1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2016
    Yer
    Lüleburgaz

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Serzeniş yada ağlama olarak algılanmak istemem ama 3-4 gün içinde as takımdan 7 ve yedeklerden 2 oyuncum sırtta ve karında zorlamadan sakatlandı. Antrenman yoğunluğuna baktım gayet hafif ve taktik odaklı çalışıyoruz. Bunun üzerine eksik çıktığım maçta yine 3 oyuncum daha benzer nedenlerle sakatlandı İlk defa başıma geliyor ama memnunum bu durumdan. Zorlaştı en azından benim için.
    Bunu yazmak için girmiştim ben de. Aynı adam,sürekli karın zorlanması denen sakatlığı yaşıyor. Diğerleri de öyle,adam bulamıyorum oynatacak.

Bir de, belki benim taktiğimle ilgili bir sorundur. Henüz yarım sezon oynadım ama 5-6 tane uzaktan gol yedim. Hem de ne goller Goller dışında, direkten dönen ve az farkla çıkanları da sayarsak epey tehlike yaşadım. Adamlar, orta sahayı geçip kanada pas atıyor.Oradan bile şut deneyen var.

Başka takımla,başka bir taktikle oynadıktan sonra kesin kararımı vereceğim ama bu hali can sıkıcı. Dediğim gibi,belki de benden kaynaklı bir sorundur.Yaşayan var mı bilmiyorum.

Quote Originally Posted by Masuka View Post
    Bunu yazmak için girmiştim ben de. Aynı adam,sürekli karın zorlanması denen sakatlığı yaşıyor. Diğerleri de öyle,adam bulamıyorum oynatacak.

Bir de, belki benim taktiğimle ilgili bir sorundur. Henüz yarım sezon oynadım ama 5-6 tane uzaktan gol yedim. Hem de ne goller Goller dışında, direkten dönen ve az farkla çıkanları da sayarsak epey tehlike yaşadım. Adamlar, orta sahayı geçip kanada pas atıyor.Oradan bile şut deneyen var.

Başka takımla,başka bir taktikle oynadıktan sonra kesin kararımı vereceğim ama bu hali can sıkıcı. Dediğim gibi,belki de benden kaynaklı bir sorundur.Yaşayan var mı bilmiyorum.
    Uzaktan bana da sallıyorlar hocam. Kalecilerim 10 numara goller yiyor valla

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri