Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 198 sonuç

Konu: Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Bu sezon hedefi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final olarak belirledik ancak kura şansı yanımızda olursa yarı final de sürpriz olmaz bizim için
    Yaptığımız transferlere gelince; temel amacımız kadronun kalitesini arttırmak ve rotasyona uygun bir takım ortaya çıkarmayı hedefledik aynı zamanda yerli ve yabancı genç oyuncular kadromuza kattık. Şu anda bir transfer daha düşünüyorum defansın ortasına bakalım ne olacak
    İşte yeni transferler:

Özellikle Şampiyonlar Ligi için 11MN Euro satın alma opsiyonuyla anlaştığım Fellaini

Sağ bekte geleceğin Dani Alves'i Cancelo:

Barcelona ve Real Madrid'in elinden kaptığım 375K'lık Regenim

Scout ekibinin önerisiyle Sırbistan'ın Redstar takımından alıp hemen Eskişehirspor'a kiraladığım Marko Grujic:

Son olarak diğer yeni transferler

Bruma'ya Napoli ve Valencia 27 MN Euro teklif ettiler ama kabul etmedik sistemimizde çok önemli bir yere sahip...

Özetle oluşan tablo aşağıda şu anda kardayız ancak defansın göbeğine tecrübeli-kaliteli ve yedek kalmayı sorun etmeyecek bir adam arıyorum. Öneriye de açığım bu konuda

Aldigin oyuncular ve kadrondakiler iyi ama ŞL deneyim istiyo.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Sergio diaz bir önceki seride muazzam gelişme gösteriyordu bu seride de o kadar iyi mi merak ettim .

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Aldigin oyuncular ve kadrondakiler iyi ama ŞL deneyim istiyo.
    Kadroya en az 2 tane Şampiyonlar Ligi kalitesi olan oyuncu daha transfer edeceğim zaten sonrası biraz şans biraz kura şansı olursa görürüz Yarı finali

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Sergio diaz bir önceki seride muazzam gelişme gösteriyordu bu seride de o kadar iyi mi merak ettim .
    Benim dikkatimi en çok bitiricilik özelliği ve hızı çekti eğer üstüne koyarsa muazzam olur ama şu anda bir gelişim göstermedi

başarılar hocam

Quote Originally Posted by Totrakan View Post
    başarılar hocam
    Teşekkürler Hocam

Bir yandan Türkiye ve Avrupa Süper Kupası'na hazırlanırken diğer yandan savunmaya bahsettiğimiz transferi tamamladık Çok önemli bir oyuncuyu 7.5MN Euro'ya renklerimize kattık

Süper Kupa maçı öncesi Mammana ve Fellaini sakatlandı U23 Milli takımına giden Cancelo ve Bruma'yı Portekiz finale kaldığı için oynamatamadık Telles'i ise fizik kondisyonu yetersiz olduğundan ilk 11'e koyamadık bütün bunlara rağmen ortada giden maçta Romero penaltı yaptı ve üstüne kırmızı yedi rakip bir penaltı daha kazanınca kupayı kaptırdık...

Türkiye'de ise fazla önemsemediğimiz Süper Kupa finalinde iyi savunma yapan rakip takıma karşı savunmayı 2. plana atıp hücum gücümüzü test etmek istedik zor da olsa kazandığımız maçta hücum gücümüz beni tatmin etti ama az daha kupa gidiyordu

Lig başlamadan Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi kurayı görünce yüzüm bayağı düştü
    1.TORBA Real Madrid
    2.TORBA Borussia Dortmund
    3.TORBA Galatasaray
    4.TORBA BATE

Kuranın moral bozukluğuyla ilk lig maçına Kayserispor deplasmanında çıktık sonra Trabzonspor'u konuk ettik...

