazla (örneğin) 280 + sonraki satımdan yüzde 50 alıyorum oyuncu o lige gidiyor değeri 2-3 mn oluyor.Türkiyede bu sorun neredeyse yok. Yine İsveç bir nebze daha iyi Norveç hele hele İzlanda ölüm . Oyuncu satmanı sabırsızlıkla bekliyorum ^^.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    haha oyun bile kafa buluyor abi senin buralarda ne işin var diyor tesisleşme adına ilk aadım abi gelecek günler güzel olacak
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam dikkat et İsviçre basını şaka yapmaz
    Quote Originally Posted by Lipton View Post
    Abi o liglerde oynamayı çok seviyorum ama başarılı oldummu büyük takımlar oyunculara musallat oluyor takımda oyuncu tutmak büyük sorun haline geliyor. birde mesela benim oyuncumun değeri 75k azmedip en fazla (örneğin) 280 + sonraki satımdan yüzde 50 alıyorum oyuncu o lige gidiyor değeri 2-3 mn oluyor.Türkiyede bu sorun neredeyse yok. Yine İsveç bir nebze daha iyi Norveç hele hele İzlanda ölüm . Oyuncu satmanı sabırsızlıkla bekliyorum ^^.
    Şakası bile kötü Altyapı tesisleri olsun , antrenör kalitesi olsun bunların geliştirilmesi bizim gibi eti budu belli takımlar için önemli şeyler. Oyuncu satmak , aslında kaptırmak diyelim , bence de büyük sıkıntı alt liglerde. Takımın yıldızını satıyorsun , bize göre muazzam ama rakibe göre cüzi paraya gidip de gittiği yerde de değerinim fırladığını görünce haliyle bizim de tansiyon fırlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

düşük lig = düşük ün = düşük fiyat
    gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değil dur bunu imza yapıyım

Nesil
    2006
    Yer
    06

Transferde 2 Bomba

Carvallo

Sol açık bölgesinde tapusu bizde olan kaliteli oyuncu ihtiyacımız vardı. Ajax'ın Nouri'nin kiralık sözleşmesini uzatmadığı için yol yakınken alternatifini bulmamız gerekiyordu. Carvallo için ilk sene 1.7 milyon euro kasamızdan çıktı ama toplamda 4.3 milyon ödeyeceğiz. 48 ay taksit seçeneğini transferde kullanmanızı öneririm , özellikle yetenekli gençleri aldığınızda

Arendaruk

Aynı mantıkla forvet oyuncumuz Astina'nın da kiralık sözleşmesini uzatamayacağımız için oyuncu arayışına girdik. Shaktar'dan kiraladığımız Arendaruk ile 2 yıllık anlaştık. Arthurda geleceği için Astina'yı yüksek ihtimal gönderirim , kadroda tutup da takım uyumunu düşürmek istemem.

düşük lig = düşük ün = düşük fiyat
    gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gerçek değil dur bunu imza yapıyım

Belki bu 2 transfer bakış açını değiştirmiştir kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vallahi ne yalan söyleyeyim etkilendim abi bekliyoruz devamını

Nesil
    2006
    Yer
    06

vallahi ne yalan söyleyeyim etkilendim abi bekliyoruz devamını
    Taraftarlar da yeni bir çilek istiyor Ama tabi bir de eldeki fazlalıkları satmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bakalım kardeş kulüp olarak da bu sefer kimi bulacaklar heyecanla bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inanılmaz olaylar oluyor kulüpte

Nesil
    2006
    Yer
    06

Sezonun oyuncusu Pineda seçildi. Bu sezon kiralık sözleşmesi bitiyor ve kulübü daha fazla uzatmaya yanaşmıyor. Şimdiden düşündürüyor bu konu

Yılın Takımı

Şampiyon olmamamıza rağmen tam 7 oyuncumuz yılın takımında

Sezonun Golü

Astina

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferler güzel hocam özellikle dennys çok iyi hemde genç çok can yakar o

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kardeş kulüp olarak Hannover'i seçtim

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bizde Çilek Bitmez !

MC bölgesine Benfica'nın yıldız adayı Renato Sanchez'i 2 senelik kiraladık. Bu transferle birlikte Hacken antreman sahasını iyice manava çevirdik

Stoper bölgesine de kaliteli bir oyuncu bulduk mu tamamdır iş . Yeni sezon için şimdiden sabırsızlanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay vay vay olaylar olaylar abi maşallah bu sene 2. lik başarı sayılmaz o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    06

Transfer Özeti

Gelenler

Gidenler

Arthur

Indriði Sigurðsson

Bogdan Sarnavskyi

Shaktardan aldığımız kiralık kalecimiz. 2 sene boyunca takımımıza hizmet edecek. Kadrodaki 2. Ukraynalı oyuncumuz oldu.

Lucas Otávio

Satın alma opsiyonlu 2 senelik kiraladık . Gerçekten muazzam profili var umarım hakkınız verir

Melker Hallberg

İsveçte yetişmiş Hallberg ile de kulübü Udinese ile satın alma opsiyonlu 2 yıllık anlaştık.

Nuno Santos

Bir başka kiralık oyuncumuz. 2 sene bize hizmet edecek geleceğin Figosu

Jhon Arango

Oyun başında bedelsiz anlaştığımız oyuncu kadromuza yeni katıldı. Profili pek umut vermiyor , forma şansı bulur mu bilinmez , altyapıya attık gelişimini izleyeceğim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Jhon Arango

Oyun başında bedelsiz anlaştığımız oyuncu kadromuza yeni katıldı. Profili pek umut vermiyor , forma şansı bulur mu bilinmez , altyapıya attık gelişimini izleyeceğim

Gelişimini takip etmekte fayda var ben PTT Ligi'ne kiraladım ilk maçında 1 gol 2 asistlik performans sergiledi

Sayın aytekin79;

Kadronuza pek çok kiralık oyuncu kattığınızı görüyoruz. Ama bilindiği gibi bazen kiralık oyuncular takımı, kendi takımı gibi
    benimsemiyor ve "vurdumduymaz" hareketlerle takımlarının başına dert açıyor. Siz de bu olaydan çekiniyor musunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın aytekin79;

Kadronuza pek çok kiralık oyuncu kattığınızı görüyoruz. Ama bilindiği gibi bazen kiralık oyuncular takımı, kendi takımı gibi
    benimsemiyor ve "vurdumduymaz" hareketlerle takımlarının başına dert açıyor. Siz de bu olaydan çekiniyor musunuz?
    Kiralık oyuncularıma güveniyorum Geçtiğimiz senenin yıldızları Astina , Pineda'yı unutmayalım lütfen

Hocam bi ara veriyim dedim takım Barcelona'ya dönmüş transferler 2.lik alt yapi sponsorluk falan her şey muhteşem bu sezon devamını bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Gelişimini takip etmekte fayda var ben PTT Ligi'ne kiraladım ilk maçında 1 gol 2 asistlik performans sergiledi
    O bölgede oyuncu bolluğu yaşıyoruz bu oğlanı mecbur altyapıya gönderdik

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Hocam bi ara veriyim dedim takım Barcelona'ya dönmüş transferler 2.lik alt yapi sponsorluk falan her şey muhteşem bu sezon devamını bekliyorum

Barcelona olmak için daha çoook yolumuz var Tesisleşme tam gaz devam ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    06

Allahtan takımda 3 forvet var da yoksa sezona forvetsiz girebilirdik. Hem Astina hem Arthur sakatlandı biri 6 hafta diğeri 3 hafta sakatlandı. Arendaruk'a çok iş düşecek

Gene Ajer 3 hafta sakatlandı o da problem değil alternatif bol ancak sağ bekte Suarez 4 hafta sakatlandı o kötü oldu işte

Basında 2. olacağımız ön görülüyor

Kombine satışları heyecan verici düzeyde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla abi dediğim gibi bu sene 2. lik aşarısızlıktır

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şimdi size bir istatistik göstereceğim . Takımımızın ligdeki diğer takımlara kıyasla ne durumda olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

valla abi dediğim gibi bu sene 2. lik aşarısızlıktır
    Vefakar ,cefakar taraftarımız arkamızda oldukça o kupa buraya gelecektir kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    06

VE LİG BAŞLADI

1. Hafta

Görmek istediğim hücum aksiyonları vardı sahada . İleri üçlü sazı eline alıp çaldı rakibe de alkış tutmak kaldı

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Transferler güzel ilk maçlada moral bulduk.Bakalım bu sezon neler yapacağız

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Transferler güzel ilk maçlada moral bulduk.Bakalım bu sezon neler yapacağız

Teşekkür ettim , taraftarı mutlu ettiysek ne güzel

2. Hafta

Arendaruk'un ara pasında Nuno Santos golünü attı

Pehh

İyi geceler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beraberlik ve sakatlıklar olmamış bırakmıyor peşini antreman tesisleri güzelleşene kadar yoğunluğumu azaltsana acaba

Nesil
    2006
    Yer
    06

beraberlik ve sakatlıklar olmamış bırakmıyor peşini antreman tesisleri güzelleşene kadar yoğunluğumu azaltsana acaba
    Ekstra birşey de yapmıyorum ama şanssızlık diyorum buna Düşürmek istemiyorum zaten ortada yoğunluk

Transfer dönemine yetişmemişim darısı devre arasına
    Hocam Arthur'dan memnunmusun 15'te çok iyiydi 16'da nasıl ? Başarılar bu ara

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Transfer dönemine yetişmemişim darısı devre arasına
    Hocam Arthur'dan memnunmusun 15'te çok iyiydi 16'da nasıl ? Başarılar bu ara
    Teşekkür ettim.
    İnşallah kardeşim , tavsiyelere açığız her zaman ligde 2 hafta oldu henüz oynayamadı , ligin 5. haftasına ancak yetişir

Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri