Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 81 sonuç

Konu: Aristokratlar Yeniden Premier Lige Döndü | Fredrikstad FK [2.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Hocam iyi başlamışız
    Quote Originally Posted by Yigit40 View Post
    Revizyona ve kadro kayıt sorununa rağmen başlangıç olarak gayet iyi gözüküyor hocam, böyle devam.
    İnanıyoruz bu yıl yükseleceğiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezonun çeyreğini geçip yarılamaya geldik ama taktik uyum yarıya gelmedi

Sezon başı as takıma çekip kamp sonu u19a yollamıştık ancak bu sakatlıktan dönüşü nasıl olur bilmiyorum

Forvet sıkıntısı çekiyoruz kayıt yaparken 2 forveti dışarda tutmuştuk dolayısıyla hücum oyuncularım çok kritik konumda ama 1 forvet daha bi süre daha gitti umarım yedek forvetimiz verilen şansı iyi kullanır gelecek adına hem biizm hem de kendisinin klüpteki geleceği için kritik bir süreç

Adamların dil sorununu halletsin diye hızlandırılmış kursa yollayım diyorum efsane bir süre söylüyorlar bana oyuncu bu süre içinde zaten dil öğrenme olasılığı yüksek. FM düşünce olarak güzel bir uygulama ama mantıksız süreler vermiş

Çok efsane bir maçtı bu yüzden maç hakkında yorum yapma gereksinimi hisettim. 1 dakika içinde 2-0 geriye düşüp sadece 3 dakika sonra 1 dakika içinde 2 penaltı ile geri döndük yüklendik zorladık ve geri dönüşü tamamladık çok güzel bir galibiyet oldu aferim çocuklar

Seri galibiyetler çok iyi olmuş hocam, özellikle Brann galibiyetini getiren dönüş takıma yeni bir inanç ve özgüven getirecektir. Artık Kristiansund'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seri galibiyetler çok iyi olmuş hocam, özellikle Brann galibiyetini getiren dönüş takıma yeni bir inanç ve özgüven getirecektir. Artık Kristiansund'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
    ilk 2 çıkıyor 3.ile aramızı açalım bu yıl her ne kadar iskelet kurup sistem oturtma yılı desek de üst lig bal kaymak olacak çıkalım da şampiyon olmasak da olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sözleşmemizi uzatırken bağlılığımızı da dile getirdik

Milli takımların alt yaş gruplarına oyuncu göndermeye devam sıkı çalışıp A takıma yükselin hem kendiniz hem kulüp için

Gelelim içimi acıtan maça. Çok değil birkaç hafta önce ligde deplasmanda yendiğimiz takıma karşı inanılmaz rahat oynadık. Kazanan çeyrek finalist olacak ancak laubali davranışlar içindeydim nasılsa kazanırız diyordum öylesine bir rehavet. Son dakikalar ısrarla hücum istedim bir duran top ve şanslı bir gol...yüklendik atamadık penaltılarda elendik. çok pis canım acıdı bu maç çeyrek finaldeydik ya bütün suç benim... çeyrek finalden sonra ne olurdu bilmiyoruz ama elimizle itmek hala içim acıyor arkadaş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Devre arası gelince beklentiyi artırıp - durumda olan maaş bütçemizi düzeltmek istedik . Sonra eğitmenlerin eğitimi bitince yeni eğitime başlamaları için süre geçmesi gerekiyor hemen tekrar eğitim veremiyorlar + ligde rahat konumda olunca veteranlardan birkaçını daha kayıt dışı bırakıp yerlerine gençleri aldık onların gelişimini düşünerek ama son maçlarda sallanmaya başladık işler iyice çıkmaza girdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde 2.devreye sallanarak başlasak da müthiş bir şekilde toparlandık ve gençlerim takımı ligin bitimine 2 hafta kala üst lige çıkardı. Çoğu maça 18 kişiyi tamamlayamadan çıktık 3-4 yedekle çıktık hatta maçın birinde 4 yedekle çıktık 1 kaleci 2 sakat olan oyuncu vardı yedeklerde. Gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

tebrikler asıl iş simdi baslıyo fakat cok gol yiyosun
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam çok iyi gidiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    tebrikler asıl iş simdi baslıyo fakat cok gol yiyosun
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam çok iyi gidiyoruz.
    kondisyonumuz kalmıyor maç sonuna kışın lig olmadığından fikstür sıkışık oluyor oyuncu değiştiremiyoruz sezon başı kurallara bakmadığımızdan kayıtta ciddi sıkıntı yaşadık maçlara 15 kişi ile falan çıktık 2.devre seneye daha iyi oluruz inş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok temiz konuştum

