Bana gelen teknik direktörlük tekliflerini paylaşmıyorum paylaşmayı da düşünmüyorum pek gerek yok nasılsa gitmeyecem sadece çok büyük kulüp olursa reklamımızı yapabilirim

Geçen sene transferlere (oyuncu ve personel) üst lige çıkarsak şu kadar maaşa zam dedik e bunlara bir de yılık zamlar eklendi maaş bütçemiz daha transferde siftah yapmadan azaldı epey

Neyse gelelim transferlere

Kendisini sözleşmesi biterken kapattık çok da iyi oldu Maestro pozisyonu için bu yıl inanılmaz çekişme olacak
Spoiler: Thomas Drage 

Genç norveçli ve mentali fena değil daha ne olsun ?
Spoiler: Jonas Gronner 

Bir yedek forvet daha katıyoruz genç ve yine Norveçli
Spoiler: Mikael İngebrigtsen 

Bu arkadaş Maciasın yedeği ama formayı profil değil hakeden alacak o yüzden Macias çok rahat olamayacaktır ayrıca bu da Norveçli
Spoiler: Viljar Vevatne 

Norveçli stoper takviyesine devam. Yine genç ve mentali benim için yeterli
Spoiler: Bjorn İnge Utvik 

İşte benim süperstar adayım John Hou Saeter. forvette dahi oynayacak kapasitesi var. Maestro rolünde Drage ve geçen yılın maestrosu ile kapışacak ama kıyamaıp tkatiksel değişikliğe gidebilrim gençlerin oynaması gerek. Henüz 17 yaşında
Spoiler: John Hou Sater 

Geçen yıldan peri takibimde olan ancak o zaman hem paramız yoktu hem gelmek istemiyordu. Peru genç milli oyuncusu SUCCAR gol yükümüzü çekecek
Spoiler: Alexander Succar 

Brezilyalı sağ bek ümitliyiz kendisinden daha öncede çalıştım inanıyorum bebeyime
Spoiler: Alef 

Bir başka genç Peru milli takımından forvet Bulos. O bizim Succar ile makinemiz olacak inşAllah
Spoiler: İvan Bulos 

Şuan bir de kaleci ile görüşüyoruz sonrasında transferi kapatacaz. Son transfer gerçekleşir veya gerçekleşmez akibeti belli olduktan sonra gelen giden ve maliyet tablosunu paylaşacam