Originally Posted by
olgunege75
Evimizdeki maçları kazanırsak gruptan çıkarız.Ligede güzel başlamışız

Ligde olan güzel gidişatı devam ettiriyoruz. Namağlup bir şekilde 7 hafta sorasında liderliğe oturduk.

Originally Posted by
Lipton
Gruptaki işleri en çok beraberliklerden alınan 1 puanlar karıştırıcak ben çıkacağımıza inanıyorum.
İlk 2 maçlar oynandı ama henüz gruptan beraberlik çıkmadı.

Originally Posted by
Namzet
Grubu lider bitiririz

CSKA süper başladı gruba ama bakalım.

Originally Posted by
TariboWest
Geçen sezon harika geçmiş. Transferler muhteşem. Timo Verner çok iyi paraya alınmış. Harika işler yapacaktır.
Werner'in çok etkili oynadığı maçlar oldu. Takıma güç katıyor ama Werner ile Emenike arasında seçim yapmakta genelde çok zorlanıyorum.
Bundesliga
4. Hafta - D - vs Frankfurt
İnanılmaz bir maç oynandı. Hamedallah'ı hiç tutatmadık iki gol, iki asistlik muhteşem bir katkı yaptı takımına. Rakibimiz de Halilovic ve Werner'i tutamadı ve maçı 5-4 galip bitirdik.
5. Hafta - E - vs Ingolstadt
Ligin yeni ekiplerinden Ingolstadt'ı genç forvetimiz Ortega'nın son dakikalarda attığı golle yenmeyi başardık. Dikkat ediyorsanız inanılmaz bir rotasyon yapıyoruz. Her maç farklı oyuncular şans bulabiliyor.
6. Hafta - D - vs Freiburg
Fossum takıma katıldığından beri en formda dönemini yaşıyor. Maça hattrick yaparak ağırlığını koydu ve maçı rahat bir şekilde kazandık. Transfer döneminde Dortmund ve Stoke City Fossum'u izliyordu ama transfer teklifinde bulunmadılar.
7. Hafta - E - vs Hoffenheim
Bazen rakibin bir oyuncusu oluyor ve oyuncuyu hiç bir şekilde durduramıyoruz. Gladbach için Xhaka, Frankfurt için Hamedallah öyleydi. Hoffenheim'da da Haberer çıktı başımıza ve maç berabere bitti. Fakat puan kaybından daha üzücü bir şey oldu.
Maçta sakatlanan Driussi yaklaşık 2 ay forma giyemeyecek.
Puan Durumu
Avrupa Ligi
1. Maç - E - vs Apoel
Tek taraflı bir maç oldu, önemli olan 3 puandı ve 3 puanı almayı başardık.
2. Maç - D - vs Real Sociedad
Bence İspanya'da deplasman oynamak her zaman zordur. Biz maça beraberlik isteğiyle çıktık ama Real Sociedad daha ilk yarı bitmeden 2'leyince işler kolay olmadı.