1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Real Sociedad B ile Mavi Beyaz Hayaller! | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1-2 g playofa bile sokabilir playoff oynayalım sonra başka takıma gidelim ama özellikle ispanyayı değerlendir kariyerin gidişi sosyedad yönetiminden intikam falan güzel hikaye çıkar

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    1-2 g playofa bile sokabilir playoff oynayalım sonra başka takıma gidelim ama özellikle ispanyayı değerlendir kariyerin gidişi sosyedad yönetiminden intikam falan güzel hikaye çıkar
    1-2 galibiyet geldi ancak Play-Off maalesef gelmiyor hocam. Şampiyon bile olsak üst lige çıkamıyoruz. Ama intikam hikayesini sevdim, olması muhtemel gözüküyor.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Socieadad a takımı kıllık etmezse kaliteyi yükseltirsin diye düşünüyorum
    Şimdilik ses seda çıkmıyor hocam, oyuncu kadromuza dokunmadılar henüz. Transfer dönemini de kayıpsız atlatırsak kalite giderek artacaktır.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başlangıç fena değil uyum geldikten sonra açılır takım..
    Aynen öyle oldu hocam, açıldık.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tam da sistem taktiği ile gitmişin 4-3-3 Ligde yeniyiz daha 4 5 maç daha geçsin takım alışır
    Güzel bir tesadüf olmuş. O 4-5 maçı çok iyi bir şekilde geçirdik hocam.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    her gün şu kariyere girerken A takıma çıktığını hayal ederek giriyorum
    Teşekkür ederim hocam. Bende buraya girerken A takımın başında çıktığım maçların fotoğraflarını atma hayaliyle giriyorum.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Aynen ben de.

Lige gayet güzel start vermişsin. Bielsa'yı hiç sevmem, umarım A takım küme düşer.
    Küme düşmeleri zor ama üst sıralara tırmanmaları da zor, puan makası açılıyor çünkü. 17 maç sonunda 22 puanla 10. sıradalar. İspanya Kupasında ise Girona'ya elenerek erken veda ettiler. Top yönetimde artık.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Böyle bir şey gerçekleşirse ve arkadaş da A takıma geçerse en efsane kariyerlerden birisi olur yalnız
    Umarım öyle bir şey olur, tekrar teşekkür ederim. Takipte kalın.

11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. - 17. - 18. - 19. Hafta;

Lige uyum sürecini atlatıp çok iyi bir form yakaladık gerçekten. Özellikle iki kanadımızda oynayan ofansif oyuncularımızın üst üste gelen ve uzun süren sakatlıklarına rağmen onların yokluğunda yeni oyuncularımız ön plana çıktı ve seri galibiyetler ile bir anda üst sıralarda kendimize yer bulduk. Zaragoza maçında ise gördüğümüz kırmızı kart ile dağıldık, ertesi hafta onun yansımasıdır, sonraki haftalarda ise yeniden kendi performansımızı sahaya yansıttık.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri