15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
Puan Durumu
Lige güzel başladık.Güzel devam etti ama nereye kadar?Bütçe 0 olduğu için oyuncu alamadık ve kiralayamadık. Iago da sakatlandığı için kiralamasını iptal ettik.Kanat oynayan 3 oyuncumuz kaldı elimizde.Bilal Cengiz ve Gray.Bu 3 oyuncuyla Sezonu şampiyon bitirebilirsek ne mutlu bize.Bütçe olmadığı için ikinci devreye hızlı girip bitireceğim.
Enes Muhteşem bir performans sergiliyor ve takımı sırtlıyor diyebiliriz.
19 Yaş Altı Takımımız Şampiyon Oldu
19 Yaş Altı Takımımızın Antrenörleri
Bu Antrenörlerin elindeki çocuklardan Şampiyon çıkması güzel ama A Takıma maalesef oyuncu çıkaramadılar.Seneye Altyapıya yapacağımızı yatırımlarla inşallah kendi Oyuncularımızı da yetiştireceğiz.
Ligde gayet iyi başlamışız ve güzel devam etmişiz.
Enes ünal ne yapmış öyle
Avrupadan gelen aralar yada gelirler yetmiyor galiba bence kiralama yöntemine gidebilirsin hocam 8 9 oyuncu alıyorum genelde ben ekonomiyi az da olsa rahatlatıyorum yada Arjantin brezilyadan potansiyeli yüksek oyuncu alıp satabilirsin yine katkıda bulunur bizim açımızdan
ADANA DEMİRSPOR
ooooooooooooooooooNeşelendim birden
![]()
ADANA DEMİRSPOR
Şampiyon Göztepe
34.Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Transfer Bütçesi
Muhteşem bir sezonun ardından şampiyon olduk.Tek kulvarda yarışmamız bize biraz yardım etti diyebilirim.Her şeye rağmen takım çok iyi oynadı ve Şampiyon oldu.Şampiyonlukta bazı oyuncuların katkısı çoktu mesela Enes , Olsson , Gray ve Guilherme çok iyi bir sezon geçirdi.Transferde çok para harcamak gibi bir lüksümüz olmadığı için kiralık hamlesi yapacağız ama en önemlisi Enesi tekrar kiralayabilmek.
Genel Bir Açıklama
Kısa ve Uzun Vadede Planlarımız
* Mali Tabloyu Düzeltmek
* Altyapıyı Geliştirmek
* Avrupa da Başarı
* Kulüp Sıralamasında ilk 10
Transferde ise şuan net bir şey diyemeyeceğim.Paramız olmadığı için kiralık oyunculara yöneleceğim.Genç oyuncu alıp yetiştirip satabiliriz ama şuan için Kulübün yapısı buna müsait değil.Yerli oyuncu açığını gidermemiz gerekiyor ki en zoruda bu.Çok kaliteli yerli oyuncular var hemde çok gençler ama kadromuza katamıyoruz çünkü kulüpler çok fahiş fiyatlar biçiyorlar...
Kulübümüzün hedeflerine en kısa zamanda ulaşması için elimizden geleni yapacağız.İşimiz zor ve uzun bu yüzden biraz daha hızlı ilerleyeceği.Teşekkür Ederim.
İnanılmaz bir şampiyonluk yarışı olmuş. Sonunda şampiyon olmuşsun, güzel olmuş.Tebrik ederim. Mali durum başarılarla birlikte yavaş yavaş düzelecektir. Geçen sezon kiraladığın oyuncuları bir sezon daha kiralayabilirsen çok iyi olur.
Şampiyonluk için tebrikler hocam. Çekişmeli güzel hak ettin o kadar malum Demirspor mağlubiyeti![]()
ADANA DEMİRSPOR
Tebrikler şampiyon Enes takımı sırtlamış..
Teşekkür ederim.Gerçekten çok zorlu bir süreçti.Transfer bütçesi yok 0 para yokOyuncu kiraladık ama artık başka oyuncu bile kiralayamıyoruz.
Teşekkürler.Demirspor resmen belalımız oldu ligde.Böyle bir iki takım var ne yaparsak yapalım yenemiyoruz.Taktikle ilgili herhalde.
Teşekkürler hocam.Enes bir sene daha bizle.Bu senede takımı sırtlaması gerek çünkü aylık kiralama bedeli 500Bin Euro.
Hocam atletico ile inter nasıl acaba özet geçersen sevinirim.
TFF süper kupasından nefret ederim oldum olası![]()
ADANA DEMİRSPOR
Ege sonunda gelmiş kupa hayırlı olsun tebrikler![]()
Şampiyonlugun güzel. fakat macların genelinde buldugun posizyondan cok posizyon vermişsin. taktigine bi el at bence
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]