Bu haber müthiş oldu maaş olarak (-) içerdeydik şuan onu da kontrol altına almış olduk süper oldu teşekkürler yönetim En önemlisi sezon başlangıcı ocak gibi falan ama o tarihi beklemeden bütçe verilmesi aralıkta sözleşmesi biteceklere sulanmamız anlamına geliyor

Birazda yükselme haberi...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

sen o bütçeyi iyi kullanırsın hocam

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Zorlu kulvara girdik bence şimdi almamız gerek.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şampiyonluk için son maça kadar savaştık ama Kristiansud bırakmadı kendilerini gerçekten tebrik ediyorum kupada da yarı final oynadılar bir kez daha tebrik ediyorum

Yeni sezonu bir hayli fazla erken açıp futbolculaın pestilini çıkartacam Takımın taktik ve uyumu fena düzeyde değil iskeleti de kurduk gibi seneye kuralları kontrol ederek transferler yapıp sürpriz kovalayacaz...

Stadda ufak tefek değişiklikler yapıyoruz

Kral ligin oyuncusu seçildi

Ne anladık bu işten aldığımızı geri verdik resmen

Puan durumu için playoffları bekledim. Ligi 3. bitiren Brann önce 3-6 arasında oynanan playofları kazandı sonra da üst ligden düşen tromsöyü yenerek üst lige yükselmeyi başardı. Onları da tebrik ediyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne kadar dikkat çekti bilmiyorum ama asist krallığında sağ bekimiz 17, ikinci olan sol bekimiz 11 asist yaptı. Ortalama puan tablosunda ise asist krallarımız ve gol kralımız varken araya bir süpriz girdi kimdi o ? Mhyre yani 16'lık maestromuz Aferim oğluma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    sen o bütçeyi iyi kullanırsın hocam
    Çaktırma ama başladık çalışmalara
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Zorlu kulvara girdik bence şimdi almamız gerek.
    Oyuncu transferi için norveç premier ligi kurallarını okuyorum bu yıl ki gibi madur olmak istemiyoruz Takıma ciddi anlamda norveçli yüklenecez dolayısıyla transfer politikamız da şekillenmiş oldu. Sözleşmesi bitecek Norveçlilere bakıyoruz diğer yandan küme düşen takımların iyi oyuncularına çökme planımız var

Oldukça verimli bir sezon geçirdiğini düşünüyorum, üst lig için tebrik ederim hocam.

Tebrikler Diaz. Yeni sezonda başarılar.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oldukça verimli bir sezon geçirdiğini düşünüyorum, üst lig için tebrik ederim hocam.
    Şampiyon çıkıp müzeye kupa koysak daha güzel olurdu ama Kristiansudu gerçekten tebrik etmek gerekiyor büyük takdirimi kazandılar
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebrikler Diaz. Yeni sezonda başarılar.
    Saolasın abi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu sezon hem Norveç premier ligi ve Norveç kupasını alan takımın hocasının yerine düşünülmek güzel ama klüpten kolay kolay ayrılmam ayrıca benden önce Kristiansud hocası düşünülebilirdi zira adam hem şampiyon hem kupada yarı final oynadı ve stabaeke elenmişti. Yiğidi öldür hakkını ver

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Stadı bir miktar genişlettik

Gelir olmayınca vergi falan vermiyosun

Ürün satışından gelen paraya bak be. Üstelik sezonun yarısında kayıt dışı olan George Green forma satışında ilk 3 de Everton görmüş adamın hali başka yav

Geçen sezon yapılan transferlerin elbette bir götürüsü olacaktı. Mali durum sıkıntılı ancak ufak ligler için avrupa şart bir kez katılmak bile kasamızı fazlasıyla dolduracaktır. Avrupa ligi falan farketmez şampiyonlar ligi ise zengin klüp yapar

Klüp itibarı da ciddi miktarda arttı ilk 10 içine attık kendimizi. Bu oyuncu alım satımda işlerimizi koalylaştıracak diğer yandan oyuncularımızın piyasası da artacaktır itibarımız arttıkça

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kulüpteki gençlere inanılmaz musallat olmaya başladılar reddediyorum ilerle der demez aynı kulüp tekrar geliyor deli oldum resmen. Bebeler radarlara takılmış durumda ve başımız cidden ağrıyor ağrımaya da devam edecek gibi görünüyor. Reddediyoruz ancak yönetim devreye girme korkusu taşıyorum hep. Nitekim Kolombiya genç milli oyuncumuz sol bekimiz Maciasa gelen teklifi bana danışmadan kabul ettiler. Nasıl deli oldum oyuncumun ederi yaklaşık 200 bin şuan ve başkan 375 bine reddedilmeyecek teklif dedi soluğu direk başkanın odasında aldım. Nasıl dellenmeyim yahu ben sürpriz peşindeyim kulüp basamakları 3er 5er çıkacak avrupada sesimiz duyulsun derdindeyim yönetimin yaptığına bak yahu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bana gelen teknik direktörlük tekliflerini paylaşmıyorum paylaşmayı da düşünmüyorum pek gerek yok nasılsa gitmeyecem sadece çok büyük kulüp olursa reklamımızı yapabilirim

Geçen sene transferlere (oyuncu ve personel) üst lige çıkarsak şu kadar maaşa zam dedik e bunlara bir de yılık zamlar eklendi maaş bütçemiz daha transferde siftah yapmadan azaldı epey

Neyse gelelim transferlere

Kendisini sözleşmesi biterken kapattık çok da iyi oldu Maestro pozisyonu için bu yıl inanılmaz çekişme olacak
    Spoiler: Thomas Drage 

Genç norveçli ve mentali fena değil daha ne olsun ?
    Spoiler: Jonas Gronner 

Bir yedek forvet daha katıyoruz genç ve yine Norveçli
    Spoiler: Mikael İngebrigtsen 

Bu arkadaş Maciasın yedeği ama formayı profil değil hakeden alacak o yüzden Macias çok rahat olamayacaktır ayrıca bu da Norveçli
    Spoiler: Viljar Vevatne 

Norveçli stoper takviyesine devam. Yine genç ve mentali benim için yeterli
    Spoiler: Bjorn İnge Utvik 

İşte benim süperstar adayım John Hou Saeter. forvette dahi oynayacak kapasitesi var. Maestro rolünde Drage ve geçen yılın maestrosu ile kapışacak ama kıyamaıp tkatiksel değişikliğe gidebilrim gençlerin oynaması gerek. Henüz 17 yaşında
    Spoiler: John Hou Sater 

Geçen yıldan peri takibimde olan ancak o zaman hem paramız yoktu hem gelmek istemiyordu. Peru genç milli oyuncusu SUCCAR gol yükümüzü çekecek
    Spoiler: Alexander Succar 

Brezilyalı sağ bek ümitliyiz kendisinden daha öncede çalıştım inanıyorum bebeyime
    Spoiler: Alef 

Bir başka genç Peru milli takımından forvet Bulos. O bizim Succar ile makinemiz olacak inşAllah
    Spoiler: İvan Bulos 

Şuan bir de kaleci ile görüşüyoruz sonrasında transferi kapatacaz. Son transfer gerçekleşir veya gerçekleşmez akibeti belli olduktan sonra gelen giden ve maliyet tablosunu paylaşacam

Hocam transferler şahane.Özellikle Perulu topçuları çok beğendim. Yalnız John Hou Sater çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

transferler iyi ama dikkat et kayıt kurallarına

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Transferler çok iyi.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

16 yaşındaki belete bak sen Tsubasa gibi mi olmak istiyormş hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Hocam transferler şahane.Özellikle Perulu topçuları çok beğendim. Yalnız John Hou Sater çok iyi
    transferler iyi ama dikkat et kayıt kurallarına
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Transferler çok iyi.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    16 yaşındaki belete bak sen Tsubasa gibi mi olmak istiyormş hocam
    Kurallara dikkat ediyoruz bu yıl hatta çok enteresan şeyler deniyorum biterse şayet dilediğim gibi paylaşırım ilerleyen saatlerde

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

sanki cok transfer yapmısız gibi. kadronun dengesini bozmasın sonra ??

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

sanki cok transfer yapmısız gibi. kadronun dengesini bozmasın sonra ??
    çok çok daha ileri gittik akıl almaz bir işe kalkıştık kardeşim

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri