Bu şehirdeki 2. yılıma başlamak üzereydim... Hayatımda çok şey değişmişti. Bu şehrin insanları tarafından tanınan sevilen bir insan haline gelmiştim. Elbetteki bu sevgi karşılıksız değildi. Başarılarım sayesindeydi. Klüp itibarı,finansı ve saygınlığı oldukça önemli düzeyde artış göstermişti. Dünyanın en ünlü teknik adamlarının arasında Premier Lig mücadelesi verecektim.. Her ne kadar beklentiler benden düşük olsa da vermiş olduğum sözler vardı... Bu sene Premier Ligi üst sıralarda tamamlamak şarttı !
FİKSTÜR VE SONUÇLAR
HAZIRLIK MAÇLARI
CAPİTAL ONE KUPASI
BARCLAYS PREMİER LİG
1. HAFTA
2. HAFTA
3. HAFTA
4. HAFTA
5. HAFTA
6. HAFTA
7. HAFTA
8. HAFTA
9. HAFTA
10. HAFTA
Sezona kötü başlasakta, milli maç aralarında hazırlık maçları ile takım uyumunu yakaladık.. Ve kötü başlangıcı bir anda güzel sonuçlara çevirip zirve ortaklarının arasına katıldık... Bizim hayalimize de bu yakışırdı...İngiliz basını başarılı çıkışımızı boş geçmedi.
BASINDA BİZ
PUAN DURUMU VE LİG İSTATİSTİKLERİ
Sezon sonuna kadar bu formu korur, hatta biraz daha iyi olursak daha mucize şeyler neden olmasın ki
Geçen sezon takımın gol yükünü tek başına çekmişti, bu sezon ise başarımın yine baş mimarlarından birisi fm 2015 oynayan arkadaşlara öneririm. Yaratıcı forvet ve sağ kanat oyuncusu (Destek) olarak gerçekten çok iyi.