Originally Posted by
olgunege75
Zeniti geçmemiz güzel olmuş Bu sezonda bir yarı final oynarmıyız acaba

Originally Posted by
TariboWest
Zenit'i geçmişsin tahmin ettiğim gibi.

Dortmund sıradaki rakip.

TT Arena'da 3 gol yemeyeceğimizi var sayarsak, evet Zenit'i geçtik.

Sonraki turda Dortmund güzel bir test olur.

Yarı Final oynar mıyız bilmiyorum, geçen sezon çeyrek finalde Benfica ile eşleşip zar zor elemiştik. Bu sezon daha büyük bir takımla eşleşebiliriz.
Genel Değerlendirme:
Sezona özellikle ligde kötü bir başlangıç yapmıştık. Sonrasında formumuz yükselerek devam etti ve çok iyi maçlar çıkarmaya başladık. Sneijder ve Podolski de kendine gelince hücum hattımız çok güçlendi.
Sezon başında takıma katılan Manaj, Medran, Roco ve Chibsah takıma puanlar kazandırmayı başardılar. Bu oyunculardan çok memnunum. Kiradan dönen Telles de şu anki konumumuzda büyük rol sahibi oldu.
Linnes'i ve Bruma'yı sattıktan sonra gelen Deulofeu ve Vrsaljko'dan çok şey bekliyorum. Şimdiye kadar Vrsaljko defansif anlamda takıma büyük güç katmış görünüyor. Deulofeu'nun ise sakatlığı geçtikten sonra yüksek bir performans sergilemesi lazım. Onun yokluğunda sol kanatta Yasin, Uygar ve Umut gibi oyuncuları oynatıyorum. Ligde iş görüyorlar ama Şampiyonlar Ligi'nde çok etkisiz kalacaklardır.
Öte yandan önümüzdeki sezon transfer kısıtlamamız olmadığı için şimdiden çalışmalara başladık, radarımızda çok iyi oyuncular var ama acele edip hata yapmak istemiyoruz.
Spor Toto Süper Lig
17. Hafta (E) vs Kasımpaşa
18. Hafta (D) vs Mersin İY
19. Hafta (E) vs Fenerbahçe
20. Hafta (E) vs Kayserispor
--