Bana gelen teknik direktörlük tekliflerini paylaşmıyorum paylaşmayı da düşünmüyorum pek gerek yok nasılsa gitmeyecem sadece çok büyük kulüp olursa reklamımızı yapabilirim 
Geçen sene transferlere (oyuncu ve personel) üst lige çıkarsak şu kadar maaşa zam dedik e bunlara bir de yılık zamlar eklendi maaş bütçemiz daha transferde siftah yapmadan azaldı epey
Neyse gelelim transferlere
Kendisini sözleşmesi biterken kapattık çok da iyi oldu Maestro pozisyonu için bu yıl inanılmaz çekişme olacak
Genç norveçli ve mentali fena değil daha ne olsun ?
Bir yedek forvet daha katıyoruz genç ve yine Norveçli
Bu arkadaş Maciasın yedeği ama formayı profil değil hakeden alacak o yüzden Macias çok rahat olamayacaktır ayrıca bu da Norveçli
Norveçli stoper takviyesine devam. Yine genç ve mentali benim için yeterli
İşte benim süperstar adayım John Hou Saeter. forvette dahi oynayacak kapasitesi var. Maestro rolünde Drage ve geçen yılın maestrosu ile kapışacak ama kıyamaıp tkatiksel değişikliğe gidebilrim gençlerin oynaması gerek. Henüz 17 yaşında
Geçen yıldan peri takibimde olan ancak o zaman hem paramız yoktu hem gelmek istemiyordu. Peru genç milli oyuncusu SUCCAR gol yükümüzü çekecek
Brezilyalı sağ bek ümitliyiz kendisinden daha öncede çalıştım inanıyorum bebeyime
Bir başka genç Peru milli takımından forvet Bulos. O bizim Succar ile makinemiz olacak inşAllah
Şuan bir de kaleci ile görüşüyoruz sonrasında transferi kapatacaz. Son transfer gerçekleşir veya gerçekleşmez akibeti belli olduktan sonra gelen giden ve maliyet tablosunu paylaşacam