İlk yarıya kadar olan kısmı toplu halde paylaşacağım bu seferlik. Sezona 3 kupada devam etmek bizim işimizi zorlaştıran en büyük engel oldu. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamadık belki ama Avrupa Ligi'nden devam etmeyi başardık. Sezon öncesi Süper Kupa'yı kazandık. Hollanda Kupası'nda da çeyrek finale çıkmayı başardık. Fakat lige geldiğimiz zaman çok büyük hayal kırıklıkları yaşadık. Fakat bizim turnuva takımı olmamız Avrupa Ligi'nde birşeyler yapma hevesi getirdi bana. Ligde PSV'nin puan farkını açması zaten bizim şampiyonluk şansımızı yok etti. O yüzden Avrupa Ligi'ne yüklenebildiğimiz kadar yükleneceğiz. İyi ki sezon başında yönetime Avrupa Ligi elemelerine kalırız demişim yoksa şuanki lig pozisyonumuz bizi çok sıkıntıya sokabilirdi. Belki de hissetmiştim bilmiyorum artık. Çünkü geçen sezon Avrupa'da oynamıyorduk.
Eredivisie Puan Durumu
Lig geçen seneye göre çok ama çok çetin. Bizim bu kadar kötü olmamıza rağmen hala bu sırada olmamız mucize.
Hollanda Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
Rakip Heracles
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu
Çok entresan bir grup oldu. Belki de herkes bizden 6 puan hesaplıyordu ama Avrupa'ya veda eden Barcelona oldu.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Olympiacos
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip Basel & Roma Galibi
Bu arada ilginç bir istatistik yakalamışız. Neredeyse 2.5 senedir Hollanda Kupası'nda kaybetmiyoruz.
İkinci Yarı Hedeflerimiz
1 - Ligi 2. bitirip Şampiyonlar Ligi bileti almak
2 - Hollanda Kupasını kazanmak
3 - Şansımızın da yardımıyla Avrupa Ligi'ni Kazanmak