Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Post Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

KULÜBÜMÜZ
    GALATASARAY A.Ş.

ARENA/STADYUM
    ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA

KULÜP BAŞKANI
    DURSUN ÖZBEK

TEKNİK DİREKTÖR
    OKTAY BOZKURT

HEDEFLER

1-Türkiye'deki bütün kupaları domine etmek

2-Aynı zamanda bir milli takım çalıştırmak

3-As takımı potansiyelli oyuncular ve onlara öğretmenlik yapacak tecrübeli yıldızlarla harmanlamak

4-VEE ASIL HEDEF 2020'ye kadar Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanmak...

NOT: İlk kariyer paylaşımı deneyimimdir... Bir hatam olursa affola

Onaylanmıştır. Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim ..

Sayın Oktay Bozkurt;

Öncelikle basın olarak yeni görevinizde başarılar dileriz. Vakit kaybetmeden bir soru sormak istiyorduk.

Hedefinizin 2020'ye kadar Şampiyonlar Ligi Kupası ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanmak olduğunu belirttiniz.
    Önünüzde yaklaşık 4 yıl var ve şuan takım kadrosu diğer 2 ezeli rakibinin arkasında kalmışa benziyor. Siz bu 4 yıl içinde hem milli takımı çalıştırıp hem de Galatasaray'ı 2020'ye hazırlayabilecek zamanınız olacağı konusunda endişeleriniz var mı?

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim ..
    Teşekkür ederim Aytekin Hocam...

Başarılar dilerim hocam

Nesil
    2006
    Yer
    06

Yazı fontunu Lucida Sans Unicode yapıp rengi siyah seçersen çok tatlı duruyor tavsiye ederim

Quote Originally Posted by Press View Post

Sayın Oktay Bozkurt;

Öncelikle basın olarak yeni görevinizde başarılar dileriz. Vakit kaybetmeden bir soru sormak istiyorduk.

Hedefinizin 2020'ye kadar Şampiyonlar Ligi Kupası ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanmak olduğunu belirttiniz.
    Önünüzde yaklaşık 4 yıl var ve şuan takım kadrosu diğer 2 ezeli rakibinin arkasında kalmışa benziyor. Siz bu 4 yıl içinde hem milli takımı çalıştırıp hem de Galatasaray'ı 2020'ye hazırlayabilecek zamanınız olacağı konusunda endişeleriniz var mı?
    (Hırslı bir şekilde) Unutmayalım 'Bir halatı hep birlikte çekenlerindir Galatasaray' der BABA GÜNDÜZ. Biz de bu felsefeyi benimseyecek futbolcuları sayın başkan Dursun Özbek'in bize sunduğu cömert transfer bütçesini de %100 verimle kullanarak transfer edebilirsek bu hedefimize ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Milli takım konusu ise; kesin çalıştıracağım diye birşey yok zaten ortada değerlendirecek somut bir teklifte yok. Bekleyip göreceğiz
    Last edited by MattiasSammer : 01.Şubat.2016 at 18:19

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Başarılar dilerim hocam

Teşekkür ederim

Yazı fontunu Lucida Sans Unicode yapıp rengi siyah seçersen çok tatlı duruyor tavsiye ederim

Tavsiyen için teşekkürler abi. Sanırım olmuştur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar hayırlısı 4 sene kısa bir süre değil bu oyun için

Eveeet öncelikle belirtmek isterimki kariyere başladığımda paylaşmak gibi bir düşüncem yoktu ancak ilginç ve güzel bir kariyer geçirdiğim için burada paylaşmak istedim. Şu anda kariyerimde neredeyse 1. sezonumun sonuna geldim. Sezon başında ilk icraatim taraftarın sevgilisi Emmanuel Eboue ile bedelsiz 1 yıllık sözleşme imzalamak oldu Eboue şu ana kadar 26 maçta 1 gol ve 5 asistle iyi bir performans gösterdi
    Last edited by aytekin79 : 01.Şubat.2016 at 18:47

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    başarılar hayırlısı 4 sene kısa bir süre değil bu oyun için
    Teşekkür ederim... Bakalım başarabilcek miyim. 2 yıl ara vermiştim oyuna ama pek pas tutmamışım açıkçası

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim. Adam gibi adamdır Eboue

Diğer transferlerim ise bütçe düşüklüğünden dolayı maliyetsiz oldu;

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Zivkoviç çok iyi oldu en az 45 50 ye satılıyor ben anderletdeyken 40 sattım daha sonra bayerne geçtim 130 a aldım öyle bir oyuncu yani

Bu transferleri yaparken bile bütçe sıkıntısı çektim başkan ek transfer bütçesi oluşturmayınca ucuza da olsa Semih Kaya'yı Stoke City'e sattım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

enteresan olaylar eboue yi geri getiren ilk defa bir gs kariyeri bence iyi hamle zivkovic ve diğerleri de çok iyi transferler sonuçlar nasıl taktiğin nedir puan durumu ne onları da paylaşmanı öneririm

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Başarılar dilerim. Adam gibi adamdır Eboue
    Teşekkür ederim Şu ana kadar memnunum ama seneye sözleşme uzatmayı düşünmüyorum. Malum yaş 34 oluyor..

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Zivkoviç çok iyi oldu en az 45 50 ye satılıyor ben anderletdeyken 40 sattım daha sonra bayerne geçtim 130 a aldım öyle bir oyuncu yani
    Şu ana kadar takımın en iyilerinden zaten aklımda bulunsun 45-50 verseler de satmayayım o zaman

Bildiğiniz gibi takımlar 3 taktik üzerinde yoğunlaşabiliyorlar antrenmanlarda. Ben de iç saha ve deplasman taktiğinin dışında 3. taktiğimi ise çok önemli maçlarda rakibi 3 hafta evvelden analiz edip rakibe göre 5-3-2-1-1DOS, 4-1-3-2DarAlan gibi pek kullanılmayan taktiklere karşı rakipte zaaf görürsem onu çalıştırıyorum antrenmanlarda... Açıkçası şu ana kadar işime de yaradı bu uygulama...

İç Sahada klasik 4-2-3-1Geniş Alan taktiği ile Kontrollü ve Akıcı oyun felsefesiyle oynuyorum ve kanatları sık kullanıyorum;

Nesil
    2006
    Yer
    06

Mesaj kutun dolu olduğundan cevap atamadım dostum bilgin olsun

Dış saha taktiğim ise rakip daha güçlü bir takım ise Kontratak ve Katı oyun felsefesiyle 4-4-1-1 taktiği üzerine kurulu. Eğer rakiple aynı güçteysek veya daha güçlüysek 4-4-1-1 Standart ve Dengeli bir oyun benimsiyorum...

Mesaj kutun dolu olduğundan cevap atamadım dostum bilgin olsun
    Sorun yok olayı çözdüm paylaşımları yapıyorum rahatça

TFF Süper Kupa maçında Bursaspor'a karşı üstün oyunumuza rağmen uzatmalara giden maçı Podolski'nin güzel oyunuyla kazanmayı bildik...
    Last edited by MattiasSammer : 01.Şubat.2016 at 23:55

Ligde ilk iki maç Bursa(D) ve Fenerbahçe(E) maçıydı Fikstürü gördüğümde gözüm korkmuştu bayağı. Yalan yok ama üstesinden gelebildim. Poldi yine çok iyiydi...

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea-Leverkusen-GALATASARAY-Celtic eşleşmesi oldu. İlk maç Celtic(E) idi...

Şampiyonlar Ligi'ndeki 2.maç zorlu Leverkusen deplasmanıydı. Maçta çok ilginç şeyler oldu. Leverkusen 1-0 öndeyken penaltı kazandı ve Denayer direk kırmızı gördü pozisyona itiraz eden Selçuk 2.sarıdan kırmızı gördü. Bir anda 9 kişi kaldık. Hakan Çalhonoğlu penaltıyı gole çevirince rakip 3 puanı garantiledi maç sonunda ise kaleyi bulan bir şutum bile yoktu...

Trabzonspor %61-39 gibi bariz bir topla oynama yüzdesi üstünlüğü ile oynamasına rağmen Kontratak futboluyla dağıttık... Şampiyonlar Ligi'nde ise Chelsea ile sahamızda karşılaştık 2-0 geriye düşmemize rağmen tamamen şansla beraberliği kurtardık...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Başarılar Kardeşim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Başarılar Kardeşim.
    Teşekkür ederim

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri