SPOR TOTO SÜPER LİG 6.HAFTA
ZOR BİR MAÇ OLDU BİZDEN KONDİSYON OLARAK ÇOK ŞEY GÖTÜRDÜ.
SPOR TOTO SÜPER LİG 6.HAFTA
ZOR BİR MAÇ OLDU BİZDEN KONDİSYON OLARAK ÇOK ŞEY GÖTÜRDÜ.
Hocam bu taktikle oynarken forvetlerini nasıl takımda tutuyorsun?Şu anda genç olduklarından sıkıntı çıkmaz belki ama ileride problem çıkardıklarında 4 2 2 2 ye mi geçiyorsun bir süre?
Maçlara gelirsek bu yaş ortalamasına sahip bir takıma göre gayet iyi mücadele etmişler.Tek sıkıntı Avrupa'da çok kırılgan olucak kadro ama senin planların ileriye dönük olduğundan gruplardan çıksak yeter sanırsam![]()
Şu an kadromda bu sisteme uymayan Maximilliano Gomez ve Hamza Küçükköylü var. Gomezin sözleşmeside yedek olmak üzerine zaten , sistemimde santrafora yer yok , Gomezin varolma sebebide ihtiyaç duyarsak maç içindeki rotasyonu sağlamak onun dışında gomezide sistemin içine dahil edebilmek adına diğer mevki antremanlarına dağil ettik. Hamza'ya gelirsek türk olması ve altyapıdan gelmesi sebebiyle kadroda. Kırılganlık avrupadan ziyade lige etki edecek gibime geliyor genç kadro kondisyonu çok çabuk düşüyor.
UEFA AVRUPA LİGİ 2.MAÇI
BİLBAO'NUNDA MOLDE MAÇINDA GALİP GELMESİ İLE BORDEAUX İLE PUANLARINI 6 YAPTTILAR.
MOLDE İLE İŞİMİZ BENCE ÇOK ZOR BİR HALE GELDİ BU MAÇLARDAN SONRA.
SPOR TOTO SÜPER LİG 7.HAFTA
BU MAÇ İÇİN SÖYLEMEK İSTEDİĞİM TEK ŞEY TÜRKİYE'DE 400 PAS ÜZERİNE ÇIKARSAK KARŞIMIZDA KİMSE DURAMAZ.
AYNI BU MAÇTA OLDUĞU GİBİ.
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU
ŞU AN LİGTE BEKLEMEDİĞİMİZ BİR KONUMDA BULUNUYORUZ.
GENÇ KADROMUZ ŞUAN MUCİZE YARATIYOR DİYEBİLİRİM.
SPOR TOTO SÜPER LİG 8.HAFTA
İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU HER GEÇEN GÜN SAHAYA DAHA FAZLA YANSITMAYA HER GEÇEN GÜNDE KERİM VE WİLSON GOMEZ FORMUNU ARTIRMAYA DEVAM EDİYOR.
UEFA AVRUPA LİGİ 3.MAÇI
SANIRIM ŞANSIMIZI GERÇEKTEN KAYBETTİK.
SEYRETMEZİ BÜYÜK BİR HAZ VEREN HARİKA BİR MAÇ OLDU AMA İKİMİZDE BU MAÇ İLE AVRUPAYA VEDA ETTİK SANIRIM ŞANSIMIZ ÇOK AZ.
Ligde iyiyizde avrupa çok kötü olmuş.
Avrupa baya zora girmiş ama bu en azından bu sene ligde daha rahat bir performans sergilememizi sağlar diye düşünüyorum.
O zaman ileride AMRL-ST tarzı devşirme kanat-forvet karışımı oyuncularla taktik değişimini sağlıyacağız sanırsam.Başarılı bir dizilim gibi.Ortada çok kalabalık olmamız eminim rakibe acayip bir başkı yapıyordur.İzlerken zevk verdiğine eminim.Benim gibi agresif 2 defansla oynayan birinin pek anlayamayacağı baskıcı bir taktik.Hoşuma gitti![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG 9.HAFTA
BU TAKIM NASIL LİGTE DÜŞME HATTINDA BEN ANLAMIYORUM.
ADAMLAR İLK YARI RESMEN NEFES ALDIRMADILAR.
KARŞI KALEYE ŞUTUMUZ YOKTU.
İKİNCİ YARIYA MAXİMİLLİANO VE CENK'İ ALIP 4-2-2-2 DÜZENİNE DÖNDÜK
BU BİZE POZİSYONLAR YARATMA ŞANSI VERDİ BİRAZ HAKETMEDİĞİMİZ BİR MAÇ OLSADA 3 PUANI ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ.
UFAK BİR PARANTEZ AÇMADAN GEÇEMEYECEĞİM KERİM FREİ FIRTINASI ESİYOR.
Avrupadan elenirsekte sanki bana daha iyi olacak gibi geldidaha Türkiye kupası başlayacak bide.
Bu taktikle yapmaya çalıştığım tek şey pas pas pas ama etkili pas defans hattını ileride tutup hucum hattını elimden geldiğince geride tutmaya çalışıyorum.
ST pozisyonunun her zaman takımı eksik oynattığını düşünüyorum.
Önceki maçta çift santrafora döndük ama açıkçası orta alan yol geçen hanına dödü bunuda sevmiyorum ya
Futbolda unutmaya yüz tuttuğumuz liberolu defans bloğu ile önde oynamayı denesene bir hazırlık maçında sisteminde hiç bir komutu değiştirmeden
TÜRKİYE KUPASI RAKİPLERİMİZ
SÜRE ALAMAYAN OYUNCULARIMIZI DEĞERLENDİREBİLECEĞİMİZ İYİ BİR KURA OLDU
SPOR TOTO SÜPER LİG 10.HAFTA
SÖYLEYECEK PEK BİR ŞEY YOK DÜŞEN GARDIMIZI BİR DAHA KALDIRAMADIK.
Antalya maçı hariç süper lig güzel gidiyor. Avrupa da sene kalmış gibi üst turlar artık. Hayırlısı .
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
bence taktigi degıstır ben galatasaray kariyerim var 5-3-2 oynuyorum ıspanyada barcayı realı yendım 2 yıldır yarı fınalde gıdıyorum sampıyonlar lıgınde senın de taktık avrupa ıcın yanlıs kardesım bence taktıgı gozden gecır derım bırde ıyı oyuncularını satmıssın hadı gokhan tore gıtmek ıstıyorda dıgerlerını satmasaydın 2 3 takvıye ıle ıyı kadronu korurdun genede basarılar karıyerınde.
Hocam bence bu şekilde dene yanıl gitmende fayda var, taktiği kadroyu kendin kurdun hataları dersleri de kendin çıkarmalısın. Zaten hedef olarak Ligi ilk 5 içerisinde bitirmek gibi Beşiktaşı tatile göndere göndere başarabileceğin bir hedef belirlemişsin... Ve bence bu olacak. Takipteyim.
Taktiği değiştirmemdeki sebep ne hocam 3-5-2 demişin elimdeki kadro ile açıklarda kimi oynatarak bu tatikte başarılı olabilirim , taktiğimdeki yanlış nerde , gökhan töre gitmek istemedi diğerleride istemedi
sanırım kariyerdeki amacı farkedemedin düşüncelerin için sağol hocam
UEFA AVRUPA LİGİ 4.MAÇI
AZMİN ZAFERİ BU OLSA GEREK GERİYE DÜŞTÜK
10 KİŞİ KALDIK
UMUDUMUZ HALA DEVAM EDİYOR.
SPOR TOTO SÜPER LİG 11.HAFTA
MAÇ ÖNCESİ BERABERLİĞİ PEŞİNEN VERSELER HEMEN KABUL EDERDİM
MAÇ TEMPOSU TAKIMI ETKİLEMEYE BAŞLADI SONUÇTA
AMA MAÇIN BAŞINDA BULDUĞUMUZ 2 GOL ALDIĞIMIZ BİR PUANI BİZE ZEHİR ETTİ
MAÇIN YILDIZIMI KESİNLİKLE 26 YAŞINDAKİ ŞİLİ'Lİ KALECİMİZ MAURİCİO VİANA
Avrupada da gruptan çıksak çok güzel olabilir![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG 12.HAFTA
OĞUZHAN , KERİM VE NECİP'İN SAKAT OLARAK KADROYA ALAMADIĞIMIZ BİR HAFTADA MUCİZE BİR ÜÇ PUAN ALDIK.
WİLSON GOMEZ'İN TKİPÇİLİĞİ VE BİTİRİŞİ GÜZELDİ
UEFA AVRUPA LİGİ 5.MAÇI
AVRUPAYA VEDA MAÇIMIZIDA YAPTIK.
SÖYLEYECEK PEK BİŞEY YOK ASLINDA İLK GOLDEN SONRA OYUNDAN DÜŞTÜK SONUÇTA ORTADA
SPOR TOTO SÜPER LİG 13.HAFTA
LİDER FUTBOLCULARIMIZIN YOKLUĞUNDA RAKİBE MAHKUM BİR OYUN OYNADIK
Avrupadan elenmişiz elimizde bir lig kaldı ona asılmamız lazım![]()
Avrupa'dan elenmek kötü olmuş. Ama artık lige vermeliyiz kendimizi .
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Takım olarak cok istikrarsız oynuyoruz.. bu defa 4-6-0 tutmadı gibime geliyo.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]