1 ile 30 arası toplam 289 sonuç

Konu: Gökyüzünü Sarı-Laciverde Boyayacağız | Fenerbahçe SK

Threaded View

2017-18 sezonu orta vadeli hedeflerimizin başlangıç sezonu. orta vadeli hedefleri tekrar hatırlayalım:

- akıcı futbol
    - her sezon şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkacak, mümkünse üst turları zorlayacak duruma gelmek
    - değerini bulan bazı gençleri satarak ekonomiyi düzeltmek, yıldız oyuncular için cazip bütçeye sahip olmak ve kadroda dinamizm sağlamak
    - altyapıya yatırım

şampiyonlar ligi'nde başarı için ileri uçta 20 yaşındaki dembele yetmez. tecrübeli, takımı çekip çevirecek, önemli maçlarda elini taşın altına koyacak bir forvet lazım.

scoutlara dedim ki bana bitiriciliği, kararlılığı, özel yeteneği, liderliği ve dengesi en az 14 olan futbolcuları listeleyin.

bana bunları çıkardılar:

ben de bu uçuk listeden kendime makul olabilecek beş tane aday belirledim:

1) carlos tevez

34 yaşında ama çocukluk aşkı boca'da oynuyor. sarı laciverde kandırırım belki.

2) zlatan ibrahimoviç

bu mu makul? der gibisiniz ama söyleyeyim artık 37 yaşında ve son bir voli vurmak isteyebilir.

3) wayne rooney

scoutlar maliyetinin çok yüksek olacağını ama kendisinin bize gelmeye epey sıcak baktığını söyledi. hadi inşallah.

4) simone zaza

juventus'ta mutlu değil ve satış listesinde. henüz 26 yaşında, şampiyonlar ligi kozumla ikna edersem kendisini kanıtlamak için gelebilir.

5) lucas pratto

hiç avrupa sahnesine çıkmamış, unutulmaya yüz tutmuş bir star. 29 yaşında ve hala verebilecek çok şeyi olabilir.

bakalım hangisini alacağız? cevabı akşama.
    Last edited by tevfikken : 01.Nisan.2016 at 21:58

Mesaj Yetkileri