Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Aristokratlar Yeniden Premier Lige Döndü | Fredrikstad FK [2.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son olarak daha önce bahsini ettiğim kaleciyi kattık kadromuza

Daha sonra çok çılgınca pek mantıklı olmayan bir uğraşın içine girdik. Gençlerin eğitimi için birkaç eğitimci ararken biranda ne olduysa dedim antrenör sayımız kalitemiz pek yeterli değil e kadro da full gençlerden oluşuyor hal böyle olunca neredeyse bütün gençler için her bölgeye birer veteran transfer edelim dedik. Yönetimle biraz maaş konuşup aldık birkaç teklif vardı klüpte kal dediler birazda ordan maaş tırtıkladık ama yine de çok ciddi bir külfet oluşturdular takıma. Finans olarak batık durumdayız şuan aynı anda masaya oturunca 1 milyonun üzerinde maaş içeri girdik

Bu veteranların hiçbirini kadroya kayıt etmeyecez. Maaşın yanı sıra taktik ve takım uyumu şuan yerlerde öyle böyle değil Resmen sıfırladık herşeyi. Hazırlık kampında falan gram ilerleme olmadı kadro oldu 41-42 kişi daha B takımında başka klüplere sattığımız ama haziran ayında transfer sezonunun açılmasını bekleyen transferler de var...Dediğim gibi finans batık, uyum gerek taktik gerek takım içi yerlerde ve son oalrak kadro kayıtlarında almayınca hepsi kazan kaldırdı konuştu kettik ama olmayan uyum iyice dipledi. Sonumuz hayrolsun ligde neler yapacaz şu halimizle kestiremiyorum

Hazırlık Kampımız

Son olarak gelen tekliflerden dişli takımlara ait olanlar. Yavaştan piyasa yapıyoruz galiba. ufak takımları paylaşmıyorum

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hazırlık kampı iyi geçmiş.inşallah ligde böyle geçer.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hazırlık kampı iyi geçmiş.inşallah ligde böyle geçer.
    inşAllah kardeşım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lige fena başlamadık. Özellikle takımın taktik ve birbirine olan uyumu olmadan bunu gerçekleştirdiğimiz düşünülürse epey memnunum

Kupada tavrımız veteran ordusu ile ilerlemek kadromuz çok iyi değil rotasyon oyuncu kalitemiz yeterli değil ve oldukça genç bir kadro ile sıkışık fikstürde ileleyeceğimiz için kupa maçları as takım yoksun olarak çıkma kararı verdik

Nesil
    2006
    Yer
    06

Arango geldi mi ? Sahip çık ona bak Bir de Ajer'i almaya çalışsana boşta olabilir şu an.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Arango geldi mi ? Sahip çık ona bak Bir de Ajer'i almaya çalışsana boşta olabilir şu an.
    Arango geldi ama norveçli tsubasamız Saater ve Thomas Drage ile rekabet içindeler şimdilik formda olan sürekli olarak formayı giyiyor sıra elbet Arangoya gelir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Thomas Drage adeta tek başına Rosenborgu yıktı

2 bekimiz antrenmanda gitti özellikle Macias büyük kayıp

Rosenborgu yenip takılmak içime oturdu biraz. Geçen senede yenememiştik herifler resmen belalımız oldu yahu.

Kupada veteran ve takımda maç eksiği olanlardan karma bir kadro ile çıkıp adımızı 3.Tura yazdırdık

Molde çok formda ama biz de şaka maka takip ediyoruz

Yine büyük kayıp güzel bir form yakalamıştı...Umarım formayı alan arkadaş değerlendirir bu fırsatı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lig de iyi formumuz devam ediyor ve takım beni şaşırıtyor takım uyumu 60 larda zira ve taktik uyumu da yarı bile değil

Diğer parantezi Jhon Arangoya açıyorum Thomas Dragenin sakatlığında aldığı formayı bir aldı pir aldı şimdi de Drage ve Norveçli Tsuabsa forma bekliyor Arango ben aldım mı bırakmam diyor

Kupada veteran ve sadece as takımdan maç kondisyonu epey düşük veya sakatlıktan dönenlere şans vererek devam ediyoruz ve çeyrek finaldeyiz. Veteranlar ve yedekler de şaşırtmaya devam ediyor

Succar yavaş yavaş ülkeye ve takıma adepte oluyor derken sakatlandı. Eğitmen Diego da sezonu kapattı sözleşmesi 1 yıllıktı geçmiş olsun diyoruz sezon sonu emekli olur heralde

Kalburüstü takımlardan teklifler gelmeye devam ediyore

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arkadaş Rosenborgu ve Modleyi yendik ama gidip acayip takımlara takılıyoruz mesela ligin son sıralarında yer alan son şampiyona takıldık Odd'a yenildik çok gol yiyoruz stoperler yakıyor bizi ): Bir takımın ileri ucu 7.5 üssü olup geri 3 lüsü 6.5 altı olur mu yav

Ben stopersizlikten kırılırken yönetim 300 bin gibi komik rakamı reddedilmeyecek diyerek 19 yaşındaki bebeyi saldı gitti ya la.. Finansımız kötü olunca kabahat aslında biraz da benim bana cevao hakkı bile tanımadan verdiler. Maciası kurtarmıştık ama bu olmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

En yukardan bir yenilgi ile valeranga bizi kendisine çekti hatta Odd ile 1 maç kadar yakın duruma geldik. İşin kötü yanı kaleci jean ve sol bek macias olimpiyatlara gitti Allahtan transfer dönemi de hemen kaleci ve sol bek kayıt durumlarını değiştirip maça çıkarttık yedek bekimiz de cezalıydı...

yenildiğimiz yetmezmiş gibi bir de önemli bir sakat verdik

Sinirli ve ümitsizce çıktığım maçta oyuncular beni utandırdı...

Çeyrek final maçı yine Valeranga malum veteranlar ve yedeklerle çıkıyoruz. Üstüne bu aralar hafiften ümitsizilk sinir var her ne kadarligde maçı alsak da bu ruh halim devam ediyordu. Tam öne geçtik derken 66da yeniden geriye düştük ama veteranlar bırakmadı maçın sonlarına doğru beraberliği bulduk sonrasında penaltılarla adımızı yarı finale yazdırdık. veteran ve yedek takım oldukça iyi iş çıkartıyor

ve sonunda belalımız Kristiansudu malup etmeyi başardık 2 sezondur 3 maçtır kazanamıyorduk kendilerine karşı

Zor oldu ama maç fazlası ile liderliğe yükseldiğimiz maç oldu

Ahhhh ahhh ahhh...5 puan geride lider rosenborg deplasmanına gittik. 41 de Jean bizi ayakta tuttu. 2.devre bambaşka kimliğe bürünüp gol aradık yüklendik tek kaleye çevirdik nitekim 90 4 3 de penaltı kazandık ama Arango yıktı hayallerimizi....

Yavaş yavaş kalibre yükseliyor

İyi gidiyorsun hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    İyi gidiyorsun hocam
    avrupada oynayacaz inş seneye

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Rosenborg şampiyonluk yarışında zaten öndeydi ama biz kovaladık onlar hata yapmadı sonunda hata yapan takılan biz olduk ve şampiyon oldular. Sonuna kadar direnen oyuncularıma teşekkür ediyorum. Yükseldiğimiz sene kafaya oynadık. Takım uyumu %75den yukarı çıkmadı kadro veteranlar yüzünden şişmişti. Ama aynı veteranlar kupada bizi inanılmaz iyi götürdüler o yüzden onlara da teşekkür ediyorum ve gençlere güzel abilikleri ile gelişmelerine öncülük ettiler

Sezon sonu profillerini paylaşacam ancak oyunculara inanılmaz salça oluyorlar irili ufaklı derken şimdi mega klüplerde salça olmaya başladı

Kupa Yarı final maçı ligin arasına denk gelmişti ve lig daha önemli diyerek yarı final de olsa veteran ve yedeklerle devam dedik onlar da dişlerini tırnaklarına taktılar adeta buraya kadar geldik finali de görmek istiyoruz dediler Rakip Rosenborg oldu bakalım intikam alabilecek miyiz ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tam bir savaş vardı çok sert oynadık ve istediğimiz sonucu alarak ligi kaptırdığımız Rosenborgdan Norveç Kupasını almayı bildik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İkinci Leicester vakası olmuş. Ligi kaybetsek de kupada Rosenborg'u yenmemiz güzel olmuş.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    İkinci Leicester vakası olmuş. Ligi kaybetsek de kupada Rosenborg'u yenmemiz güzel olmuş.
    bi ara resim yükleme sorun uvardı hallolmuş galiba yeniden canlandıralım şurayı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Resim sorunu yüzünden bir süre kariyer güncellemedik ama hızlı bir şekilde kapatalım arayı önce sezon sonu sonra yeni sezon transferler ve lig maçları

Kasaya cash girmeye başladı nihayet

Puan Durumu

Stromsgat tromsöyü yenerek ligde kaldı tromsenün üst lig hayali başka baharlara kaldı

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

seviyorum norveçi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takıma özellikle norveçli takviyesiyaptık geçtiğimiz sezon epey gol atarken epeyde santra yaptık Savunmaya yüklendik ve hücumcuları güney amerikaya emnatet ettik

Arthuru 4 milyon opsiyon ile kiraladık ve 2 yıllık. Diğer gençlerimizde piyasada pişsin diyerek kiralık yolladık oynamaları gerekiyor vegelişme katedeceklerine inanıyorum

Spoiler: Magnar Odegaard 

Spoiler: Arthur 

Spoiler: İvan Nasberg 

Spoiler: Vegard Bergan 

Spoiler: Andreas Vindheim 

Spoiler: Birger Meling 

Spoiler: Christian Haug 

Spoiler: Fernando Valenzuela 

Spoiler: Arthur 

Hazırlık Kampı

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Sezon bitmeden önceki transfer dönemine hayran kaldım ligde 2. olman cok iyi..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ligi çok iyi bir yerde bitirmişiz

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri