Ligde gayet iyi gidiyoruz hocam![]()
Ligde gayet iyi gidiyoruz hocam![]()
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Avrupa'da elemelerdeki performansımıza yakışmayan bir grup süreci olmuş hocam. Aldığımız skorları grup aşamasında perçinleyememişiz. Gruptan çıksak tam bir Türk sezonu olurdu ancak olmadı, sağlık olsun. İlerisi için önemli bir tecrübe olmuştur bu sezon. Avrupa'dan elendikten sonra ise artık tüm odak noktası lige çevrilmiş ve seri galibiyetler ile üst sıralara tırmanmışız yeniden, gidişat güzel gerçekten.
Zivkovic biraz ucuza mı gitmiş sanki.![]()
Aynen üzüldüm bayaa. 5. Maç elendiğim kesinleşince lige verdim arayı. ZTK maçlarını yardımcım çıktı elenmek istiyordum ama gruptan çıkmayı başardı u21 oyuncuları ile. kadrom çok dar o yüzden bütün ztk maçlarına u21 ve as takımdan 1 2 kişi çıktı. Lige full odaklandım ve ŞL istiyorum nedeni verilen katılım parası başakşehir şampiyon olduğunda görünce canım çekti
Sözleşmesinde serbest kalma bedeli 14.5MEURO en iyi kopardığımız kadar kopardık ama yönetim el koydutransfere
ADANA DEMİRSPOR
Zivkociç çok ama çok ucuza gitmil hocam.Diğer transferlerinde profillerini paylaşırmısın acaba![]()
AL den sonra kendimizi lige verdik ZTK bile düşünmüyoruz artık.
ADANA DEMİRSPOR
Ligde muhteşem gidiyoruz .
12 Maçtır yenilmeyen takım son 5 maçtır galibiyet yüzü görmedi takımda sular ısındı.
ADANA DEMİRSPOR
O kadar iyi giden takım Başakşehir'e diş geçirememiş yine.Her şeye rağmen lideriz hocam, yeniden konsantre olup bir seri yakalarsak bu liderlik devam eder.
Takım John çetesi olmuş![]()
ADANA DEMİRSPOR
Son haftalarda çok fazla puan kaybı olmuş. Son 4 hafta 4'te 4 yapıp en azından Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmayı garantilemek lazım.![]()
Son haftalar iyi girememişiz.
Son haftalardaki puan kayıpları kötü olmuş gerçekten. Son 4 maç en azından 2. olalım hocam.
Hadi bir gayret kardeşim Şl için
Sent from my iPhone using Tapatalk
steam : aytekin79
form ve moral çok etkili 11 maç kazanamasan da son galibiyet ile takım vites artıracaktır ümitsiz olma![]()
edit: Kusura bakmayın o sinirli Başakşehir yazmamışım
ADANA DEMİRSPOR
Kayseri ve Başakşehir maçları şampiyonluktan etmiş .
ADANA DEMİRSPOR
ŞL hesapları yaparken Avrupa dışında kalmamız çok kötü olmuş hocam, dramatik bir son olmuş. Geçmiş olsun.