1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Yenilenen Catania Sürpriz Peşinde ! || Calcio Catania & Japonya - 6. Sezon ||

Hybrid View

Geçen sezon ikinci yarının başında 6 maçlık seride 5 puandan fazla toplasan çok rahat playoffa kalırdın diye düşünüyorum. Ayrıca kiralık oyunculara yöneldiğin için iki oyuncu tavsiye edeceğim. Biri sol bek pozisyonunda oynayan Mehdi Beneddine diğeri defansif orta saha oynayan Abdou Aziz Thiam'a bakabilirsin. Bir göz atmanı tavsiye ederim, pişman olmazsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ImBoss View Post
    Geçen sezon ikinci yarının başında 6 maçlık seride 5 puandan fazla toplasan çok rahat playoffa kalırdın diye düşünüyorum. Ayrıca kiralık oyunculara yöneldiğin için iki oyuncu tavsiye edeceğim. Biri sol bek pozisyonunda oynayan Mehdi Beneddine diğeri defansif orta saha oynayan Abdou Aziz Thiam'a bakabilirsin. Bir göz atmanı tavsiye ederim, pişman olmazsın
    Geçen sezon olmadı ama bu sezondan da şüphe etmeye başladım ben. Thiam Genk'te sol beke de Fabian Monzon döndü.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fabian Monzon'un da kiralık sözleşmesi sona erdi ve takıma döndü. Sezon sonu serbest kalacak olan Monzon'u 6 ay boyunca sol bekte kullanacağız.

Devre arasında gelen oyuncu olmadı. Bastrini ve Rinaudo ile yolları ayırdık.

TariboWest

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri