steam : aytekin79
avrupada 2'de 2 güzel gruplara gidilebilirse ne mutlu![]()
Avrupada iyi bir başlangıç olmuş.Gruplara kaldık mı bir tur dahamı var ?
Lig 13.Hafta
1 maç eksiğimiz ile zirvenin 3 puan gerisindeyiz. 2 maçtır taktiğimde birşey deniyorum ve rakiplere pozisyon vermiyoruz.
Rakibin hem beklerine hem de kanatçılarına markaj uygulayıp zayıf ayağa zorladık , ayrıca AMC mevkisindeki adama da pres ,sert oyun ve zayıf ayağa zorla dedik rakipler kitlendi
Avrupa liginde sonraki turdaki rakip CSKA oldu![]()
Taribo West'mi???
Bu Adam Benim Gençlik Yıllarımda İzlediğim Efsane Oyunculardan Duygulandım Şimdi
Bu Takımın Ayrıntılı Bilgilerini Paylaşsana Bir Görelim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transferler ve CSKA maçı çok iyi olmuş![]()
Hocam CSKA maçı müthiş olmuş gelen gelirlerle gelecek transfer sezonu çok iyi geçecek bizim için.
Benim sana verecek oyuncu tavsiyelerim vardı şöyle yazayim onları : Alexander Succar , Johan Martial , Joost van Aken , Manuel Giandonato (nasıl performans göstereceğini bilmiyorum bende yeni aldım ama profili iyi gibi üstelik 375 bin Euro ya geliyor) , Branco van den Boomen , Ricardo Centurion , Molsés (İlk sezonda 1.9 M€ serbest kalma maddesi var senin kariyerde akıbeti nolmuştur bilmiyorum ama çok iyi bir iki yönlü ortasaha).
Bir gözden geçir hocam![]()
ooo cska yı elemisiz tebrikler almanlara karsıda aynı performansı bekliyoruz![]()
Bizim Takım Kolay Pes Etmeyecek Hüsocan
2-3 Sene Önce Ben Oynadığımda Daniel Sjölund ve Kasper Hamalainen Efsane Oyunculardı Hâlâ Takımdalar mı Durumları Ne Alemde Merak Ettim?
Ulen Benim Adamlara İnme İndi Heralde Fena ÇökmüşlerAma 3 Sene Öncesinde Efsane Oyunculardı Az Ekmeklerini Yemedim
![]()