Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 291 sonuç

Konu: Elveda Galatasaray | Premier Lig'e Hoşgeldiniz | Manchester City (4. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Deplasman için çok kötü bir eşleşme oldu
    İkinci maçı evimizde oynamanın avantajını kullanmamız lazım.

Yoksa eleniriz

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Arsenale dikkat etmek lazım.Ligi aldık yine lig bitsinde transferleri görek

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Senin provakatif söylemlerine uymayacağım sayın Güray Arsenal'i eleyebiliriz kanka

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Arsenale dikkat etmek lazım.Ligi aldık yine lig bitsinde transferleri görek
    Ligde gerçekten çok rahatız 2 kez puan kaybettik ama ona rağmen yakınımıza yaklaşamıyor Bursaspor.
    Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Senin provakatif söylemlerine uymayacağım sayın Güray Arsenal'i eleyebiliriz kanka
    Eleştirel söylem diyelim.

Arsenal'i cidden eleyebiliriz.

Spor Toto Süper Lig

21. Hafta (D) vs Şanlıurfaspor

22. Hafta (E) vs Antalyaspor

23. Hafta (D) vs Osmanlıspor (Çarpıldık )

24. Hafta (E) vs Başakşehirspor

25. Hafta (D) vs Rizespor

26. Hafta (E) vs Sivasspor

Puan Durumu:

Önümüzdeki maç Emirates'te Arsenal'e konuk olacağız. Bu sezonki en büyük testlerden birisi olacak. İlk maçta avantajlı bir skor alırsak işi İstanbul'da bitirebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çeyrek Final

1. Maç (Emirates)

Galatasaray Londra'yı Fethetti!!!

Maçta defansif anlamda çok iyi işler yaptık. Sinan Gümüş'ün sakatlanmasıyla oyuna giren Manaj, Sneijder'e çok güzel bir asist yaptı ve Sneijder füzesiyle Cech'i mağlup etti. Maçı 1 - 0 kazandık.

Az gollü olmasına rağmen karşılıklı çok fazla hücum izlendi maç boyunca. İki takım da pozitif bir futbol oynamaya çalıştı. Bazı pozisyonlarda Muslera bazılarında Cech devleşti. Direkten dönen de bir şutumuz oldu.

Sneijder değil hocam sniper

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by reis54 View Post
    Sneijder değil hocam sniper
    Daha çok maestro, takımın beyni, 10

Çeyrek Final

2. Maç (Türk Telekom Arena)

Galatasaray Penaltı Atışlarıyla Yarı Finale Yürüyor

Maç ilk maç gibi çok zevkli geçti. İki takımda gol ve goller bulmaya çalıştı. Daha çok gol pozisyonuna girsek de 120 dakikada biz gol atmayı başaramadık. Arsenal'in pozisyonları daha netti ve Bellerin'in ortasında Walcott'un golüyle öne geçtiler.

Bellerin maçın en etkili oyuncusuydu ve sağ kanadı otobana çevirmeye çalışıyordu ama karşısındaki Telles de harika bir maç çıkardı.

Penaltılarda ise çok ilginç şeyler oldu.

Arsenal'in ilk iki penaltısında Cazorla ve Giroud gibi iki gol silahına Muslera geçit vermedi. Bizim ilk penaltımızda ise Podolski tam 90'a gönderiyordu ki Cech adeta "I believe I can fly." dercesine topu çıkardı.

Sonrasında ilk 5 penaltı atışlarının son üçünü kaleye gönderdi Arsenal. Bizde de Selçuk, Medran ve Sneijder hata yapmadı. Deulofeu 5. penaltımız için topun başına gelirken durum 3 - 3'tü. Yani atarsa bitecekti. Fakat çok zayıf bir penaltı kullandı ve Cech için topu çıkarması hiç zor olmadı. Bundan sonra tansiyon iyice yükseliyordu.

Altıncı penaltıları Mesut ve Telles karşılıklı gole çevirdiler. Sonrasında Kondogbia ve Sinan karşılıklı kaçırdı. Artık işler daha zayıf ayaklara bakıyordu.

8. Penaltılar için Arsenal'de topun başına Mertesacker geldi. Muslera çıkarır dedik çıkaramadı. Sonrasında ilginç bir kararım sonucu topun başına Muslera geçti. Çok gergindik, hatta bazı oyuncuların izleyemediğinden adım gibi eminim. Muslera penaltıyı çok iyi kullanamadı ama Cech de topu çıkaramadı.

Arsenal'in 9. penaltısında Coquelin topun başına geldi, Muslera topu hiç zorlanmadan çıkardı.

Semih topun başına geldi. Altyapıdan yetişen, kanı sarı kırımızı akan Semih. Cech'le göz göze geldi ve tüm gücüyle topa abandı. Top ortaya gitti, Cech de ortadaydı. Ama top o kadar sert gitmişti Cech'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

Semih Kaya kullandığı penaltı ile Galatasaray'ı Yarı Final'e taşıdı.

-

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hiç üşenmeden en baştan en sona kadar okudum politikayı felan gerçekten çok beğendim bu sene ŞL'yi alabiliriz bence bir Galatasaray'lı olarak arkandayım

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Arsenal maçı süper tansiyon yüksek geçmiş. tottenham geleydi kurada iyiydi ya. ama manchester eski manchester degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Realle final oynarız

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

şl de her sezon böyle başarı muazzam bence

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

al şu şl'yi artık

kupa bizim olaacak hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hiç üşenmeden en baştan en sona kadar okudum politikayı felan gerçekten çok beğendim bu sene ŞL'yi alabiliriz bence bir Galatasaray'lı olarak arkandayım
    Keyif verebildiysem ne mutlu bana. Desteğin için teşekkür ederim ama ŞL'de işimiz zor görünüyor. Manchester Arsenal'den iyi bir takım.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Arsenal maçı süper tansiyon yüksek geçmiş. tottenham geleydi kurada iyiydi ya. ama manchester eski manchester degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Arsenal maçı tansiyonun ötesinde çok zevkli geçtik hem maçta hem de penaltılarda bir hoplayıp zıplayıp bir oturdum. Manchester'ı geçersek Tottenham gelsin daha iyi olur.

Realle final oynarız
    Tottenham olmaz mı?

şl de her sezon böyle başarı muazzam bence
    Amacımız bu zaten, kadro ligde şampiyonluğa oynamaya yeter de artar. Kadromuzu her sene daha da güçlendirip Şampiyonlar Ligi'nin bilinen, korkulan ekiplerinden biri haline gelmek istiyoruz. İki sezondur ŞL'de favori olarak çıktığımız maç sayısı gerçekten çok az.

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    al şu şl'yi artık
    Bakacağız, en iyisini vermeye en yükseğe çıkmaya çalışıyoruz.

kupa bizim olaacak hocam
    Ben o kadar peşin konuşmazdım.

Beyler şu ara sınav dönemindeyim. O yüzden pek aktif olamıyorum, günlerdir FM'yi de açamadım. Muhtemelen bu akşamki sınavdan sonra kafa dağıtma amacıyla oyuna girer en azından Manchester maçlarını oynamaya çalışırım.

Bu sene yoğun dönemim ve bu yarıyıl tam 22 sınava gireceğim. Evet yirmi iki. Bu nedenle arada böyle aralıklar vermem gerekecek. Şimdiden tüm bekletmeler için kusura bakmayın ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sınavlara iyi hazırlan,fm boşverr

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sınavlara iyi hazırlan,fm boşverr
    İki sınava girdim ikisi de çok iyi geçmedi. Seni daha iyi anlayabiliyorum, çok özledim FM'yi.

Pazartesi, Salı ve Cuma çok önemli sınavlarım var. O yüzden bu gece Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece ve Cumartesi sabahı ilerleyebildiğim kadar ilerleyeceğim. Sonrasında ineklemek zorundayım.

Yarı Final

1. Maç (Old Trafford)

Umudunu Kaybetme Aslanım!

70 bin İngiliz taraftar önünde oynayacağımız maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Final yolundaki en büyük testimizi Old Trafford'da verdik. Şeytanlar Podolski gole giderken etik olmayan bir şekilde onu indirdi ve Rojo kırmızı kart gördü. On kişi kalmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Bir türlü kaleye yaklaşamadık. Sonrasında 0 - 0'a razı bir futbol sergiledik ama son dakikada Aleix Vidal harikalar yarattı ve tek farklı bir mağlubiyet aldık.

Çok bir olayını göremedim Manchester United'ın, bence İstanbul'da eleme şansımız var.

Daha önce dize getirmiştik...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yarı Final

2. Maç (TT Arena)

Galatasaray'ın Rüyası Sona Erdi

Olmayınca olmuyor. Maçtan önce Poldi, maç başlar başlamaz Telles sakatlandı. Rakibin 10 kişi kalması da bize hiç yaramıyor zaten. Telles sakatlanınca yerine Emre'yi koydum. Sol kanat çöktü zaten öyle olunca. Hakem de eyyamcılık yapıp saçma bir penaltı çalınca da tam oldu zaten.

İki sene üst üste sınırlı harcamayla Yarı Final çok büyük başarı diye düşünüyorum.

Finalde Tottenham - Manchester United maçı olacak.

sağlık olsun hocam

bu politikayla ikinci senede buralara gelmek büyük başarı, ben fenerbahçe'yle ikinci sezonumda hala uefa 3. turda elendim devamını bekliyoruz üstüne koya koya ilerle hocam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sağlık olsun hocam
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
    bu politikayla ikinci senede buralara gelmek büyük başarı, ben fenerbahçe'yle ikinci sezonumda hala uefa 3. turda elendim devamını bekliyoruz üstüne koya koya ilerle hocam.
    Teşekkür ederim. Şu an bir yol ayrımındayız, kariyer açısından önemli bir karar vermem gerekebilir.

Şampiyonlar Ligi'nden elenince Kupa ve Lig maçlarını bitirdim. İkisini de çok zorlanmadan kazanmayı bildik.

Spor Toto Süper Lig Toplu Sonuçlar

Ziraat Türkiye Kupası Toplu Sonuçlar

Sezon Sonu Ödülleri

Görüşmeye katıldım ama henüz son kararımı vermedim. Resmi bir teklif henüz gelmedi. Fikirlerinizi de almak isterim tabii ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Manchester City'den resmi bir teklif gelmedi ve Joachim Löw Manchester City Teknik Direktörü oldu.

Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir niyetim yoktu ama Manchester City'nin başına geçip Agüero, De Bruyne gibi oyuncuları yönlendirmek çok cazip görünmüştü.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şampiyonlar ligindeki istikrar taktire şayan.City e geçmemen daha iyi olmuş.Şimdi de transferleri bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu şekilde devam edersen ŞL'yi arka arkaya kazanman büyük ihtimal. Çünkü oyunda tecrübe de çok gerçek yansıtılmış. Sabır sabır.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar ligindeki istikrar taktire şayan.City e geçmemen daha iyi olmuş.Şimdi de transferleri bekliyorum
    Şampiyonlar Ligi'ne keyif katan takımlardan biri olduk. İki sezondur beklenmeyen başarı yakalayan takım oluyoruz ve rakiplerin gözünü korkutuyoruz. Ben 10 kişi kalmış olsalar bile Manchester United'ın öyle kapandığını gördüm ya, daha da bişey istemem. (İki maçta da golleri duran top sonrası attılar.)

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Bu şekilde devam edersen ŞL'yi arka arkaya kazanman büyük ihtimal. Çünkü oyunda tecrübe de çok gerçek yansıtılmış. Sabır sabır.
    Bir kere kazansak yeterli, kazanırsak kariyer biter muhtemelen. Sabrediyoruz tabi ilk iki sezon yönetime gruptan çıkarız bile demedik. Bu sezon sadece gruptan çıkma sözü verdim.

Transfer Dönemi: 1. Güncelleme

Muhtemelen Salı akşamına kadar buralara uğramayacağım sınavlardan dolayı. O yüzden şimdiye kadar yapılan transferleri paylaşıyorum.

Takımdaki yerli kalitesini arttırmaya yönelik oldu ilk transferler. Ayrıca Benteke gibi bir canavarı da takıma katmayı başardık. Aldığımız oyuncuları uygun fiyatlara aldık, sattığımız oyuncuları ederlerinden fazlasına sattık.

Muslera için güzel teklifler geldi. Hatta Liverpool 33 Milyon Euro'ya kadar çıktı. Satıp satmama konusunda çok kararsız kalmıştım. Bir araştırma yaptık ve o paraya ondan iyisini alamayacağımız anlaşıldı. Muslera'nın da ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığı için satmadık.

Arda Turan, Carlos Tevez, Ömer Toprak, Michael Bradley ve Fernando'nun kulüpleri ile anlaşmaya varmıştık. Ömer Manchester City'ye gitmeyi tercih etti. Diğer oyuncularla da sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadık.

Şimdiye kadar gerçekleşen transferler şu şekilde:

Mehmet Ekici

Salih Uçan

Christian Benteke

Caner Erkin

Hayrullah Akyüz

Transferde sonraki önceliğimiz savaşçı bir orta saha transferi olacak. Bu konuda da serbest Obi Mikel ile sözleşme konusunda anlaşamadık.

Kullanabileceğimiz epey bir para mevcut. Orta sahaya Mousa Dembele'yi de almayı düşünüyorum, fikirlerinizi almak isterim. Daha önce anlaşamadığımız oyuncular ile de tekrar masaya oturabiliriz.

Last edited by 3842 : 03.Nisan.2016 at 14:45

dembele iyi olabilir hocam

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Benteke ve Caner çok iyi olmuş.Muslarıyıda keşke satsaydık bulurduk birini hocam o paraya.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dembele'yi birkaç kariyerde kullanan biri olarak kesinlikle öneririm. Ortasahayı toplar takıma liderlik yapar.
    TariboWest

Drinkwater kaç yaşında ve değeri ne kadar?
    Çok iyi bir hamle olabilir Galatasaray için
    Pas yüzdesi yüksek oyunculardan Şinoyla iyi anlaşırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

dembele iyi olabilir hocam
    Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Dembele'yi birkaç kariyerde kullanan biri olarak kesinlikle öneririm. Ortasahayı toplar takıma liderlik yapar.
    Sizlerin de sözlerine güvenerek Dembele'yi transfer ettim. Tutmazsa bozuşuruz.

Benteke ve Caner çok iyi olmuş.Muslarıyıda keşke satsaydık bulurduk birini hocam o paraya.
    Benteke canavarımız olacak. Ayrıca hava hakimiyeti sayesinde, Caner ve Deulofeu gibi iyi orta yapan oyuncularımızın varlığıyla alternatif bir hücum planı oluşturabileceğiz.

Quote Originally Posted by Laggiaze View Post
    Drinkwater kaç yaşında ve değeri ne kadar?
    Çok iyi bir hamle olabilir Galatasaray için
    Pas yüzdesi yüksek oyunculardan Şinoyla iyi anlaşırlar.
    Orta sahaya Dembele dışında bir oyuncu daha transfer ettik. Selçuk, Mehmet Ekici, Emre derken orta saha iyice şişti. Muhtemelen oraya bir transfer daha gelmez.

Spoiler alert gibi olacak ama bir kaleciye ihtiyacımız var. Çok iyi olması gerekiyor. 36 yaşındaki Casillas iş yapar mı sizce?

Edit: Bu arada yazmayı unutmuşum güncelleme bu akşam gelecek. Kuzu gibi sınav bekliyorum şu an
    Last edited by 3842 : 05.Nisan.2016 at 16:29

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transfer Güncellemesi: 2. Güncelleme

- Arda Turan Yuvaya Döndü.

- Galatasaray orta sahaya iki canavar transfer etti; Medel ve Dembele

- Fernando Muslera'dan Hüzünlü Veda: " Yeni bir şeyler denemek istedim, herkese teşekkür ederim. Galatasaray'ı çok özleyeceğim."

Mousa Dembele

Arda Turan

Gary Medel

Şu an harıl harıl kaleci arıyoruz.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri