Sezonun çeyreğini geçip yarılamaya geldik ama taktik uyum yarıya gelmedi
Sezon başı as takıma çekip kamp sonu u19a yollamıştık ancak bu sakatlıktan dönüşü nasıl olur bilmiyorum
Forvet sıkıntısı çekiyoruz kayıt yaparken 2 forveti dışarda tutmuştuk dolayısıyla hücum oyuncularım çok kritik konumda ama 1 forvet daha bi süre daha gitti umarım yedek forvetimiz verilen şansı iyi kullanır gelecek adına hem biizm hem de kendisinin klüpteki geleceği için kritik bir süreç
Adamların dil sorununu halletsin diye hızlandırılmış kursa yollayım diyorum efsane bir süre söylüyorlar bana oyuncu bu süre içinde zaten dil öğrenme olasılığı yüksek. FM düşünce olarak güzel bir uygulama ama mantıksız süreler vermiş
Çok efsane bir maçtı bu yüzden maç hakkında yorum yapma gereksinimi hisettim. 1 dakika içinde 2-0 geriye düşüp sadece 3 dakika sonra 1 dakika içinde 2 penaltı ile geri döndükyüklendik zorladık ve geri dönüşü tamamladık çok güzel bir galibiyet oldu aferim çocuklar
Seri galibiyetler çok iyi olmuş hocam, özellikle Brann galibiyetini getiren dönüş takıma yeni bir inanç ve özgüven getirecektir. Artık Kristiansund'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.![]()
Sözleşmemizi uzatırken bağlılığımızı da dile getirdik
Milli takımların alt yaş gruplarına oyuncu göndermeye devam sıkı çalışıp A takıma yükselin hem kendiniz hem kulüp için
Gelelim içimi acıtan maça. Çok değil birkaç hafta önce ligde deplasmanda yendiğimiz takıma karşı inanılmaz rahat oynadık. Kazanan çeyrek finalist olacak ancak laubali davranışlar içindeydim nasılsa kazanırız diyordum öylesine bir rehavet. Son dakikalar ısrarla hücum istedim bir duran top ve şanslı bir gol...yüklendik atamadık penaltılarda elendik. çok pis canım acıdı bu maç çeyrek finaldeydik ya bütün suç benim... çeyrek finalden sonra ne olurdu bilmiyoruz ama elimizle itmek hala içim acıyor arkadaş
Devre arası gelince beklentiyi artırıp - durumda olan maaş bütçemizi düzeltmek istedik . Sonra eğitmenlerin eğitimi bitince yeni eğitime başlamaları için süre geçmesi gerekiyor hemen tekrar eğitim veremiyorlar + ligde rahat konumda olunca veteranlardan birkaçını daha kayıt dışı bırakıp yerlerine gençleri aldık onların gelişimini düşünerek ama son maçlarda sallanmaya başladık işler iyice çıkmaza girdi.
Ligde 2.devreye sallanarak başlasak da müthiş bir şekilde toparlandık ve gençlerim takımı ligin bitimine 2 hafta kala üst lige çıkardı. Çoğu maça 18 kişiyi tamamlayamadan çıktık 3-4 yedekle çıktık hatta maçın birinde 4 yedekle çıktık 1 kaleci 2 sakat olan oyuncu vardı yedeklerde. Gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum.
tebrikler asıl iş simdi baslıyo fakat cok gol yiyosun![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hocam çok iyi gidiyoruz.
kondisyonumuz kalmıyor maç sonuna kışın lig olmadığından fikstür sıkışık oluyor oyuncu değiştiremiyoruz sezon başı kurallara bakmadığımızdan kayıtta ciddi sıkıntı yaşadık maçlara 15 kişi ile falan çıktık 2.devreseneye daha iyi oluruz inş
![]()
Çok temiz konuştum
Bu haber müthiş oldu maaş olarak (-) içerdeydik şuan onu da kontrol altına almış olduk süper oldu teşekkürler yönetimEn önemlisi sezon başlangıcı ocak gibi falan ama o tarihi beklemeden bütçe verilmesi aralıkta sözleşmesi biteceklere sulanmamız anlamına geliyor
Birazda yükselme haberi...
sen o bütçeyi iyi kullanırsın hocam![]()
Zorlu kulvara girdik bence şimdi almamız gerek.
ADANA DEMİRSPOR
Şampiyonluk için son maça kadar savaştık ama Kristiansud bırakmadı kendilerini gerçekten tebrik ediyorum kupada da yarı final oynadılar bir kez daha tebrik ediyorum
Yeni sezonu bir hayli fazla erken açıp futbolculaın pestilini çıkartacamTakımın taktik ve uyumu fena düzeyde değil iskeleti de kurduk gibi seneye kuralları kontrol ederek transferler yapıp sürpriz kovalayacaz...
Stadda ufak tefek değişiklikler yapıyoruz
Kral ligin oyuncusu seçildi
Ne anladık bu işten aldığımızı geri verdik resmen
Puan durumu için playoffları bekledim. Ligi 3. bitiren Brann önce 3-6 arasında oynanan playofları kazandı sonra da üst ligden düşen tromsöyü yenerek üst lige yükselmeyi başardı. Onları da tebrik ediyoruz
Ne kadar dikkat çekti bilmiyorum ama asist krallığında sağ bekimiz 17, ikinci olan sol bekimiz 11 asist yaptı. Ortalama puan tablosunda ise asist krallarımız ve gol kralımız varken araya bir süpriz girdi kimdi o ? Mhyre yani 16'lık maestromuzAferim oğluma
Çaktırma ama başladık çalışmalara
Oyuncu transferi için norveç premier ligi kurallarını okuyorum bu yıl ki gibi madur olmak istemiyoruzTakıma ciddi anlamda norveçli yüklenecez dolayısıyla transfer politikamız da şekillenmiş oldu. Sözleşmesi bitecek Norveçlilere bakıyoruz diğer yandan küme düşen takımların iyi oyuncularına çökme planımız var
![]()
Oldukça verimli bir sezon geçirdiğini düşünüyorum, üst lig için tebrik ederim hocam.![]()
Tebrikler Diaz. Yeni sezonda başarılar.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Stadı bir miktar genişlettik
Gelir olmayınca vergi falan vermiyosun
Ürün satışından gelen paraya bak be. Üstelik sezonun yarısında kayıt dışı olan George Green forma satışında ilk 3 de Everton görmüş adamın hali başka yav
Geçen sezon yapılan transferlerin elbette bir götürüsü olacaktı. Mali durum sıkıntılı ancak ufak ligler için avrupa şart bir kez katılmak bile kasamızı fazlasıyla dolduracaktır. Avrupa ligi falan farketmez şampiyonlar ligi ise zengin klüp yapar
Klüp itibarı da ciddi miktarda arttı ilk 10 içine attık kendimizi. Bu oyuncu alım satımda işlerimizi koalylaştıracak diğer yandan oyuncularımızın piyasası da artacaktır itibarımız arttıkça
Kulüpteki gençlere inanılmaz musallat olmaya başladılar reddediyorum ilerle der demez aynı kulüp tekrar geliyor deli oldum resmen. Bebeler radarlara takılmış durumda ve başımız cidden ağrıyor ağrımaya da devam edecek gibi görünüyor. Reddediyoruz ancak yönetim devreye girme korkusu taşıyorum hep. Nitekim Kolombiya genç milli oyuncumuz sol bekimiz Maciasa gelen teklifi bana danışmadan kabul ettiler. Nasıl deli oldum oyuncumun ederi yaklaşık 200 bin şuan ve başkan 375 bine reddedilmeyecek teklif dedi soluğu direk başkanın odasında aldım. Nasıl dellenmeyim yahu ben sürpriz peşindeyim kulüp basamakları 3er 5er çıkacak avrupada sesimiz duyulsun derdindeyim yönetimin yaptığına bak yahu
Bana gelen teknik direktörlük tekliflerini paylaşmıyorum paylaşmayı da düşünmüyorum pek gerek yok nasılsa gitmeyecem sadece çok büyük kulüp olursa reklamımızı yapabilirim
Geçen sene transferlere (oyuncu ve personel) üst lige çıkarsak şu kadar maaşa zam dedik e bunlara bir de yılık zamlar eklendi maaş bütçemiz daha transferde siftah yapmadan azaldı epey
Neyse gelelim transferlere
Kendisini sözleşmesi biterken kapattık çok da iyi oldu Maestro pozisyonu için bu yıl inanılmaz çekişme olacak
Spoiler: Thomas Drage
Genç norveçli ve mentali fena değil daha ne olsun ?
Spoiler: Jonas Gronner
Bir yedek forvet daha katıyoruz genç ve yine Norveçli
Spoiler: Mikael İngebrigtsen
Bu arkadaş Maciasın yedeği ama formayı profil değil hakeden alacak o yüzden Macias çok rahat olamayacaktır ayrıca bu da Norveçli
Spoiler: Viljar Vevatne
Norveçli stoper takviyesine devam. Yine genç ve mentali benim için yeterli
Spoiler: Bjorn İnge Utvik
İşte benim süperstar adayım John Hou Saeter. forvette dahi oynayacak kapasitesi var. Maestro rolünde Drage ve geçen yılın maestrosu ile kapışacak ama kıyamaıp tkatiksel değişikliğe gidebilrim gençlerin oynaması gerek. Henüz 17 yaşında
Spoiler: John Hou Sater
Geçen yıldan peri takibimde olan ancak o zaman hem paramız yoktu hem gelmek istemiyordu. Peru genç milli oyuncusu SUCCAR gol yükümüzü çekecek
Spoiler: Alexander Succar
Brezilyalı sağ bek ümitliyiz kendisinden daha öncede çalıştım inanıyorum bebeyime
Spoiler: Alef
Bir başka genç Peru milli takımından forvet Bulos. O bizim Succar ile makinemiz olacak inşAllah
Spoiler: İvan Bulos
Şuan bir de kaleci ile görüşüyoruz sonrasında transferi kapatacaz. Son transfer gerçekleşir veya gerçekleşmez akibeti belli olduktan sonra gelen giden ve maliyet tablosunu paylaşacam
Hocam transferler şahane.Özellikle Perulu topçuları çok beğendim. Yalnız John Hou Sater çok iyi![]()
transferler iyi ama dikkat et kayıt kurallarına![]()
Transferler çok iyi.
16 yaşındaki belete bak senTsubasa gibi mi olmak istiyormş hocam
![]()
ADANA DEMİRSPOR
sanki cok transfer yapmısız gibi. kadronun dengesini bozmasın sonra ??