Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 420 sonuç

Konu: İsveç'in Eşek Arıları Avrupa Semalarında Uçuyor | BK Häcken | 5. Sezon

ŞL için tebrikler hocam. 3. sırada yer alıp AL biletini kapabilirsek hem ilk senenin verdiği tecrübesizlik hem de grubun gücü göz önüne alındığında çok iyi olur bence. Sanal bebek güzel bir sürpriz olmuş. Eşek sıpası, eşek arılarına nasıl uyum sağlayacak bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gurptan çıkma hayali 3. lük olmalı gerçekçi olalım bence
    uşağı koy 11 oynasın senin gibi bir adamın uşağı yetenekli olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    ŞL için tebrikler hocam. 3. sırada yer alıp AL biletini kapabilirsek hem ilk senenin verdiği tecrübesizlik hem de grubun gücü göz önüne alındığında çok iyi olur bence. Sanal bebek güzel bir sürpriz olmuş. Eşek sıpası, eşek arılarına nasıl uyum sağlayacak bakalım.
    İnşallah kardeşim. Zaten en gerçekçi hedef 3. olabilmek Bizim oğlanı Bergström'e emenaet ettik dedim eti senin kemiği de senin

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    gurptan çıkma hayali 3. lük olmalı gerçekçi olalım bence
    uşağı koy 11 oynasın senin gibi bir adamın uşağı yetenekli olmalı
    Evet ben de öyle düşünüyorum
    Eyvallah kardeşim uşağı oynattım bile ligde ..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Umarım güçlü ekipler aralıkta oynar kış ayına iskandinavyaya denk gelir hava şartlarından faidelenmek lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

ŞL için tebrikler,ligde belki şampiyonluk kaçacak ama kasaya girecek o gelirler için değerdi diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Umarım güçlü ekipler aralıkta oynar kış ayına iskandinavyaya denk gelir hava şartlarından faidelenmek lazım
    Başka takımlar taraftarıyla dizleri titretir biz soğuğumuzla titretiyoruz

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    ŞL için tebrikler,ligde belki şampiyonluk kaçacak ama kasaya girecek o gelirler için değerdi diye düşünüyorum.
    Teşekkür ederim kardeşim . Lig yarışı çok enteresan bir hal aldı , hele bir bitsin paylaşayım ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

neler oldu bir görseydik abi

Nesil
    2006
    Yer
    06

neler oldu bir görseydik abi
    Paylaşacağım şimdi inşallah Oyunu açtım

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ligde Sezon Sonu Durum

Avrupa sevdası gelecek sene bizi şampiyonlar liginden etti . Birkaç konu var şimdi. Birincisi iç saha maçını kazanırız mantığı ile bir kaç kez asistana bıraktım ( Avrupa maçlarına bir an önce geçeyim diye yaptım bunu ). Bu maçları asistan iyi idare edemedi. Bununla beraber bir diğer husus da daha önce de paylaştığım taktikte yaptığımız değişiklikler. Olayı iyi analiz etmeye çalıştım ,maçlara da baktım. Rakipler artık bizi ligin orta sıra takımı olarak görmüyor. Kendi sahamızdaki maçlarda eskisi kadar hücuma çıkmıyorlar. Biz de daha sakin oynamak yerine biraz daha dikine oynayıp defansı da az geriye çekince istediğimiz baskıyı kuramadık kendi sahamızda. Gelecek sezon içerde taktiği ilk haline döndürüp oynamayı düşünüyorum. Dışarıdaki maçlarda bu versiyon iyi ama.
    Ne demek istediğimi aşağıdaki tablo daha iyi anlatacaktır ...

Fikstür - 12. - 30. Hafta

Puan Durumu

İç Saha

Dış Saha

Biraz daha dikine oynayınca bu sezon ortalama topa sahip olma oranımız düştü

Oyuncu genel durumları

güzel bir sezon olmuş. Şampiyonluk kaçması kötü olmuş. Olsun seneye daha iyi oluruz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şampiyonlar Ligi

Grupta bana kalırsa çok büyük bir iş başardık. Rakipler belli olduğunda ne düşündüysek tam da öyle oldu. Basel'i fena kıstırdık İlk seneden UEFA'ya kalmak paha biçilemez

1. Hafta

Golü attıktan sonra 75 e kadar anca direnebildik. Eğer biraz daha direnç gösterebilseydik süper olacaktı ya olsun

2. Hafta

Basel'i içerde tabiri caizse hallaç pamuğuna çevirdik. İstatistiklere bakarsak daha iyi anlaşılacak

3. Hafta

Bu maç da beklendiği gibi bitti

4. Hafta

Bayern'e sahamızda geçit vermedik Bizim uşaklar güçlü Bayern'e 'ne oluyoruz' dedirtti