İlk lig maçımızda Kayserispor'u sahadan sildik

Amacımız olabildiğince az gol yiyen bir takım oluşturmakken daha ikinci maçtan saçma sapan bir gol yiyerek hayal kırıklığına uğradık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Teşekkürler

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızda BATE ile karşılaştık... Gruptan çıkma şansımızın olması için bu maçı kazanmak zorundaydık... Maçı kazandık ama Rulli'yi kaybettik

Eto'o lu Antalyaspor'a hiç şans tanımadık

Şampiyonlar Ligi'nde kaderimizi belirleyecek Real Madrid maçı öncesi rotasyon uyguladığımız maçta Gaziantepspor'a karşı çok kötü oynamamıza rağmen duran toptan attığımız golle maçı kazanmayı bildik...

Bu sonuçtan sonra Real Madrid adını Real Mardin olarak değiştireceğini açıkladı

İşin şakası bir yana gruptan çıkabilir miyiz diye kara kara düşünürken Dortmund'a 6 puan fark attık Önümüzdeki maç Dortmund'u sahamızda ağırlıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    06

Real Madrid'e 5'i 1 yerde takmışız Tebrik ederim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Real Madrid'e 5'i 1 yerde takmışız Tebrik ederim
    Onların adı artık Real Mardin dikkat edelim lütfen hocam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

uff neler neler
    real madrid gelmiş dönüşü mardine yapmış

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Reale 5 attıysak gruptan lider çıkmamız lazım

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    uff neler neler
    real madrid gelmiş dönüşü mardine yapmış
    Çok dalga geçtik bu Mardinsporla, deplasmanda fark yemezsek iyi

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Reale 5 attıysak gruptan lider çıkmamız lazım

Real deplasmanda Dortmund'a puan kaybederse olabilir ama Dortmund çok kötü kendi liginde de Şampiyonlar Ligi'nde de

Şampiyonlar Ligi'ndeki Dortmund Maçı öncesi Sivasspor ve Kasımpaşa ile karşılaştık...

Sivasspor'a karşı beni mutlu eden en önemli istatistik rakibin şut sayısı oldu

Dortmund maçı öncesi bazı kilit oyuncularımızı dinlendirdiğimiz maçta Kasımpaşa'ya karşı ilk yarıdan işi bitirdik

Sezon başındaki Juventus mağlubiyetinden sonra takım berabere dahi kalmadı önüne geçeni deviriyor...

Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'u 2 maçta da eze eze yenerek 4'te 4 yapıyoruz Dortmund 4'te 0 yaparak elendi bu arada

Marko Reıs'un sakat olduğu için oynayamadığı maçta Dortmund'u orta saha oyuncularımızın ceza sahası dışından attığı 2 golle çok rahat geçiyoruz...

Dortmund'a deplasmanda pozisyon dahi vermeden maçı kazandık Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçı sadece 1 gol yiyerek geçiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay be ne aksiyon vermiş takım juve maçına biz yenildik ama bir daha da yenilmeyecez gol yemeyeceğiz çok iyi bir gidiş

Ligde de namağlup ilerliyoruz 10'da 10 yaptık

Bursaspor'u iyi oyunla ve net skorla geçtik...

Başakşehir'i deplasmanda tek golle geçtik...

Karabükspor'a şans tanımadık...

Şampiyonlar Ligi'nde lideri belirleyecek Real Madrid deplasmanı öncesi rotasyonla çıktığımız Urfaspor deplasmanını tek golle geçtik yine gol yemiyoruz rakip penaltı kaçırdı ayrıca

Last edited by MattiasSammer : 08.Şubat.2016 at 18:18

vay be ne aksiyon vermiş takım juve maçına biz yenildik ama bir daha da yenilmeyecez gol yemeyeceğiz çok iyi bir gidiş

Sezon başından beri (Hazırlık döneminden sonra) antrenmanlarda ana odağı savunma olarak belirledim ayrıca rakip kim olursa olsun maç hazırlığımız hep savunma yerleşimi üzerine nasıl olsa her maç en az bir gol atarız diye düşündüğümden bunu uyguluyorum sonuçta veriyor... Artık maçlara başlarken bir gol atarsak kesin kazandık gözüyle bakıyorum... Kariyere biraz heyecan gelsin diye ana odağı değiştirmeyi bile düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yok yok ne ka galibiyet o kadar para

yok yok ne ka galibiyet o kadar para
    Gol yedik

Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinde ilk kez 6'da 6 yaparak kulüp tarihine geçtik ... Calleri attığı gollerle her 75 dakikada 1 gol istatistiği yakaladı

BATE'yi sahamızda tek golle geçtik...

Mardinspor'u kontrataklarımızla geçtik Calleri hattrick yaptı bu maçtan sonra Juventus Calleri'yle ilgilenmeye başladı... Mardinspor'da Ronaldo, Varane, Marcelo, Benzema sakat olması Ramos'un ise cezalı olması sonuca %100 etki yaptı

Ligde en farklı galibiyetimizi Rizespor'a karşı aldık ama sonrasında Beşiktaş derbisinde ilk puan kayıplarımızı yaşadık...

Rizespor'u 5-0'la geçerken Calleri yine hattrick yaptı ...

Romero antrenmanda sakatlandı bu yüzden oyun anlayışımızda değişikliğe gittik ve ilk kez puan kaybettik...

Bu sonuçlardan sonra oluşan puan durumu

Bu arada Şampiyonlar Ligi'ndeki efsane gidişatımız şanslı bir kura ile ödüllendirildi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok kısmetli miyiz yoksa çok mu çok iyiyiz anlamadım
    şl eşleşmeleri süper y a juve gidecek ya psg, ya mardin ya city, ya barça ya chelsea vay be tek turda bunların yarısı gidecek daha iyi bir kura düşünemiyorum

çok kısmetli miyiz yoksa çok mu çok iyiyiz anlamadım
    şl eşleşmeleri süper y a juve gidecek ya psg, ya mardin ya city, ya barça ya chelsea vay be tek turda bunların yarısı gidecek daha iyi bir kura düşünemiyorum
    Birinci sezondan itibaren hem çok kısmetliyiz hem de çok iyiyiz. İkisi birden olunca Avrupa Ligi'ni kazandık zaten ama karşımıza Juve gibi bir rakip çıkınca şans pekte işe yaramıyor

Juventus'tan sonra Wolfsburg'da Calleri ile ilgilenmeye başladı biz de Calleri'nin minimum serbest kalma bedeli olan 45 MN Euro'yu kaldırmak için sözleşmesini uzattık

Bu arada yönetimden pilot kulüple ilgili sürekli taleplerde bulununca yönetim pilot kulüp yönetimini tamamen bana bıraktı Ben de en iyi seçenek olarak Rusya Ligi 5.si Krasnodar'ı seçtim... Artık bu kulübe maaşını ödemek koşuluyla istediğimiz oyuncuyu kiralayabileceğiz

Last edited by MattiasSammer : 09.Şubat.2016 at 02:35

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hayırlı olsun rusyadan iyi de reklam geliri elde ederiz ne kadar blinirlik o kadar iyi yönetim bana bırakınca ben çin e filan gidiyordum amerika çin hindistan
    nüfuslardan faydalanmaya çalışırım oyuncudan çok

Carole yabancı sınırına takılınca yerli bir alternatif sol bek transfer ettik...

Deplasmanda Fenerbahçe'yi dağıttık ama sonrası pek iyi olmadı 2 maç kazanamadık...

Boluspor'u deplasmanda yenememiştik sahamızda da yenemedik...

Eskişehirspor'a karşı inanılmaz oynamamıza rağmen saç baş yoldurtacak kadar yüzde yüzlük pozisyonları kaçırdık. Özellikle Bruma mutlak pozisyonları harcadı. Sıkıntı ise Bruma'nın her maçta çok net pozisyonları harcaması... Sezon sonunda satmayı ciddi şekilde düşünüyorum...

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri