Maça forvetsiz çıktık. Daha bazı yerlere oyuncu almadığımızdan u21 oyuncuları çıktı. Yeni transfer yapılan oyuncular ilk18 de yer buldu.
ADANA DEMİRSPOR
Güzel transferler Eren'i iyi paraya yollamışsın![]()
ilk maçada forvetsiz çıktım ama inanılmaz bir skor ile tarihe geçtik diye biliriz. Bu maçta Kalecemiz milli takıma gittiğinde 2. kalecimiz oynadı. İlk maç ardından MANU nün genç yıldızı J. Wilson'u kiraladık. 2. maç sonrası 2 transfer gerçekleşti. Atilla Turan(Stade de Reins) ve Serdar Kırıntılı(Konya) sezon sonuna kadar kiraladık.
ADANA DEMİRSPOR
Başaksehir ucmus.. kasımpasa bence eren i satmakla hata etmiş.. bu arada görsellik mükemmel.. standart liege de belcikanın amatör takımı gibi kalmıs 2. mac ta![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar (:
Standard Liege maçları tam anlamıyla efsane olmuş, hele 2. maç hem skoruyla hemde bir üst tura geçmemizle muhteşem olmuş hocam, tebrikler.Birçok oyuncu ayrılmış ancak yerine geleceklerin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Arkadaşım bi güzel uçurdu hem transfer hem sıralama olarakEren güzel para geldi hemde istediğim şeyleri yapmıyordu. Görseller daha da gelişecek hocam teşekkürler. Avrupa Liginde inanılmaz skorlar aldım bende şaşırdım ama ilk maç kalp krizi geçirmelikti.
Teşekkürler![]()
ADANA DEMİRSPOR
Ender maçlardan biriydi. Ben bile kendime ümit vermiyordum. Elendim, bari az gol yiyim gibi basın toplantısında bile konuştum ama yine maç 90dk lafı haklı çıktı. Tottenham inanılmaz oyuncularına karşı bizim Avrupa tecrübemi olmamış yeni yetmeler öyle bir iş başardı ki 1 haftalık izni hak etti.
ADANA DEMİRSPOR
Maçtan önce takım bayaa karştı. Oyuncular transferleri beğenmedi ve kaptanı değiştirince kıyamet koptu. Bu yüzden 2 futbolcu gönderdim. Mustafa Yumlu ve Ferhat Kiraz ı takımdan kovdum. Hemen 3 transfer yaptım. Doka(Başakşehir), Djilobodji(Chelsea) ve N'Gakoutou(Monoco) kiralık olarak kadromuza kattık.
ADANA DEMİRSPOR
Hocam görseller çok hoş olmuş eline sağlık![]()
Bu takım Avrupa'da bir farklı oynuyor.![]()
Teşekkürler hocam. Bu kariyer online başka bir sitede maalesef görseller hakkında laf söyledikleri için biraz şey oldum. Buranın tadı başka yer vermiyor yorumun bana moral oldu hocam tekrardan saolasın.
İkinci maçtan önce takım karışmasaydı yenerdik.
Yanlış bilmiyorsam bu takım avrupada maç yapmadı yanılıyor olabilirim yanlışlım varsa afola. Güzel maç çıkardık şuana kadar
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
tottenham a ne olmus öyle yahu![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kombine için 2 1 lik tarife koyacam hep 2-1Ligde paun versek de ilk seneye göre güzel başladık.
Sen avrupada Tottenham yen gel adını bilmediğin takım senden puan alsın ve üstelik villarreale yenin ayıp bana
ADANA DEMİRSPOR
Son 3 haftaki puan kayıpları bizi etkiledi sebebi ise Avrupa ligi maçlarından dolayı. Rostasyon Sakatlık ve cezalı oyuncu olunca mecbur puan kayıpları yaşadık ama sakatlıklar geri dönünce tekrardan grafiğimiz yukarı çıkacaktır.
Avrupa tecrübesizliğini çok yaşadık. O kadar eleme maçları oyna ve kazan gruplarda vasatı aşamadık. Kaderimiz 5. haftadaki adını bilmediğim takıma kaldı yenmemiz şart beraberlik bile işimize yaramayacak gibi.
ADANA DEMİRSPOR
Gruptan çıkacağını düşünüyorum kardeşim , başarılar şimdiden ...
steam : aytekin79
Avrupadan elendik. Elemelerden sonra gruplardan çıkarız düşüncesindeyim ama kötü oyun ve tecrübesizliklerden eledik.
ADANA DEMİRSPOR
Ligde gayet başarılıyız bence devre arasına girdik iyi takviyeler yapıp avrupaya gitmek için elimizden geleni yapacağım.
ADANA DEMİRSPOR
Avrupa tecrübesizlik oldu diyelim , sağlık olsun .. Ama ligde 4 büyük tanımıyorsun bravo valla![]()
steam : aytekin79
ADANA DEMİRSPOR
Avrupa Ligi'nde sen de turu atlasaydın 4 İstanbul takımı grup üstü aşamalara geçmiş olacak imiş. Olsun seneye daha iyisi olur umarım.![]()
ADANA DEMİRSPOR