5. Hafta

Nuno Santos ! DK 12 de kırmızı kart görerek hem takımını yaktı hem kendini. Zaten sözleşmesi bitecekti ama taraftarı kızdırıp gitmesi onun açısından iyi olmadı

6. Hafta

Basel'i deplasmanda yenerek UEFA'ya para kazanarak gittik Son dakikalarda gelen gol Şampiyonlar Ligi gruplarındaki tarihimizde aldığımız ilk deplasman galibiyeti oldu

Oynadığımız Maçlar

Oluşan Puan Durumu Şöyle ;

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gelelim oğlumun son durumuna

Bizim keloğlanı gelişimini gördükten sonra hiç düşünmeden 11 'e aldım ve oynatmaya da devam edeceğim Zıplama ,pozisyon alma düşük ama gelişecektir diye düşünüyorum

Şampiyonlar liginde 4 maçta oynarken ligde 7 maçta sahaya çıktı Ömer

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    güzel bir sezon olmuş. Şampiyonluk kaçması kötü olmuş. Olsun seneye daha iyi oluruz.
    Teşekkürler hocam. Aynen öyle, sezon genel anlamda iyi olsa da şampiyonlar ligine katılamamak üzdü bizi ...

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şampiyonlar liginde grup maçlarının bitmesiyle birlikte takımdan ayrılacak kiralık isimler oldu. Bunların yerine acilen uyum sağlayabilecek önemli maçları seven yeni kiralık oyuncular bulmalıyız.

Bu arada enteresan birşeyle karşılaştım. Normalde şampiyonlar ligi grup maçlarının yanlış hatırlamıyorsam 4. maçlarından sonra bu adamların sözleşmeleri bitiyordu fakat ona rağmen takımda kaldılar. Yani İsveç liginin fikstüründen dolayı diye düşünüyorum bunu

Bir de çok önemli bir olay oldu. Daha doğrusu olamadı Yönetim bu sezonun transfer ve maaş bütçesini açıklamadı Sezon bitti ne zaman açıklayacaklar çok merak ediyorum. [MENTION=256967]Juan Diaz[/MENTION] İskandinavya'da böyle bir şeyle karşılaştın mı ? Resmi olarak lig bitti fakat Avrupa defterini kapatmadığımız için mi böyle oluyor ? Para olmazsa ayvayı yeriz

Normalde beklentim en kötü ihtimal Hallberg'in 3.75 milyon euroluk satın alma bedelini ödemekti . Fakat transfer bütçesi verilmediği için elimiz kolumuz bağlandı

Takımdan Ayrılanlar

Giden isimlerin tam 4 tanesi MC ve DMC bölgelerinde oynayanlar. Bu bölgeye ne edip edip en az 2 oyuncu katmalıyız.

İlk ŞL maceramız, heves ve heyecan büyük, normal karşılamak lazım. Ligde istikrarlı bir şekilde şampiyon olmak oldukça zor zaten, 2. sırada hiç fena sayılmaz bence. İleride hem ligi hem Avrupa'yı artık daha iyi bir şekilde idare edeceğini düşünüyorum, bir tecrübe oluştu sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    06

İlk ŞL maceramız, heves ve heyecan büyük, normal karşılamak lazım. Ligde istikrarlı bir şekilde şampiyon olmak oldukça zor zaten, 2. sırada hiç fena sayılmaz bence. İleride hem ligi hem Avrupa'yı artık daha iyi bir şekilde idare edeceğini düşünüyorum, bir tecrübe oluştu sonuçta.
    Aynen kardeşim .. UEFA da birazdan rakibimiz belli olacak . Sürpriz olur mu dersin bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    06

Antremanlarda göze çarpanlar , Ömer 'e dikkat Arango'yu bu sene inatla oynatmanın meyvesini alıyoruz. Hem antremanlarda iyi gelişiyor hem de sahada iyi performans sergiliyor.

Göze çarpan oyuncularımızın profilleri şöyle

Taraftarların yıldızı Fofana

Fofana'nın profil gelişimi heyecan verici

Peşindeki kulüplerle işimiz var anlaşılan ..

Yılın takımında 5 oyuncumuz var . Güzel olan 4 ünün tapusu bizde

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

resmi maclar bitmedigi için açıklanmamış ve oyuncular gitmemiştir..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kiralık sözleşmeleri bitecek futbolcuları arayacağız gibi duruyor,profilleri şahaneymiş.Ligde şampiyonluğun kaçması kötü olmuş,Avrupa'da ise elimizden gelenin en iyisini yapmışız ve AL biletini kapmışız.Umarım orada zorlu bir kuraya çekmeyiz ve 1-2 tur ilerleriz en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Boşa evham yapmışım , oyunda 1 gün daha ilerlesem zaten bütçeyi veriyorlarmış
    Verilen bütçe ve 10 bin kişilik yeni stadyum güzel haberler. Tek kötü haber bu gelişmelerden altyapı tesislerinin gelişme isteğinin durması

Bu arada bütçeye rağmen gene de Hallberg'i kaçırdık orası ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Akılcı transferler bekliyorum. birde mali durumunu atsana. yönetim durduk yere neden borc alıyo o kadar
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    06

Avrupa Ligi Kuraları

Yaktın bizi InfantiNOOOOOO

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Akılcı transferler bekliyorum. birde mali durumunu atsana. yönetim durduk yere neden borc alıyo o kadar
    İnşallah kardeşim Yönetim de benim gibi heyecanlandı galiba Yanlız yönetimin bu anlayışına göre başarılı olamazsak kulübü batırırız demedi deme

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Infantino yine yapmış yapacağını,olur da Zenit'i geçersek diye muhtemel bir Liverpool koymuş bir de 2.tura

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

neler yapmışız şl de ilk sene de ya
    ligin kaçması kötü olmuş sorunu çözmüşsün ama sezon sonunda olunca geç kalmışız
    bütçe iyi al de de muhtemelen zenit i yenebiliriz belki ama sonraki turdan sonrasını görebileceğimizi sanmıyorum saygılar

Bütçe çok iyi gerçekten. Yeni stadyum'da gerekliydi bence, güzel bir hamle olmuş. Hacken seninle birlikte kabuk değiştirip öncü bir kulüp haline geldi hocam, bu takıma yeni bir stad yakışır doğrusu. Altyapı tesislerinin genişletilme çalışmalarının yeniden başlaması da uzun vadede bu bütçeyi ve stad gelirlerini akılcı bir şekilde kullanmaktan geçiyor.

AL'de ise bir sürpriz bekliyordum, Infantino'ya rağmen hala bekliyorum hocam. Zenit'i geçebiliriz, bu taraftar arkanda!

Ah İnfantino ah mundar etmiş Avrupa'daki güzelim gidişatı ama yine de hiç belli olmaz bir bakmışsın Çeyrek Final'e kalmışız

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonlar liginden Alye düşmek güzel olmuş ama hiç iyi bir kura çekememişiz

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Infantino yine yapmış yapacağını,olur da Zenit'i geçersek diye muhtemel bir Liverpool koymuş bir de 2.tura
    Kaçarımız yok yani

neler yapmışız şl de ilk sene de ya
    ligin kaçması kötü olmuş sorunu çözmüşsün ama sezon sonunda olunca geç kalmışız
    bütçe iyi al de de muhtemelen zenit i yenebiliriz belki ama sonraki turdan sonrasını görebileceğimizi sanmıyorum saygılar
    İlk sene biraz ses getirdik Kardeşim benim çok gerçekçisin

Bütçe çok iyi gerçekten. Yeni stadyum'da gerekliydi bence, güzel bir hamle olmuş. Hacken seninle birlikte kabuk değiştirip öncü bir kulüp haline geldi hocam, bu takıma yeni bir stad yakışır doğrusu. Altyapı tesislerinin genişletilme çalışmalarının yeniden başlaması da uzun vadede bu bütçeyi ve stad gelirlerini akılcı bir şekilde kullanmaktan geçiyor.

AL'de ise bir sürpriz bekliyordum, Infantino'ya rağmen hala bekliyorum hocam. Zenit'i geçebiliriz, bu taraftar arkanda!
    Aynen öyle kardeşim. Bütçe bizim çapımıza göre muazzam Stadyum biraz geç yapılsaydı da belki adımız verilirdi diye içimden geçmiyor değil

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Ah İnfantino ah mundar etmiş Avrupa'daki güzelim gidişatı ama yine de hiç belli olmaz bir bakmışsın Çeyrek Final'e kalmışız
    Ah o saçlarına yandığım ne çekti . Taraftar çeyrek finalde heykelimizi diker nettin kardeşim sen

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyonlar liginden Alye düşmek güzel olmuş ama hiç iyi bir kura çekememişiz
    Teşekkür ederim Ege Kuradan yana şanssızız şimdiye kadar

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar Hocam. Kariyeri görünce 14 15 deki kariyerlerin aklıma geldi. Ordaki yaptıklarını burda da yaparsın en az 2 yıl veriyorum Kura dersen oyun vermiş odunu. Bütçeyi gördüm Türkiyede böyle bir bütçe yok bile Pilot takımlardan ne alırsak kar bizim için akıllı transferlerini sabırsızlıkla bekliyorum
    ADANA DEMİRSPOR

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri