1 ile 30 arası toplam 600 sonuç

Konu: Alman Devi BAYERN Sezon 13 Yıl 2027 Yola Devam

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hocam bu yıla kadar kariyeri sürdürmek büyük başarı tebrik ediyorum, ben bir eleştiri yapacağım. Göztepe kariyerinde baktım ki transfer konusunda hadi verilen bütçe ufak ama alınan futbolcuları hiç yüksek maliyete satamamisiz , yönetim den bir destek yoksa senin yaratman gerekirdi bana kalırsa. Fakat Cengiz Under örneği alıyoruz hiç gelişme kat ettirememisiz sanırım yoksa Gs 675B satılmıştı herhalde. Kaç kez şampiyon olduk saymadim, kaç kez Avrupada olduk unuttum ama fair play kuralına takılmak tamam ne bence sizin hataniz. Bana kalırsa ilk önce kendinize biraz öz eleştiri yapmalısınız

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Yılmaz Vural Time diyoruz yani bayern de başarılar kardeşim.
    Yılmaz vural gibi olamayız Teşekkürler Hocam

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hocam bu yıla kadar kariyeri sürdürmek büyük başarı tebrik ediyorum, ben bir eleştiri yapacağım. Göztepe kariyerinde baktım ki transfer konusunda hadi verilen bütçe ufak ama alınan futbolcuları hiç yüksek maliyete satamamisiz , yönetim den bir destek yoksa senin yaratman gerekirdi bana kalırsa. Fakat Cengiz Under örneği alıyoruz hiç gelişme kat ettirememisiz sanırım yoksa Gs 675B satılmıştı herhalde. Kaç kez şampiyon olduk saymadim, kaç kez Avrupada olduk unuttum ama fair play kuralına takılmak tamam ne bence sizin hataniz. Bana kalırsa ilk önce kendinize biraz öz eleştiri yapmalısınız
    Öncelikle teşekkür ederim.Transferde alabildiğimiz oyuncuları aldık ama satarken para kazanamadık doğru. Cengiz'e gelirsek gelişme göstermesi için elimizden geleni yaptık ama bir oyuncu her seride gelişecek veya fahiş fiyatlara satılacak diye bir şey yok oyun sonuçta.Form tutamadı.Bizde oynatmadık.Oynamayınca gelişmedi fiyatı da haliyle düştü.2 kere şampiyon olduk.Her senede Avrupa ya katılamadık.Bir tek öz eleştiri kısmını anlayamadım.Oyun yani sonuçta dert yanmanın faydası yok.Başarılıda olabiliriz başarısız da olabiliriz.Başarısız olsak da zevk alalım yeter.Eleştirin içinde teşekkür ederim tekrardan.Transfer konusunda daha dikkatli olmaya çalışacağım.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri