1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: FM 2016 TSI Yaz Transferleri Yaması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Beşiktaş'ın avrupa'da kadro kısıtlaması var malum. İlk sezon 22 sonra 23 ve 24 oyuncu kaydedilebiliyor. Bunu değiştirebilmeniz mümkün mü? Tabi olması gereken 22,23,24 şeklinde ama özellikle ilk 2 sezon çok can sıkıyor bu durum. Hevesim kaçıyor.
    Bu kuralı ilk kez duydum. Nedir tam olarak ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bu kuralı ilk kez duydum. Nedir tam olarak ?
    Beşiktaş Uefa'dan FFP yüzünden ceza aldı geçen sene. Buna göre 2015-2016 sezonunda Avrupa kupalarında 22, sonraki sezonda, daha sonraki sezonda 24 oyuncu kaydedebiliyor. Tabi insanı çileden çıkarıyor bu durum. Oyuncular beni niye kadroya dahil etmedin diye isyan ediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Beşiktaş Uefa'dan FFP yüzünden ceza aldı geçen sene. Buna göre 2015-2016 sezonunda Avrupa kupalarında 22, sonraki sezonda, daha sonraki sezonda 24 oyuncu kaydedebiliyor. Tabi insanı çileden çıkarıyor bu durum. Oyuncular beni niye kadroya dahil etmedin diye isyan ediyor..
    Nasıl yansıtabiliriz bir fikrim yok açıkçası. Yama üzerinde çalışmaya devam ediyorum. Transfer döneminin de gelmesiyle birlikte, transferleri de yansıtacağım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri