Tebrik ederim çok güzel performans sergilemişsin, neredeyse kupada da gruptan çıkıyormuşsun. Yaptığın transferlerle de takımı cidden futbol okuluna çevirmişsin. Orkan'dan gelecek yıllarda çok şey bekliyorum ben.![]()
Tebrik ederim çok güzel performans sergilemişsin, neredeyse kupada da gruptan çıkıyormuşsun. Yaptığın transferlerle de takımı cidden futbol okuluna çevirmişsin. Orkan'dan gelecek yıllarda çok şey bekliyorum ben.![]()
Muhammet Beşir'in yanlış hatırlamıyorsam profili çok iyi değildi. Forvet olarak önerebileceğim çok Türk oyuncu yok fakat benim kariyerimde Kayseri Erciyessporla 2.ligde Oğulcan Çağlayan 23 golle gol kralı olmuştu. Daha sonra Süper Lig'e transfer oldu 3.sezonun ortalarındayım ve fena değil, hem kanat hem forvet oynayabiliyor. Birde Akhisar'ın küme düşmesiyle Karşıyaka'ya Güray Vural'ı almıştım. Tahminimce senin çok işine yarayabilecek bir oyuncu, bir yoklamanı tavsiye ederim çünkü muhtemelen süper lige çıkacağız![]()
Last edited by ImBoss : 07.Mart.2016 at 21:12
Enes Ünal'ı ben Galatasaray'a zor kiraladım
Tabi devre arası yaması ile düşüyorsa bilmiyorum.
Altınordu kariyeri açasım geldi. Zevkli gibi duruyor![]()
PTT 1. Lig :
Puan Durumu :
Çağların gidişiyle beraber çıktığımız 5 maçı da rahat bir şekilde kazanmayı bildik. Yeni transferler çabuk uyum sağladı takıma ve katkıda bulundular. Fikstürün kolay nitelendirebileceğimiz kısmını geride bıraktık ve bundan sonra bizi 10 önemli maç bekliyor. Yarısını kazanmamız halinde şampiyon olarak üst lige çıkacağız![]()
Altyapıya Gelen Yeni Canavarlarımız :
![]()
Beklediğimden daha kötü oyuncular geldi altyapıya maalesef. Bunlardan birkaçını sezon öncesi kampına götüreceğim bakalım ne kadar gelişecekler.
Gayet başarılı gidiyoruz..![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ligde çok iyisin dediğin gibi büyük ihtimal şampiyon olursun bu sene![]()
PTT 1. Lig Fikstür :
Sezon Sonu Puan Durumu :
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu :
Ziraat Türkiye Kupası :
Şampiyonlar Ligi :
Avrupa Ligi :
Genel olarak inişli çıkışlı bir performansla geçirdiğimiz ligi şampiyon olarak tamamlamak beni çok memnun etti. Ligdeki son 10 maçta konsantrasyonumuz baya eksildi ama birkaç maçı kazanarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledik.
Süper Lig beklediğim gibi geçti diyebilirim. Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan çok Eskişehirspor'un 4. olması ve Rizespor'un düşmesi şaşırtıcı oldu.
Fenerbahçe şuanda Avrupa Ligi , Süper Lig ve ZTK'yı aldı. Büyük ihtimalle bir kupa daha alıp 4 kupayla bitirecekler sezonu. Şahsen Vitor Pereira'yı kıskandım![]()
Tebrikler, regenlerin resimleri nasıl öyle görünüyor sende bu arada merak ettim?![]()
Transfer Bütçemiz :
Beklediğim gibi pek bir transfer bütçemiz yok maalesef. Cengiz ve Yusuf Acer'in gideceğini düşündüğümüzde yerlerini doldurmak ve kadroyu Süper Lig'de tutabilmek için güçlendirmemiz lazım. Ucuz ve genç oyuncu önerileriniz olursa buradayım.
Sezon Sonu İtibariyle Oyun Durumu :
Transfer döneminde yaptığım gereksiz kayıtlar ve crash dumplar olmasa 6,7 kayıtla bitirebilirdik bir sezonu ama olsun buda iyi bence
Son Olarak Kulüp Durumumuz :
15. olması beklenen bir kulübü birkaç transferle şampiyon yapmama rağmen sevilen kişilere bile girememem kırdı beni ama olsun önemli olan kulüp.
Sonraki güncelleme transfer döneminin ardından gelecek arkadaşlar. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim
Dün akşam format attım bilgisayara ve oyun cloud'da kayıtlı olduğu için ek bir işlem yapmadım. Bugün tekrar kurdum oyunu ve şampiyon bitirdiğim sezon 6. haftadan başlıyor. Yani 6. haftadan beri kaydetmemiş lanet oyun. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ya
Lig ve kupa maçlarını oyun kaydım gittiği için 6. haftadan itibaren tekrar oynamak zorunda kaldım. Yarın oynanan maçların sonuçlarını ve nihai puan tablosunu paylaşacağım.
Kötü olmuş ya, umarım aynı başarıyı yakalarsın. Fakat oynadığın maçları tekrar oynamak sıkıcı olacak.![]()
PTT 1. Lig Fikstür :
Puan Durumu :
Spor Toto Süper Lig :
ZTK :
Format yüzünden bir ton maçı tekrar oynamak zorunda kaldım. Ligin ilk yarısı mükemmeldi ama Cengiz ve Çağlar'ın gidişi ve üst üste gelen sakatlıklar yedi bitirdi takımı. İlk yarıda kazandığım maçlar ve rakiplerin hataları sayesinde nasıl olduysa şampiyon olduk.
ZTK'da bu kez gruptan lider çıkmayı başardık ama keşke lider olmasaydık. İkinci olsak Dardanelspor'la eşleşecektik ve çeyrek final kaçınılmaz olacaktı...
Transferlerde pek değişiklik olmadı. Cengiz ve Çağlar son gün gitmek için ortalığı ayağa kaldırdılar. Cengiz'i Inter'e bonuslarla beraber 11 milyon civarına sattık. Çağlar ise yine Lazio'ya o civarlara transfer oldu.
Orkan'ı bu sefer bonservisiyle alamadık maalesef ve 1,5 sezonluğuna kiraladık. Sefa İşçi 160 bin lira ve Muhammet Beşir ise yine 1.5 yıllığına kiralık olarak geldi.
Şu son 3 günümü zehir eden Steam Cloud'a buradan selamlar olsun. Az kalsın o kadar emek boşa gidiyordu.!!
Sezon Öncesi Hazırlık Maçları :
Transfer Özeti :
Yeni Gelen Oyuncuların Profilleri :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Özetle hazırlık maçları ve transferlerden memnunum. Birçok oyuncu kaybettik as kadromuzdan ve haliyle bolca transfer yaptık. Enes Ünal ve Oğulcan Çağlayan'ı alamayınca mecburen Tugay Uzun'u kadromuza kattık. Sağ bek için Özer ve sol bek içinse Batuhan İşçiler'i transfer ettik. Yetenekli olduğunu düşündüğümüz birkaç regen oyuncuyu da çok ucuza bünyemize kattık. Ama transfer döneminin en önemli hamlesi bana kalırsa Samed Kılıç oldu. Kendisi yanlış hatırlamıyorsam dünyanın sayılı futbol okullarından olan Clairefontaine'e gitmiş bir oyuncu ve bize çok şey katacak.![]()
Bu arada Yusuf Acer'de Lazio'ya iyi bir bedele transfer oldu. Onun yerine ise altyapıdan çıkan Cihan Gökmen isimli arkadaşımızı değerlendireceğiz. Profili :
Son olarak kulüp bünyemizde bulunan toplamda 51 futbolcumuza verdiğimiz toplam yıllık maaş tutarı ( TL ile ) :
Kariyer ilgi görmediği için kapatıyorum. Yorum atanlara teşekkürler.
Aslında kariyerle değil forumda yaşanan sorunla ilgili, sen devam et arkandayız![]()