1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Süper Lig'de Yanacak !! [ Altınordu 2. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Çağlar çok iyi ücrete gitmiş gerçekten. Birde aklıma takılan bi durum var. Yabancı transferi 3-5 sene ya da 5-10 sene sonra yönetimle konuşup, bu ambargoyu kaldırabiliyor muyuz oyunda?
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Hocam başarılarının devamını dilerim . Malatyaspor'la elele süper lige çıkarsın inşallah Bende fm 16 satın almaya karar verdim birkaç sıkıntı yaşadım onları çözdükten sonra Malatyaspor'la kariyerime başlıcam

Quote Originally Posted by asimtr View Post
    Hocam başarılarının devamını dilerim . Malatyaspor'la elele süper lige çıkarsın inşallah Bende fm 16 satın almaya karar verdim birkaç sıkıntı yaşadım onları çözdükten sonra Malatyaspor'la kariyerime başlıcam
    İnşallah hocam bekleriz kariyeri Malatya cidden iyi. İngiltere'den 3,4 oyuncu kiralarsan açık ara şampiyon olursun

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Çağlar çok iyi ücrete gitmiş gerçekten. Birde aklıma takılan bi durum var. Yabancı transferi 3-5 sene ya da 5-10 sene sonra yönetimle konuşup, bu ambargoyu kaldırabiliyor muyuz oyunda?
    O konuda bir bilgim yok hocam ama bir forum sitesinde görmüştüm 3-5 sene sonunda Altınordu'nun forveti yabancıymış Süper lige çıkınca. Ben istemiyorum ama yabancı oyuncu böyle daha zor ve zevkli

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri