31. Hafta
Takım şampiyonluk baskısını kaldıramadı ve çöktü. Resmen şampiyonluğu PSV'ye hediye ettik.
Puan Durumu
TariboWest
32. Hafta
Puan Durumu
Bu nasıl bi lig arkadaş. Heyecandan maçları izleyemiyorum.
TariboWest
Hollanda Kupası Finali
ŞAMPİYON AZ ALKMAAR !
10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik, golü bulduk ve kupayı kazanmayı başardık.
33. Hafta
Luc Castaignos döndü ve attığı gollerle 3 puanı getirdi.
Puan Durumu
PSV'yi yendiğimizde de söylemiştim. Bu sene şampiyon olurlarsa bizim sayemizde olacaktı. Son hafta içerde oynayacaklar. Farklı bir galibiyet ile şampiyonluklarını garantilerler büyük ihtimal. Ne diyelim tebrik ederiz.
TariboWest
Zwolle, Ado Den Haag ve Venlo gibi alt sıralara oynayan takımlarla yaptığın maçlardaki sonuçlar seni mahvetmiş. Gerçi belli olmaz futbol bu, bakmışsın son hafta PSV yenilir. Ado Den Haag senden puan almıştı, belki bir güzellik yapıp PSV'yi yenerler.![]()
Olsun hocam canın sağolsun. Birde bardağın dolu yanından bakalım ve ŞL den gelecek paraları düşünelim![]()
Hocam sende benim gibi bir puanla kaçırmışsın şampiyonluğu.Seneye artık![]()
Ben de hep bu şekilde şampiyonluk kaçırır yada bir sonraki yıl kazanırım.
Oyun,son haftalar konusunda sıkıntılı ciddenNeyse hocam, Şampiyonlar Ligine odaklanmakta yarar var. Ligde bu da bir başarıdır.
zevkmi ızdırap mı belli degil kardeşim.. yazık olmuş sadece.. ama hevesimiz kırılmasın.. iyi takviyelerle oturmus bir takımla daha iyileri olur diye düşünüyorum.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Yaz Transfer Dönemi
Emmanuel Badu
Ortasahada savaşan isim o olacak.
Ola John
Alireza Jahanbakhsh'ın yerini tutar mı bilmem ama sağ kanadın yeni sahibi o olacak.
Sheyi Ojo
Caner Erkin
Sol bek artık ona emanet.
Lucasz Pizsczek
Johansson sakatlandığı için transferin son gününde kadroya kattık.
Davide Astori
Defansımızdakı eksikliği transferin son gününde Astori ile doldurduk.
Transfer Özeti
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu
İlk maçta şanssız bir yenilgi almamıza rağmen deplasmanda harika bir sonuç aldık ve bir üst tura çıkmayı başardık.
UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff
Şampiyonlar Ligindeyiz !
Bu turu geçebileceğimize ben de inanmıyordum. Fakat biraz da şansımızın yardımıyla rüyayı gerçekleştirdik.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grubumuz
Hollanda Süper Kupa
ŞAMPİYON AZ ALKMAAR !
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
Puan Durumu
Mattias Johansson 5 ay yok !
Sezona başlarken hazırlık maçı için fazla zamanımız kalmamıştı. O yüzden yoğun sezon başı takviminde çok zorlandık. Ama müthiş işler başardık. İlk maçı kaybetmemize rağmen ikinci maçta Panathinaikos'u geçmeyi başardık. Sonra PSV'yi Süper Kupa'da yendik. Sonrasında Atl. Madrid maçları ve aralarda Groningen, Ajax ve PSV maçları... Harbiden yoruldum.Benden şimdilik bu kadar. Yarın devam edeceğim.
TariboWest
Lige başlangıcın iyi olmus..![]()
Hollanda Kupası 2. Tur
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 1. Maç
Belki net skorla mağlup olduk ama gayet iyi oynadık. Sayısız fırsat ve direkten dönen toplar gol olsa en azından maçı zevkli bir hale getirebilirdik.
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. Maç
Evimizde oynamanın avantajını iyi kullandık. Gruptaki ilk 3 puanımızı almayı başardık.
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. Maç
Bu maça kontra felsefesi ile çıktık. Ezildik belki ama akıllı oynadık. Kapandık hızlı hücumlarla gol aradık. Castaignos'un comertçe pozisyonları harcaması sonucu mağlup olduk.
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu
İçerde Tottenham'ı yenebilirsek işler değişir.
TariboWest
İlk yarıya kadar olan kısmı toplu halde paylaşacağım bu seferlik. Sezona 3 kupada devam etmek bizim işimizi zorlaştıran en büyük engel oldu. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamadık belki ama Avrupa Ligi'nden devam etmeyi başardık. Sezon öncesi Süper Kupa'yı kazandık. Hollanda Kupası'nda da çeyrek finale çıkmayı başardık. Fakat lige geldiğimiz zaman çok büyük hayal kırıklıkları yaşadık. Fakat bizim turnuva takımı olmamız Avrupa Ligi'nde birşeyler yapma hevesi getirdi bana. Ligde PSV'nin puan farkını açması zaten bizim şampiyonluk şansımızı yok etti. O yüzden Avrupa Ligi'ne yüklenebildiğimiz kadar yükleneceğiz. İyi ki sezon başında yönetime Avrupa Ligi elemelerine kalırız demişim yoksa şuanki lig pozisyonumuz bizi çok sıkıntıya sokabilirdi. Belki de hissetmiştim bilmiyorum artık. Çünkü geçen sezon Avrupa'da oynamıyorduk.
Eredivisie Puan Durumu
Lig geçen seneye göre çok ama çok çetin. Bizim bu kadar kötü olmamıza rağmen hala bu sırada olmamız mucize.
Hollanda Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri
Rakip Heracles
UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu Puan Durumu
Çok entresan bir grup oldu. Belki de herkes bizden 6 puan hesaplıyordu ama Avrupa'ya veda eden Barcelona oldu.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Olympiacos
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip Basel & Roma Galibi
Bu arada ilginç bir istatistik yakalamışız. Neredeyse 2.5 senedir Hollanda Kupası'nda kaybetmiyoruz.
İkinci Yarı Hedeflerimiz
1 - Ligi 2. bitirip Şampiyonlar Ligi bileti almak
2 - Hollanda Kupasını kazanmak
3 - Şansımızın da yardımıyla Avrupa Ligi'ni Kazanmak
TariboWest
Devre arasında tek transfer yaptık.
Kim Shin-Wook - Jeonbuk - 2.3 m euro
Gözlemci gönderdiğimde forma satışından yılda 2.2 m euro kar elde edebiliriz diyordu. Harbiden patladı gitti.
20. Hafta
21. Hafta
İkinci yarıya başlarken sıkıntı olduğu belliydi. Takım oynamıyordu ve sıkıntı vardı. Geçen 2 maçın ardından asistan menejer takımın toplantı istediğini söyledi. Oyuncular benim yönetimimden rahatsız olduklarını, takıma uymayan bir taktik kullandığımı ve bunun ceremesini takımın çektiğini söylediler. Daha önce böyle birşey başıma gelmemişti. Birlik mesajları versem de pek etkili olmadı. Oyuncular isyan çıkardı resmen oynamıyorlar maçlarda. Bir maç daha deneyeceğim olmazsa istifa edeceğim.
TariboWest
Biz Barcelonayı saf dışı bırakmış takımız kolay pes etmeyiz hocam ver köteği![]()
22. Hafta
Yine PSV Deplasmanı Yine Galibiyet !
Caner'in penaltıyı bilerek mi atmadı bilmiyorum ama tav olmaya başladım iyice.
23. Hafta
24. Hafta
25. Hafta
Puan Durumu
Hollanda Kupası Çeyrek Final
Yarı finalde Vitesse ile oynayacağız.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 1. Maç
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 2. Maç
2. Turdayız !
Böyle bir maç daha olmaz. Tam 82 dakika 10 kişi oynadık. Mücadele ettik ve yıkılmadık. Penaltı atışlarıyla da turu geçmeyi başardık.
Caner yine penaltı kaçırdı.
2. turdaki rakibimiz Roma
TariboWest
İyi bir ivme yakalarsak ligde 2. olabiliriz.Alde de en az yarı final iyi olur![]()
Ligde facia olmuş ümitcim.ama avrupa da bitti gibi bana göre.. hollanda ligi kolay gibi görünsede psv ve ajax dısındaki ekipler zorluyo sadece.. seri galibiyet alırsak ilk 3 olabilir bence
Bazen oluyo kardeşim.![]()