Quote Originally Posted by 3842 View Post
Ben önceki serilerden birinde İspanya U23 ile Olimpiyat Oyunları'nda şampiyon olunca bana İspanya A Milli Takımı için teklif yapmışlardı. Gerçi başka bir takım da çalıştırıyordum ama öyle İspanya Milli Takım'ı teknik direktörü olacak kadar ahım şahım bir başarım yoktu. Umarım bir benzeri senin başına gelir.
Öncelikle tebrik ederim hocam bu başarın için. İyi dileğin içinde teşekkür ederim, umarım bir gün gerçekleşir.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
Hemen a takıma çıkarmazlar en az 2 yıl başarılı lazım. Gelecek yılda bir üst ligde başarılı olursan başgan direk teklif verecektir zaten
Aynen öyle hocam.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
Şampiyonluk için tebrikler , A takımının durumu nasıl acaba..
Teşekkür ederim. A takım İspanya Ligini 8. sırada tamamladı, yani ilk 6'nın dışında kalarak Avrupa Kupalarına katılma başarısı gösteremedi. İspanya Kupasında ise Çeyrek Finalde Valencia'ya elendi. Şimdi yeni sezona temiz bir sayfa açarak giriyor.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
tebrik ederim güzel bir sezondu
Teşekkür ederim hocam.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
Tebrikler yeni sezonda başarılar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.

Yeni sezon öncesi flaş gelişmeler yaşandı. Önce kiralık dönen oyuncularımızla birlikte toplam 6-7 tane kilit oyuncumuz A takıma çağrıldı, ardından sürpriz bir şekilde Frank de Boer, Bournemouth'un cazip teklifine karşı koyamadı ve İngiltere'nin yolunu tuttu. Bunun ardından bana bir teklif yapma şansı doğdu ancak kabul edilmedi.

Yönetim Marcelo Bielsa ile anlaştı. Bielsea ise geldikten sonra çoğu oyuncumuzu tekrar bizlere geri gönderdi, kadro kalitemiz sayesinde bir hayli arttı ancak geçtiğimiz sezonun iki kilit oyuncusu ile yollarımız yönetim tarafından ayrıldı.

Neyse ki yönetim bir iyilik yaptı ve yetkilerimi genişletti. 19 Yaş Altı takımı ve diğer pilot kulüp olan Berio takımından kendi takımıma oyuncu alıp, kendi takımımdan o takımlara oyuncu gönderebileceğim. Gerçekten harika oldu bu. Hiç transfer yapmadan kadromuzu diğer takımlarımızdan ve A takımdan gelen oyuncularla fazlasıyla güçlendirdik, Liga Adelante için hazırız!

Liga Adelante Öncesi Son Gelişmeler!