Gelişmiş profil atmamı istermisin kardeşim.![]()
Gelişmiş profil atmamı istermisin kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Transferde 3 oyuncuyu kadromuza kattık.
Ezequiel Munoz
Filip Djordjevic
Nathaniel Chalobah - Kira
Transfer Özeti
TariboWest
Öncelikle başarılar. Atalanta her seride zor takım. Sabır göstermek lazım. İlk iki sezon iyi geçmemiş ama bu sene Avrupaya atarız kendimizi.![]()
Gelişmiş profiller yakıyor yahu.![]()
Defansif Orta Saha olarak sana Thiam'ı öneriyorum, İtalya Ligi'nde tek başına yeterli olur mu bilemem ama toparlayacağını düşünüyorum tek sorun çok kart görmesi![]()
İtalya Kupası 3. Ön Eleme Turu
Rakibi fazla küçümsedik. Rotasyona gittik ve gençlerimize şans verdik. Kupaya veda ettik...
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
TariboWest
Lige iyi başlayamadık devamı iyi olur inşallah![]()
Acil toparlanmamız lazım hocam.
Bu İşte Bir Terslik Var !
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Takım işliyor ama 3 sezondur bir türlü sonuç alamıyorum. Ya bu işi ben yapamıyorum ya da oyunun bana garezi var.
11. Hafta
Lig sonuncusu Verona ile oynuyoruz. Ama istatistiklere aldanmayın. İlk yarı Verona'nın pozisyonu yok ve maç 2-0 bitiyor. İkinci yarı yüklendikçe açık veriyoruz ve daha sonra olanlar oluyor.
Önümüzdeki hafta içerde Bari ile oynayacağız. Olumsuz bir sonuç olması durumunda istifa edip başka bir takımla şansımı deneyeceğim. Yoksa bu oyun sayesinde sinir hastası olacağım...
TariboWest
Atalanta ile ben yapamayacağım bu işi anladım artık...
Ve sonunda dayanamayarak istifa ettim...
TariboWest
Blackburn'da Ümit Boğa Dönemi !
Zor günler geçiren Blackburn'u kümede tutmaya çalışacağız.
TariboWest
Devre arası transfer döneminde 6 oyuncuyu kadromuza kattık. 1 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
Tongo Doumbia
Andrea Conti
Luca Rizzo
Erdoğan Yeşilyurt
Wesley Hoedt
Carlo Pinsoglio
Transfer Özeti
TariboWest
FA Cup 3. Tur
FA Cup 4. Tur
FA Cup'a veda ettik...
27. Hafta
28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
Puan Durumu
TariboWest
Yılmaz Vural Gibi Hep de Düşenin Dostu Oluyorsun Be Kardeşim
Blackburn'u Severim Bir Ara Benim FM'de İyi Kullandığım Rochina'yı Almışlardı. Gerçekte Pek Etkili Olamadı Ama Severim Rubeni Bendeki Yeri Ayrıdır. Alabilirsen Beni Mutlu Edersin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Küme düşme potasında aldığımız takımı küme düşmekten kurtarmakla kalmadık beklentileri de aşarak sezonu tamamladık. Eğer bir ara tökezlememiş olsak playoff içten bile değildi ama seneye tepeye oynayan bir takım kuracağız.
Puan Durumu
TariboWest
Blackburn'a geçiş bence güzel olmuş. Sonuçta Atalanta'da istediğin sonuçları hiç alamıyordun ve Blackburn'de muhteşem bir grafik sergilemişsin. Ben de eskiden Blackburn'u çok sever alırdım oyunda. Jordan Rhodes tam bir canavar.![]()
Atalantadan zaten bi cacık olmazdı hocamBlackburn e geçiş bencede iyi olmuş Rhodes'e iyi bak hocam geçen seride baya iyiydi
![]()
Geçen sezon kadromuzda bulunan Danny Guthrie ve Jack Doyle'nin sözleşmesi sona erdi ve kulüpten ayrıldı. Geri kalan tüm oyuncuları kadromuzda tuttuk. Ayrılan oyuncuların hepsi 21 yaş altı ve 18 yaş altı takımlarından oldu.
Transferde ise ilk etapta 3 oyuncuyla sözleşme imzaladık.
Jem Karacan
Senelerce Reading'de top oynayan Jem hem ülkeyi hem ligi biliyor. Bu sezon vazgeçilmezlerimizden olacak.
Mame Thiam
Bu transferde stratejik bir hata yaptım sanırım. Çalışma izni çıkmadığı için itiraz ettim. Daha sonra transfer onayla çıktığı için kabul ettim. Fakat 2 defa izin çıkmadığı için yeni başvuru için 120 gün beklemek gerekiyormuş. Benim merak ettiğim 120 gün sonra ben oynatabilir miyim Mame Thiam'ı ?
Angelino - Kiralık
TariboWest
Gardaş Bekliyoruz Tekrar Rochina'yı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mali olarak sıkıntıda olduğumuz için transfer bütçesi verilmedi. 4 oyuncuyu kiralık olarak kadromuza kattık ve transferi noktaladık.
Kyle Walker-Peters
Krystian Bielik
Daniele Baselli
Matteo Bianchetti
Transfer Özeti
TariboWest