Genel bir değerlendirme yapayım, çok heyecanlıydım, yazamadım bir şeyler

Kezman'ı istemediğimi gün içinde söyledim. Fakat Zico gibi yetenek avcısının bu transfere onay vermesi beni rahatlattı. Sadece basının uydurması sandım Kezman'ı, istemedim. Ama Zico bile onay verdiğine göre, faydalı olacak gibi.

PSV'deki formunu yakalarsa harika olur. Geçen sene At. Madrid'de ölü halinde bile 30 maç oynadı. İstikrarlı. 1979 doğumlu. 27 yaşında. Yaşı da uygun. En azından Semih'ten, Nobre'den, Anelka'dan KAT KAT iyi bir santrafor.

Deivid De Souza da harika bir oyuncu. Brezilya'da gol makinası adeta. Çok fazla gol atıyor. Alex'in eski takım arkadaşı, Alex önermiş. Zico da biliyordur zaten. Kezman da sormuş yöneticilere görüşmede "Yanımda kim oynayacak?", İlhan Ekşioğlu şunu söylemiş : "Deivid de Souza oynayacak, onu da aldık." Kezman'ın yanıtı : "Onu uzun zamandır takip ediyorum, Sporting'ten, süper bir yıldız. Harika işler yaparız." demiş. Sevindirici bir haber...

Forvet sorunumuz kalmadı. 3. transfer forvet olmaz artık. Muhtemelen bir yabancı olacak, kıtalararası dendiğine göre. O da 24 saat içinde açıklanacakmış. Stoper, sol kanat veya sağ kanat olabilir. Umarım süper bir oyuncu alınır, Lugano'nun yanına.

Antalyaspor maçında ŞENLİK var Lugano, Kezman, Deivid de Souza ve diğer transferimiz sahaya çıkacak, Kadıköy'de ilk kez ŞENLİK VAR ŞENLİK 5-10 atarız artık

Hayırlı olsun. Aziz Başkan, helal olsun. Bekledik ama değdi hakkaten.

Kezman yarın 19.30-20.00 gibi İstanbul'da olacak. İlhan Ekşioğlu ile beraber.

Anelka ise 5.3 m pounda alınmış 2 sene önce, bugün ise Bolton'a 8.3 m pounda satılmış. Peşin paraymış. Bu da demek oluyor ki, 3 m pound kar ettik Anelka'dan