Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Transferde ince eleyip sık dokuduk çünkü paramız yok ve ilk yıl ligde kalmamız çok önemli.Diarrayı takımda tutmamız çok iyi oldu.Defansta ise iki tane Dortmund altyapılı oyuncumuz var onlara da güvenim var.Afrikkadan aldığımız oyunculara gelirsek.Bizim için bir nevi kumardı ama kazanan tarafta olduğumuza inanıyorum.Bir oyuncu hariç diğerlerinin profilleri gayet iyi.Onun dışında Sercan Emre Atakan Alperen de rotasyona uygun oyuncular.
Maddi olarak sıkıntıdayız.Maaş bütçesinde açık var ve kulüp ısrarla yükseltmedi bütçeyi.Vleminxi satamamamız bizim için çok kötü oldu.1,25 milyon avro alıyor ve Maaş bütçesinin yüzde onundan fazlasına denk geliyor ve kendisini de oynatmayı düşünmüyorum.Gitmesine en çok üzüldüğüm isim Gosso oldu ancak göndermek zorunda kaldık.Yaş kemale ermişti ve 800 bin avro maaş alıyordu.
Evimizdeki maçlardan 27 ila 30 puan toparlayabilirsek.Ve deplasmanda da 15 ila 18 puan toparlarsak ligde kalırız.Takım da iyi gözüküyor şuan bakalım nasıl bir verim alacağız.Antrenmanda Top kontrolüne büyük önem veriyorum şuan top bizde olduğu zaman avantajı elimizde tutabiliriz çünkü forvetlerin ikiside kaliteli.FAzla uzatmadan profillere geçelim.